Звездни компромати - Април' 23

• 306 476
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 310
То вече рядко може да се види някой облечен стилно и съчетано. Хванали някой висящ ръкав от гардероба и го измъкнали,някой катурнат чифт обувки по коридора, и додето стигнат външната врата на огромните си къщи, вече са пременени. В английски сайт пише - Риана слиза от самолета,  викам си -айде,пак са с модата от махалата, но на тях си изглеждаха прилично даже. По-горе някой ги качи. Чудя се, изобщо тези дизайнери защо се мъчат още да измислят мода, то всичко вече е измислено. От клошарския стайл нататък какво предстои, може би филмът Прет-а-порте в живота или дори е на ход даже.....

# 2 311
Аз харесвам стрийт модата. Всеки си има “стил”.

# 2 312
Мария Илиева щяла да бъде новия ментор в Гласът на България
Нея я изгониха от Х фактор, когато стана ясно, че спи с 16 годишен участник. Ще трябва много да внимават от продукцията този път, че път кака/леля да не стане част от Ме Тоо наистина

Това не е съвсем вярно, ако визирате Атанас Колев. Той участва в изданието септември - декември 2013, а Мария Илиева беше ментор и в следващото издание септември 2014 - февруари 2015. Отделно Мария участва в "Маскираният певец" на същите продуценти. Та не е съвсем "изгонване".

Към момента на запознанството им, Атанас Колев наистина е на 16 години и 8 месеца, но до този момент никой от двамата не е обявил официално кога и как се е развила връзката им. Което е разбираемо, въпреки че е публична тайна.
Интересно ми е, сега след като е майка, как ще реагира ако 36 годишна жена започне да сваля 16 годишния ѝ син Simple Smile Karma is a bitch.

# 2 313
Вие пък килима гледате.
Как' Наска ни показва колко много обувки има.

# 2 314
Най-вероятно ще се прави на широко скроена и ще обяснява по тв студиата евентуално как за любовта няма граници.

# 2 315
Софчето пее на Лоренцо и годеница.
Скрит текст:

# 2 316
Даниъл Радклиф с бебето
Скрит текст:
Скрит текст:

Това същата жена ли е?

# 2 317
Някой знае ли коя е “това”?

# 2 318
  • Варна
Една от всичките кухи бръмчалки, които едва ли си струва да познава човек.

# 2 319
Алекса, беше гадже на Денис Теофиков.

# 2 320
  • София
Вчера видях Нило- беше много по-хубава преди. С очила е ок, въпреки голямата уста, но нещо в очите не се е получило, изглежда тъжна и кахърна, а с тая препечена кожа и състарена. Иначе в тяло е екстра, не е бременна поне видимо.

# 2 321
Даниъл Радклиф с бебето
Скрит текст:
На последната снимка бебето ли е или майка му?

# 2 322
Спомням си (бегло), че Мария спря да бъде жури във Х фактор, след като тръгна слуха за нея и Атанас Колев и стана ясно, че му е продуцент. Предполагам не е било веднага след формата, защото той първо е бил при Саня Армутлиева. Даже някаква статия си спомням, че четох, че Маги затова не я е поканил съответната година, но хронологията и на мен ми се губи. Но всяко чудо за три дни и това вече никой не го помни.

# 2 323
Пени Ланкастър - бивш модел, настоящ телевизионен водещ и съпруга на Род Стюарт. Снимките са "преди", и сега - на 52, след 2 деца. Снимките ѝ предизвикаха обичайния спор - защо човек да не остарява естествено, докато си живее обичайния живот, без екстремни тренировки, диети и хирургически намеси.
Скрит текст:

# 2 324
На Пени това горнище не ѝ върши работа, за мен иначе си е ок. Този бюст има нужда от друга кройка.

Общи условия

Активация на акаунт