Звездни компромати - Април' 23

• 306 228
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Sofia
Вчера видях в нета подобно нещо за ползване само с членство,но за някакви фитнес вибриращи уреди.

# 2 656
  • Berlin
Е, да, естествено. Който те покани, ще получи процент отстъпка или ваучер, ала бала и така нататък. Не са измислили топлата вода.

# 2 657
  • Glasgow
Аз тук за едно кафене обмислям да се събскрайбна,  но от друга страна си мисля, че в часовете, когато ми трябва е голяма лудница и сигурно няма да са приоритет subscriber-ите, защото то излиза доста по-евтино, отколкото другите им клиенти. Както едно време всички бизнеси мразеха Грабо клиентите, не знам има ли го още😁

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:13 от Jokerr

# 2 658
Бях абонирала мъжа ми за чорапи, веднъж месечно ти пращат някакъв уникален чифт по пощата, материята и десенът според сезона. Не е в България. Пробвахме за три месеца, но се оказа, че чорапите не издържат на десетте хиляди крачки на ден, само за красота са. Бяха красиви, де. Grinning

# 2 659
Аз тук за едно кафене обмислям да се събскрайбна,  но от друга страна си мисля, че в часовете когато ми трябва е голяма лудница и сигурно няма да се приоритет subscriber-ите, защото то излиза доста по-евтино отколкото другите им клиенти. Както едно време всички бизнеси мразеха Грабо клиентите, не знам има ли го още😁

Тя причината не е в клиентите, бавна и тромава им е процедурата на посредника. Работя с Грабо, клиентите са си клиенти, простаци и супер клиенти има навсякъде, но грабо е тромав. А... и прибира добър процент. Wink

# 2 660
  • Glasgow
Грабо правят/правеха много, 30% са ни искали по хотели, то букинг работи на 15-18%. Исках да кажа, че ние по хотели и ресторанти никак не обичахме тези с ваучерите. Съответно и аз като съм взимала ваучери за козметични услуги ме третираха като друго качество, записват те в най тъпите часове с най некадърните им служители

# 2 661
О, да. А също когато ползвам ваучери усещам такова отношение, и.. да винаги ме питат когато записвам час дали съм с ваучер Grin познай защо.
Аз лично, не третирам моите клиенти различно - с ваучер/без вауер.

# 2 662
Тъпо е това за третирането на клиенти с ваучер като долна категория. Ваучерите служат за реклама, ако ти хареса може да дойдеш пак или да го препоръчаш на познати. Ако се отнасят към теб зле, се обезсмисля цялата работа, по-добре без ваучери.

# 2 663
  • Berlin
Абсолютно, аз така си намерих салона и фризьорката, че и шампоана (дадоха ми мостра след подстрижката) в България - видях оферта в Грабо (преди 12 години😂), иначе не бих ги пробвала.

# 2 664
Много смешен тоЗ младеж, да й целува крака, че може да я придружава на подобни места и дано вземе магнитче за хладилника на Патрашкова.
Изобщо му нямам доверие на този. На Мария й трябва някои холивудски актьор за гадже, да стане известна и покрай него. Ана де Армас изкара 6 мес с Бен Афлек и всички я научиха коя е Sweat Smile
Валери го гледах в Игри на волята и оттам имам едно наум за него. Явно иска да става актьор.

И мен много ме е яд. Тя изглежда влюбена и готова да сподели успеха си с него. Той на нея какво може да й даде? Дано да не й повлияе негативно....

# 2 665
  • Berlin
Актьор с тази червендалеста физиномия? Хич не ми е симпатичен.

# 2 666
  • До морето
Подарявали са ми ваучер за SPA услуги и не съм усещала различно отношение. Аз също много често подарявам ваучери, надявам се и приятелките ми да не са третирани като второ качество клиенти. Смятам, че ваучерът (дали подаръчен или Грабовски) е вид реклама. Шанс при теб да дойдат нови хора и ако им хареса, да се върнат и даже да станат редовни клиенти.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:56 от Boho chic

# 2 667
  • Berlin
Да, но има разлика. Тези от Грабо (например) са със значителен процент намаление или някаква друга оферта. И тази отстъпка идва от джоба на търговеца (предполагам), отделно такива сайтове си взимат и комисиона.

# 2 668
Нее, аз съм потресена. На някой попадала ли му е скоро Миглена Каканашева. Нямам идея как ми попадна едно нейно склипче в инстаграм, нямам идея защо го изгледах. Това дали е сериозно. Аз съм в шок още. С две думи, станала е душевен лечител, абсолютно безплатно. Някой, ако има повече информация би ли ме светнал. Супер любопитна съм 🤭
Един за ваучерите
Има огромна разлика между подаръчен ваучер и такъв от грабо. Пътвият струва на собственика 100% от цената му, а вторият е с огромна отатъпка. За това и клиентите ги третират различно. Огромна грешка. Реално ти като даващ услуга инвестираш едни пари в повече клиенти, а когато те си закупят услугата ги третираш второ качество. Смисъл нулев....

# 2 669
  • До морето
Да, но има разлика. Тези от Грабо (например) са със значителен процент намаление или някаква друга оферта. И тази отстъпка идва от джоба на търговеца (предполагам), отделно такива сайтове си взимат и комисиона.

Да де, ама то да пусне ваучери в ГРАБО си е решение на търговеца. Никой не го е задължил, нали? След като е решил да го направи, явно има нужда от това и всички такси и комисионни са му били ок. Какво е виновен клиентът, че да го третират зле?!

Общи условия

Активация на акаунт