Звездни компромати - Април' 23

• 306 247
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Rock & Roll feeling ...
Този клип има ли го някъде, гледал ли го е някой?

# 2 641
https://youtu.be/ZAfQ0zTZt0o на мен този концерт ми е любим (не съм била, но всички познати, които са били казват, че е било велико), също и тази песен. С голям бенд и Живко Петров. Искам да я гледам с голям бенд. Виждала съм я преди много години в Пловдив, сигурно предизборно е пяла, беше в центъра безплатно, случайно минавахме. Малко откачено се държа, скача, събу се боса 🤪
Аз бях на този концерт. На мен не ми се стори уникално, защото не изпя нито една от емблематичните си песни. Пя основно песни на Живко Петров, поне половината от които чувах за първи път. Цяла вечер го хвалеше тоя Живко, имам чувството, че напук на другите, които са и писали песни през годините. Иначе беше яко и тя пя супер, но се правеше, че не чува песните, които публиката иска. 2 -3 пъти я изкарваха на бис, наплюнчва пръста, отваря тетрадката и пак подкарва Живко Петров😆
Накрая си събу кокилите, удари един спринт по чорапогащник през залата и спря точно до мен, аз вече бях станала от мястото си. Видя ми се направо миниатюрна.
Не я плюя, аз съм и луда фенка🥰но съм била на по-хубави нейни концерти.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 02:28 от Чи лу

# 2 642
  • Sofia
Има забрана да изпълнява песни на Митко Щерев,а може и на други 🤔

И за Камелия ли не трябва да се пише тук?
Изтрити са коментари 🤨

# 2 643
Свърши ли Сървайвър, че са се прибрали ?
Кой спечели ?

# 2 644
  • Glasgow
Мария Бакалова на премиерата на "Пазителите на Галактиката" 😍
Скрит текст:

# 2 645
  • До морето
Мисля, че за първи път виждам някой с телефон в ръка на холивудска премиера 😀

Мария изглежда добре.

# 2 646
Много смешен тоЗ младеж, да й целува крака, че може да я придружава на подобни места и дано вземе магнитче за хладилника на Патрашкова.

# 2 647
Изтрито е всичко от профила на Андреа. Не знам какво е ставало и какво е качвала, но от снимката по назад е ясно, че още я търси по една или друга причина. Няма да завърши добре тая история.

# 2 648
Много смешен тоЗ младеж, да й целува крака, че може да я придружава на подобни места и дано вземе магнитче за хладилника на Патрашкова.
Изобщо му нямам доверие на този. На Мария й трябва някои холивудски актьор за гадже, да стане известна и покрай него. Ана де Армас изкара 6 мес с Бен Афлек и всички я научиха коя е Sweat Smile
Валери го гледах в Игри на волята и оттам имам едно наум за него. Явно иска да става актьор.

# 2 649
  • на село
Снахата Бекъмова, откакто я съди сватбената агенция, рЕзко смени плочата и заобича свеки. Само дето свеки не е много ентусиазирана от внезапно бликналата любов - освен че се вижда демонстративно висящата ѝ ръка, на снимката не се вижда къде е дясната ръка на младата булка (забравих ѝ името).

# 2 650
Има статия във Форбс за Савина Джелато. По-претенциозна идея не бях чувала. Може да се сравнява само с Ирина Тенчева по “креативност”.

# 2 651
Майко мила, "тайното сладоледено общество". Членски внос и униформи като по голф клубовете ще има ли?

# 2 652
  • Berlin
Всеки е тръгнал да прави бизнес със subscriptions, това е начинът явно сега да “вържеш” клиента, обаче на мен много ми писна от този модел. Да се абонирам за сладолед, друг път!

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 10:45 от abs

# 2 653
  • на село
Е, като си платиш за лъскане на имидж, излизат такива статии, дори и във Форбс. Те и за Кайли Дженър писаха едни цифри, дето после не се оказаха съвсем така.

# 2 654
Ама, моля ти се. То ще е привилегия да си вътре, ще се молят да ги приемат. Няма да има от простолюдието, само хай-енд персони от сой нагоре, като Сивинито впрочем...

Общи условия

Активация на акаунт