Звездни компромати - Април' 23

• 306 413
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 400
Мисля, че Айда беше от турски произход.

# 2 401
  • София
Мъжът с Джена Дюън не е Чанинг Тейтъм. След него тя има друг брак и детето е от новия мъж. Поне така помня.
Не съм писала, че ѝ е мъж. Знам кой е съпруга ѝ. Просто на снимката е с бившия и детето, подържат приятелски взаимоотношения, предполагам.
От новия мъж има още едно дете.

# 2 402
  • Glasgow
Мисля, че Айда беше от турски произход.
Американка от турски произход, ако не се лъжа. На концерта му в България имаше лирично отклонение за нея, че го е измъкнала🥰

# 2 403
Криси Патрашкова прекалено много демонстрира че се движи в определени среди и комуникира с млади ерудирани хора ..имам такива познати които са над 60 и постоянно се изтъкват че все още работят  и то с млади хора и не са по назад от тях ..

# 2 404
  • Glasgow
Малко е женския Максим Генчев по изказвания тя. Вчера му четох някаква изцепка за Тео Ушев

# 2 405
Мъжът с Джена Дюън не е Чанинг Тейтъм. След него тя има друг брак и детето е от новия мъж. Поне така помня.
Не съм писала, че ѝ е мъж. Знам кой е съпруга ѝ. Просто на снимката е с бившия и детето, подържат приятелски взаимоотношения, предполагам.
От новия мъж има още едно дете.
Да, да, знам, не си писала, че й е мъж. Моя грешка, мислех, че нямат общо дете, сега проверих. Този на снимката хич не ми прилича на него, но под тази гъста растителност не го познах. 😉

# 2 406
  • София
Не мога да видя хубаво носа й, но май е избягнала бащиния си клюн. Или е ремонтиран

# 2 407
Криси Патрашкова прекалено много демонстрира че се движи в определени среди и комуникира с млади ерудирани хора ..имам такива познати които са над 60 и постоянно се изтъкват че все още работят  и то с млади хора и не са по назад от тях ..

Мен лично ако ме питат, Крисито е далече от младите ерудирани хора.

# 2 408
Крисито си е една напудрена престаряла лелка,която се бута навсякъде!

# 2 409

Дааа, и винаги говори от позицията на последна инстанция.
Според мен може да се прави на ерудирана само пред Златки, Танаски и т.н., които до преди Криси да ги светне, не подозираха, че съществуват книги, да не говорим пък за четенето им.

# 2 410
Даже вече е бабка, която всичко знае и всичко може, крайно досадна...

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 12:21 от monii

# 2 411
Досадна ми е Патрашкова. Тя има ли си муж и деца?

# 2 412
Май към агнешко залита.

# 2 413
Има си мъж, който е журналист, работещ във вестник, различен от този, в който тя работи. Вече за деца не съм чувала, по-скоро мисля, че няма.

# 2 414
Досадна ми е Патрашкова. Тя има ли си муж и деца?

Само мУж,деца не и трябвали,няма.

Общи условия

Активация на акаунт