Любители на котки - Тема 182

• 33 525
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Свети Влас
Момичета купихме такава пастичка. Нашето дите много я хареса. Вие давали ли сте я и какво ви е мнението?

# 226
Нашия младеж изправя гребен. Вчера каката заспала, на Сина му се играло и започнал да тупа дъщерята по лицето с лапи. И тя се изнесе да си спи в нейната стая, а Сина дълго гони любима играчка- един дебел ластик.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:55 от cardhu

# 227
  • София
Сина вече е бесен кукуряк? Ще го бъде момчето Kissing Heart
Отслабнал ми се вижда.

Габриела Радева, аз купувам пасти на Миамор. Обожават ги.

# 228
  • Свети Влас
Благодаря, от кой магазин ги купувате ?

# 229
Отслабна Сина. Като стършелче е. Но отново има апетит. Ще направи пак бутчетата Joy

# 230
Мале мацата е много сладка, сякаш наистина се усмихва 🥰
С Харко са си един за друг 🤗
Ари се е излегнал в краката на мъжа ми, затоплиха отношения след пикливите истории 🤭🤭🤭

# 231
  • София
Благодаря, от кой магазин ги купувате ?
От Зооплюс.
Miamor Cat Confect крем с мултивитамини
Miamor Cat Confect крем с малц и кашкавал
Има и бебешки.
Има ги и тук по зоо магазините. От Зооплюса е по-изгодно.

# 232
Сина - колкото красиво името му и изтънчена осанка, толкова слабушко милия - бързо да наддава !
Ари - невинен като ангелче , човек да не повярва на пикливите му набези - да се поправя !
Харко горкия малък гарнизон на гардероба отгоре, а Монката като пет пари в кесия !

# 233
  • София
Аз като чуя Сина винаги го свързвам с John Cena. Тъй че дългоушкото трябва да наблегне на папкането и да оздравява напълно.

# 234
Утре последен ден на лекарства. Остава само цистона. Вече търчи като хала, но най-важното е, че с пишкането всичко е наред. Сега ще заглади косъма / който на някои места първо трябва да порастне Stuck Out Tongue Winking Eye /

# 235
  • София
който на някои места първо трябва да порастне Stuck Out Tongue Winking Eye /
И Аш и Дейзи бяха с голи коремчета. За по-малко от месец мисля, че се окосмиха напълно.

# 236
  • София
Индивидуално е. На Преслава коремчето беше голо 2-3 месеца. Бях загубила надежда. Мислех, че ще си остане голо вовеки. Simple Smile Обръснатата лапичка много бързо се заглади. Simple Smile

И Ая на gabidi беше голокореместа дълго време. Simple Smile Спомням си как ѝ се чудих, пък и при мен стана същото. Simple Smile

# 237
И според мен е индивидуално.
Тути беше в София на 14.01 , още не е възстановена козината.

# 238
Важното е да е здрав.

# 239
  • Свети Влас
АнМари, много благодаря ! Ние нямаме този магазин, но по-нататък ще поръчам от сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт