Предстои ми инсеминация - тема 33

• 44 580
  • 792
  •   1
Отговори
# 120
Назначават ли ви естрофем преди инсе?Ще ме стимулират с фемара,но за лигавицата нищо не ми изписаха.
Когато пиете фемара ограничавате ли физическото натоварване и дългите разходки?

# 121
Била съм на Фемара. Не, продъжи да си правиш обичайните неща. Кога ще започнеш стимулацията? Много успех ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover

# 122
Била съм на Фемара. Не, продъжи да си правиш обичайните неща. Кога ще започнеш стимулацията? Много успех ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover
На следващия цикъл.Благодаря ти 🙏Успех и на теб❤❤❤

# 123
Назначават ли ви естрофем преди инсе?Ще ме стимулират с фемара,но за лигавицата нищо не ми изписаха.
Когато пиете фемара ограничавате ли физическото натоварване и дългите разходки?

Здравейте, аз за втори път ги пия и не са ми казвали да променям нещо в ежедневието си. Даже след първото инсе, докторката ми да не се притеснявам и да си водя нормално живота. За съжаления нямахме успех първия път, другата седмица ще ми е втори опит. Успех от мен и лека вечер.

# 124
  • София
Здравейте, момичета - аз да се отчета с третото инсе - съвсем отрицателен тест - 0,26 Sad

Б12 на горна граница, фолиева киселина на горна граница, вит. Д - 28.8 (препоръчителното е 30, и се надявам скоро да го прехвърля), TSH 2.43 преди терапия с 0,25 микрогр. л-тироксин (след 10 дни ще разбера как е сега). АМХ 2.78 преди старта на инсе номер 1.

Чудя се къде бъркам, какво още не съм изследвала, какво още мога да направя, което зависи от мен...

Моля, ако някой може да даде съвет какво пропускаме, или има предложение какво още можем да проверим да сподели.

Вече се отчайвам...

# 125
Здравейте, момичета - аз да се отчета с третото инсе - съвсем отрицателен тест - 0,26 Sad

Б12 на горна граница, фолиева киселина на горна граница, вит. Д - 28.8 (препоръчителното е 30, и се надявам скоро да го прехвърля), TSH 2.43 преди терапия с 0,25 микрогр. л-тироксин (след 10 дни ще разбера как е сега). АМХ 2.78 преди старта на инсе номер 1.

Чудя се къде бъркам, какво още не съм изследвала, какво още мога да направя, което зависи от мен...

Моля, ако някой може да даде съвет какво пропускаме, или има предложение какво още можем да проверим да сподели.

Вече се отчайвам...

Не се отчайвай Simple Smile доста четох в темата преди да се включа, някъде си спомням, че съм чела че вече си имате пораснало детенце, гушни си го тази вечер и всичко ще мине Simple Smile И аз съм в същата ситуация и докторите ме успокояват, че в този случай разочарованието е по-малко. Не знам дали е така. Миналата седмица мина и моята първа инсеминация, но не възлагам големи надежди, след три години опити по естествен път. Честно казано вътрешно в себе си вярвам, че ще се случи отново спонтанно ако ние писано, тъй като нямаме поставена диагноза. Успех на всички!

# 126
Здравейте, предстои ми първото инсе след 5 години неуспешни опити за бебче. Малко ме притеснява самата процедура, тъй като докторката каза че поетапно ще ме въвежда стъпка по стъпка. Можете ли да ми кажете какви са стъпките и колко пъти трябва да посещавам клиниката - питам, защото съм на 250 км от нея и ще трябва да пътувам преди всеки преглед.

# 127
Здравейте, предстои ми първото инсе след 5 години неуспешни опити за бебче. Малко ме притеснява самата процедура, тъй като докторката каза че поетапно ще ме въвежда стъпка по стъпка. Можете ли да ми кажете какви са стъпките и колко пъти трябва да посещавам клиниката - питам, защото съм на 250 км от нея и ще трябва да пътувам преди всеки преглед.

Как беше при мен:
1. Преглед на 2-ри ден от цикъла
2. Ако има стимулация- при мен беше лека 5-дневна -преглед след стимулация.
3. Процедура няколко дни по-късно.
4. При евентуална необходимост на другия ден реинсеминация.

Успех!

# 128
Абсолютния минимум е на 2ри ден от цикъла, на 9ти ден и в деня на инсеминацията. Имала съм процедури и по-често са ме викали, за да таймират по-точно инжекцията за пукане на ф.

# 129
Благодаря момичета! А трябва ли да се чака определено време  между инсеминациите или може 4 поредни месеца?

# 130
Благодаря момичета! А трябва ли да се чака определено време  между инсеминациите или може 4 поредни месеца?

На мен ми казаха, че може да се направят на четири поредни цикъла. Ама според мен всичко си е по твоя преценка.
Желая ти успех!

# 131
Може 4 поредни месеца, стига да няма задържани фоликули. Моя съвет е ако имате възможност и няма медицинска индикация, правете ги една след друга. И двата пъти, в които забременях беше след като натрупахме 3 процедури една след друга.

# 132
Здравейте, момичета!
На мен днес ми изписаха ойлесен, коензим Q10, пикозитол и елевит мултивит. Като подготовка преди цикъла за инсеминация. Отделно фемара вече от 2ри ден на менстр. Пия ли глюкофаж, селен и еутирокс заради други проблеми като инсулинова резистентност, щитовидна жл. и пр. И станаха много медикаментите....

Моля, споделете какво приемате в този период преди инсеминация Simple Smile

# 133

Вече се отчайвам...

На мен ми препоръчаха др. Ковачев в Репробиомед. Работел е с др. Сигридов, при когото ходят жени с всякакви проблеми при бременност - назначава им куп изследвания (които другите лекари не правят) и евентуално съответните добавки. Но някои описват др. Сигридов с леко специален характер… та аз затова реших за др. Ковачев 😇. Успех!!

# 134
Здравейте,

След инсеминация имам изписани дуфастон и утрогестан 2х2 вагинално. Имам ужасно подуване на стомаха. Има ли някой с подобни симптоми и това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт