Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 630
  • 792
  •   1
Отговори
# 360
Адекватно е да преценят спрямо хормоните. На мен ми пускат LH и Естрадиол и по тях пресмятат точния момент. Щом са тръгнали да се покачват, значи момента е подходящ.
От самата процедура не се притеснявай - като гинегологичен преглед е и всичко е за няма и 5 минутки. После може да те оставят да полежиш малко и остава да ти стискаме палци Wink

# 361
Лейди, следят фоликулите и според изследванията на ЛХ и Естрадиол преценяват кога ще е овулацията. Т.е нещата са стандартни. Утре ми е 12 ден. Аз пуснах сега хормони, въпреки че трябваше утре, за да имам готовност при прегледа утре ако се наложи да действаме.

Ванеса, благодаря ти за разяснението и стиснатите палци. Надявам се всичко да е наред и да се получат нещата ❤

# 362
  • София
Успех и стиснати палчета от мен!

# 363
Благодаря, момичета.

ЛХ е 96
Реф стойности:
2.4 - 12.6 (фол фаза)
14 - 95.6 (овулаторна)

Естрадиол е 855
Реф стойности:
45.4 - 854 (фол. Фаза)
151 - 1461 (овулаторна фаза)

Как ви звучи? В лабораторията ме предупредиха, че може да има отклонения, понеже ги направих към 1, а казаха че до към 10:30 е хубаво да се взимат. Нямаше как да си променя часа за днес, дано не закъснея за утре и да можем да направим инсе.

# 364
  • София
Вес, естрадиолът ти за два фоликула е малко (това е реф. стойност за всеки един фоликул). На мен пред овулация и за два фоликула беше около 3000 (2800 мисля). Явно има още терен да се вдига или пък може да имаш един доминантен фоликул, не два. При мен към седми-осми ден от стимулацията бяха тръгнали три, от които единият спря да се развива и накрая останаха два ДФ, които се спукаха в деня на овулацията.

# 365
ЛХ сякаш е високо или поне при мен при доста по-ниска стойност започват процедурите. За естрадиола - този месец и моят ми се стори нисък за 2 фоликули (1000 и нещо), но док каза, че лекарствата за стимулация изкуствено занижават стойността, ако приема е спрян до преди 2-3 дни (направих инсе рано този път - на ден 12, а обичайно О. ми е 14/15- ти ден).
Не знам какво да те посъветвам, опитай да не се притесняваш и дано утре нещата се развият по най-добрия начин 🤞

# 366
Добро утро момичета. Вчера си пуснах чхг отново. За 48 часа от 3,250 IU/L вече е 8.280.Спирам да се тествам вече. Мисля, че е расте добре.

# 367
Добро утро момичета. Вчера си пуснах чхг отново. За 48 часа от 3,250 IU/L вече е 8.280.Спирам да се тествам вече. Мисля, че е расте добре.
Честито!Нека всичко бъде наред !🍀🤗

# 368

Здравей, видях поста ти в една фб група и че всички ти пишат, че стойностите са ниски. Имплантацията, доколкото си спомням, може да е от 7-ми до 12-ти ден след О. Т.е. при теб просто може да е от късните дни. Исках само да ти кажа да не се отчайваш. На мен след Инсе ми казват да се тествам на ден 15, ти си започнала доста раничко.
Подкрепям съветите, които са ти дали да изследваш и прогестерон. На твое място щях да се свържа може би направо с доктора си да коментираме ситуацията и да следвам неговите съвети. Стискам ти много палци Simple Smile

# 369

Здравей, видях поста ти в една фб група и че всички ти пишат, че стойностите са ниски. Имплантацията, доколкото си спомням, може да е от 7-ми до 12-ти ден след О. Т.е. при теб просто може да е от късните дни. Исках само да ти кажа да не се отчайваш. На мен след Инсе ми казват да се тествам на ден 15, ти си започнала доста раничко.
Подкрепям съветите, които са ти дали да изследваш и прогестерон. На твое място щях да се свържа може би направо с доктора си да коментираме ситуацията и да следвам неговите съвети. Стискам ти много палци Simple Smile
Свърах се се с нея сутринта. Каза ми, че трябва да е малко по-висок и да го пусна утре пак.

# 370
Неслучайно се пуска ЧХГ след 12-13 ден.

# 371
Момичета, моето чхг е паднало на 3.7. Прогестерон 0.9. Чакаме лелката и с нови сили продължаваме напред..

# 372
Момичета, моето чхг е паднало на 3.7. Прогестерон 0.9. Чакаме лелката и с нови сили продължаваме напред..
Съжалявам, дано следващия месец е твоят.
След първата инсеминация имах бледи чертички и после ми дойде. Тогава (при съмнение за проблем с имплантацията) ми назначиха изследвания за тромбофилии и НК клетки (и при двете се откриха отклонения). Ако не си ги пускала, можеш да попиташ доктора си за тях.
Допълвам се, че и двете неща се коригират.

# 373
Здравейте, има ли някой от вас, който прави инсеминации при Л.Бойчев?
Питам за мнения, тъй като обмислям да стартирам при него.

# 374
Здравейте,

искам да си направя ДНК изследване Кариотип. Някой може ли да ме посъветва ако е правил, къде и какъв пакет точно да си пусна. Прегледах вариантите на няколко лаборатории, но не се ориентирам какво точно би ми свършило работа.

Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт