Предстои ми инсеминация - тема 33

• 44 229
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нериман, и удвояването не е точна наука. Това, че е малко по-малко не значи, че не е ок. Следващият път може да е 2.5 пъти повече. Важното е на прегледа да се потвърди вътрематочна и плоден сак. Успешно и леко носене до финал ти пожелавам!

# 691
Честита рожба ЛейдиРоуз, много да е здраво и да расте щастливо.
Обадиха ми се за час днес ☺️. Другата седмица при д-р Илиев. Младичък ми се видя по снимките. Какво да очаквам от първия преглед
Посетила съм ендокринолог. Изписано ми е лекарство другата седмица пак имам час.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 21:05 от sway911029

# 692
Нериман, и удвояването не е точна наука. Това, че е малко по-малко не значи, че не е ок. Следващият път може да е 2.5 пъти повече. Важното е на прегледа да се потвърди вътрематочна и плоден сак. Успешно и леко носене до финал ти пожелавам!
Ти ме успокояваш най-много, за което ти благодаря адски много! ❤

# 693
Благодаря и аз, дано се удвоява още повече, защото малко ми е притеснено 04.12 - 35,86 и 06.12- 65,62, а не е 70 и някои дами писаха че не се е удвоило с точност 😔
Не ги гледай да са толкова точни. Моето беше 65 единия път, след 48ч беше 120, тоест не се беше съвсем удвоила стойността. Имаш ли назначена терапия? Говорили ли сте с доктора ти дали да почваш прогестерон или нещо друго при поява на бременност?

# 694
  • София
Sway, видях, че са ти се обадили. Тъкмо се засилих да пиша :Д Д-р Илиев е преглеждал и мен. Много е симпатичен и спокоен. Успех и късмет ти желая Simple Smile
Нериман, на мен ми изглежда удвоен резултата. Ако искаш пиши в темата за резултати чхг, има доста компетентни. Аз като си правих тест, беше 3-цифрено число и не съм го изследвала след 48 часа. Успех и спокойно, всичко ще е наред Simple Smile

# 695
Благодаря и аз, дано се удвоява още повече, защото малко ми е притеснено 04.12 - 35,86 и 06.12- 65,62, а не е 70 и някои дами писаха че не се е удвоило с точност 😔
Не ги гледай да са толкова точни. Моето беше 65 единия път, след 48ч беше 120, тоест не се беше съвсем удвоила стойността. Имаш ли назначена терапия? Говорили ли сте с доктора ти дали да почваш прогестерон или нещо друго при поява на бременност?
Пия Дуфастон още след самата процедура, и той е в много добри стойности прогестерона. Единствено ме притеснява ЧХГ, но събота съм на преглед в София и там ще ми направят кръвен за всеки случай

# 696
  • Варна
Честито бебче, Лейди Роуз! Heart
Живи и здрави да сте!

Нериманн, с удоволствие, чакаме да чуем историята...
Аз лично обичам положителни истории, дават ми надежда Simple Smile

Иначе ден 9 от инсето .....остават ощеееее 5-6 дни до теста, ако не пристигне лелката...
Все още мисля ще ми дойде, защото имам почти всички ПМС и реших да задоволя любопитството си (да живее гуглето). Разследвах и видях, че имало на Belive Pro някакъв тест с по-ниска чувствителност (около 10 май) и вътре имало един (с по-висока чувствителност около 20), който се правил при закъснение.
Разрових се и намерих доста стари мнения за него, че е лъжлив, та се чудя да си хвърля ли 20-те лева на вятъра или да се опитвам да превъртя до след 5 дни....
Не искам да си вдъхвам напразни надежди, обаче тайничко искам да знам.
Осъзнавам, че ей сега ще минат 5 дни... просто това е първата ми процедура и осъзнавам, че дълбоко в себе съм си внушила, че щом лекар се намесва ще има огромен успех и излизам извън реалността с тия мечти.
Сега усещам и натиск, защото близките ни знаят и сякаш се чувствам длъжна да се справя с това...
Как се справяте с това чакане?

# 697
Ехааа, честита радост, Lady Rose! Да е здрав и щастлив малкия юнак, а ти се наслаждавай на всяка секунда с него.
Прекрасна новина! Желая на всички в най-скоро време чудото да ни споходи Flowers Four Leaf Clover
Sunny Bun, аз си бях наложила търпеливо да изчакам времето до теста. Гледах да съм ангажирана постоянно с нещо, за да не го мисля. Не стигнах до теста, при мен МЦ се появи 10 дни след процедурата.
Колкото до близките, не ги мисли, те отговарят за техните очаквания. Аз избрах да не споделям какво съм предприела с близките, защото колкото и добронамерени да са въпросите им, ми действат натоварващо.
Бъди търпелива и спокойна, 5дни ще минат бързо и очаквам да се похвалиш и ти след това ❤

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:22 от Believe23

# 698
Честита ти рожба, Лейди Роуз! Да расте здрав и много щастлив малкия юнак!!!
С най-хубавата новина ще изпратим годината! Дано Коледа сбъдне мечтите ни!!!

# 699
Честита радост Лейди Роуз! Да расте здрав и щастлив.
Нериман, важното е ЧХГ да расте и да се установи плоден сак в матката. За това написах вчера, че нашите  огранизми не са програмирани точно. При всяка жена расте по различен начин. Няма за какво да се притесняваш.Чакам в събота да се похвалиш с тлъсто ЧХГ.

# 700
Често, Лайди Роуз! Да е жив и здрав! Много да ви радва!
Успех и на теб, Sway! Д-р Илиев съм го засичала често на прегледите ми при Персенска - тя му е нещо като ментор и явно се учеше или трупаше опит покрай нея. Трябва вече да е достатъчно опитен след като поема пациенти. Даже ако не се лъжа беше и на прегледа ми за потвърждаване на успешната инсеминация!

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 09:10 от K_asi

# 701
ЛейдиРоуз честита рожба,да расте здрав и щастлив!
Нериман, честито и на теб ,пожелавам ти лека и успешна бременност.
Аз се включвам с направена вчера 4 та инсеминация. Лекарката не беше много обнадеждена,че ще е успешна. И все пак се надяваме на коледно чудо.♥️

# 702
ЛейдиРоуз честита рожба,да расте здрав и щастлив!
Нериман, честито и на теб ,пожелавам ти лека и успешна бременност.
Аз се включвам с направена вчера 4 та инсеминация. Лекарката не беше много обнадеждена,че ще е успешна. И все пак се надяваме на коледно чудо.♥️
Успех от мен! Понякога нещата се случват неочаквано, така, че времето ще покаже. Стискам палци да е малко коледно чудо Heart

# 703
Здравейте , мили дами 🌺 Януари месец ми предстои първата инсеминация при д-р Цветков от Надежда . Междувременно събираме документите за инвитро фонда и до 20-ти декември трябва да ги подадем . От януари месец ще има нови изисквания по фонда за мъжки фактор - ще се изискват по-високи стойности на СГ(извинявам се ако е обсъждано вече в темата , не мога да насмогна да изчета всичко ) . Аз преминах три хистероскопии за отстраняване на голяма миома в кухината на матката , имаме и  МФ . Последната СГ има голям напредък - морфология от 1,5 е вдигната на 4 % , почти всички показатели за подвижността са в норма , с изключение на подвижност А+В , която е с 2% под нормата . Неподвижните вече са ни в норма . Знам че шансът ни е минимален , но мислим да опитаме поне една инсеминация .  Успех на всички ❤

# 704
Винаги има шанс.... Както се казва един сперматозоид е достатъчен!
И нашата морфология никога не е била в норма, но сега си гушкам едно сладко бонбонче! Даже като се замисля преди всяка инсеминация резултатите от спермограмата ни са били различни и дори при успешната дали не бяха най зле. Моята лекарка никога не е взимала под особено внимание спермограмата, защото стига и един сперматозоид за положителен резултат. Успех!
Здравейте , мили дами 🌺 Януари месец ми предстои първата инсеминация при д-р Цветков от Надежда . Междувременно събираме документите за инвитро фонда и до 20-ти декември трябва да ги подадем . От януари месец ще има нови изисквания по фонда за мъжки фактор - ще се изискват по-високи стойности на СГ(извинявам се ако е обсъждано вече в темата , не мога да насмогна да изчета всичко ) . Аз преминах три хистероскопии за отстраняване на голяма миома в кухината на матката , имаме и  МФ . Последната СГ има голям напредък - морфология от 1,5 е вдигната на 4 % , почти всички показатели за подвижността са в норма , с изключение на подвижност А+В , която е с 2% под нормата . Неподвижните вече са ни в норма . Знам че шансът ни е минимален , но мислим да опитаме поне една инсеминация .  Успех на всички ❤

Общи условия

Активация на акаунт