Предстои ми инсеминация - тема 33

• 44 173
  • 792
  •   1
Отговори
# 705
Май наистина нещо не върви както трябва? 😢😢😢😢  от 65,62 е станало 101,15 за 48 часа не се е удвоило 🥹😢 Това какво може да значи? Утре съм в София на преглед, но до тогава ще се побъркам

# 706
Здравейте, записвам се с подготовка за първа инсеминация на естествен цикъл. Опити около 2години - неуспешни. Спермограма с добри показатели, тръби проходими, хормони в норма, добър яйчников резерв, нямам СПКЯ, 33г. При контролни прегледи са ми казали, че овулация има. Но вчера на прегледа с ехограф на 6ти ден се оказа, че доминантен фоликул не се задава и ми сложиха инжекция Фостимон 150. Имате ли предложения на какво може да се дължи това? И мога ли да направя нещо до понеделник за да стимулирам естествено появата на този фоликул? Ако до понеделник не почне да се развива доминантен фоликул какво следва?.. Знам, че за всеки организъм е строго индивидуално и лекарят преценя спрямо много фактори, но все пак ако на някой му се е случило подобно нещо ще ми е интересно да сподели.

# 707
Nerimann много пъти съм чела, че се удвоява на 48-72 часа. Опитай да се ускоиш .. погали си коремчето и кажи на  малката точица колко много искаш да я има Heart Decoration .. Може и да звучи наивно, но понякога наистина се случват чудеса и когато вярваме в тях им помагаме да станат реалност!

# 708
Дано… Моля се постоянно, нямам сила вече, ако се случи нещо не знам как ще го преживея 😢
Nerimann много пъти съм чела, че се удвоява на 48-72 часа. Опитай да се ускоиш .. погали си коремчето и кажи на  малката точица колко много искаш да я има Heart Decoration .. Може и да звучи наивно, но понякога наистина се случват чудеса и когато вярваме в тях им помагаме да станат реалност!

# 709
Момичета, моля ви помагайте!

Дълго време се убеждавах, че трябва да съм спокойна и търпелива, но просто вече не издържам. Правим втора инсеминация в София (не казвам място, тъй като не искам да настройвам никого, може пък навсякъде да е така) и днес трябваше да съм на преглед, за да проследим фоликулите. Но след 3 часа чакане, просто не се стигна до преглед. И това не е прецедент. Цари страшен хаос, влизат и излизат пациенти, които също са с часове и човек може да остане с впечатление за претовареност и твърде много хора, на които трудно да се отдели нужното внимание. А все пак всичко се заплаща. 
Може би и аз съм афектирана, но вече и в работата ми е трудно да остъствам през няколко дни за половин ден.
На първата инсеминация не ме прегледа преди процедурата дали има спукан фоликул, тъй като отново имаше страшно много хора и след като чаках над час и половина, просто не остана време. И я направихме на неспукани фоликули, които след 2 дена видя, че са се спукали, но нямахме яснота за тайминга.  Просто се чувствам "претупана"... Sad

Моля ви, споделете и вашето мнение. И вие ли чакате адски много и от кои клиники сте доволни в София.
Аз мисля, че вече приключих с това място - просто не ми вдъхва доверие.

# 710
Последният път и аз чаках около 2 часа за моят преглед, но аз съм в клиниката на Владимиров. Тогава той беше отпуск и беше само Белчева. Попринцип не съм чакала повече от 10-15 минути. Това е супер несериозно да чакаш толкова време и да не те приемат.А за това, където не са те погледнали преди инсеминацията.. Нямам думи просто.

# 711
Аз бях в Надежда и съм доволна. Въпреки че и там е адски натоварено, понякога има забавяне и прегледите са кратки, но винаги са били достатъчни за да се назначи правилна терапия. Самите процедури са правени след предварителен преглед и само при първата инсеминация тайминга не беше ок.

# 712
K_asi , при кой доктор си била в Надежда ?

# 713
Murphy, споделяй директно клиниката, за да има информация и да няма други отчаяни като теб. Това е страшно непрофесионално, аз не бих стъпила повече там! Първо обаче бих им вдигнала страшен скандал! 😳

# 714
Все пак се е вдигнало. Стискам ти палци и ти изпращам виртуална позитивна енергия. Бъди спокойна само.
Май наистина нещо не върви както трябва? 😢😢😢😢  от 65,62 е станало 101,15 за 48 часа не се е удвоило 🥹😢 Това какво може да значи? Утре съм в София на преглед, но до тогава ще се побъркам
Murphy, сподели клиниката. Това е важна информация. Ако се случва при един, винаги има вариант да се случва и при останалите.

# 715
Nerimann, не губи надежда. Качва се и то добре.
Murphy, моята инсеминация беше при д-р Баев в Малинов и съм доволна. Чаках единствено в деня, в който я правихме да обработят материала на мъжа ми. За прегледите съм чакала по максимум 30мин. Не само провери фоликула, но и ме извика на другия ден да види пак дали се е спукал, ако се налага реинсеминация. При мен не се наложи, но аз съм страшно доволна от вниманието, което получих там.

# 716
Момичета бях на преглед 😢😢😢 няма абсолютно нищо 😢 само кисти задържани фоликули по 6 см от хиперстимулация 😢😢😢 спирам дуфастона и всичко чакам да ми дойде

# 717
Ох, много съжалявам 😞 но защо се покачва ЧХГто?! Няма как да се вдига от кисти.

# 718
От хиперстимулация… 😞😞😞
Ох, много съжалявам 😞 но защо се покачва ЧХГто?! Няма как да се вдига от кисти.

# 719
Нериман , на 6-ти си писала , че имаш един ден закъснение на МЦ , според мен е рано да се види каквото и да е било в матката . Не искам да ти давам напразни надежди , но трябват поне 10 дни закъснение .

Общи условия

Активация на акаунт