Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 637
  • 792
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета? Дават ли болничен за инсеминация и ако да колко дни е?

# 391
  • София
Доколкото знам, не. Може да опитате от личния да вземете, но ще е за друго заболяване, ако изобщо се съгласи.

# 392
Не, не дават болничен. Продецурата трае около час със лежането след нея и след това може да продължиш с ежедневните си задачки. Успех 🍀

# 393
Благодаря ви за информацията Simple Smile успех на всички

# 394
Хора, кръвния е 0.988 нямам почти никаква надежда. А тестовете имаха едва забележима втора чертичка и то три различни марки. Не мога да си го обясня, с първата урина дори беше розова. В лабораторията ме питаха колко ми закъснява и казах 2 дни, а реално датата ми е 16.09. Хориомона сложиха на 31.09. Ако кажа, че не ме бол,ще излъжа.

# 395
Може да има грешка. Тествай се отново в друга лаборатория.

# 396
  • София
Между другото хоримин и овитрел могат да дадат фалшив положителен резултат в 10-те дена след поставянето им.
quote author=marine933 link=topic=1539450.msg46934701#msg46934701 date=1694614313]
Хора, кръвния е 0.988 нямам почти никаква надежда. А тестовете имаха едва забележима втора чертичка и то три различни марки. Не мога да си го обясня, с първата урина дори беше розова. В лабораторията ме питаха колко ми закъснява и казах 2 дни, а реално датата ми е 16.09. Хориомона сложиха на 31.09. Ако кажа, че не ме бол,ще излъжа.
[/quote]

# 397
Здравей, не искам да те натъжавам, но и аз миналия месец бях така.Два положителни пикливи тест, и 2 положителни кръвни. На 3тия тест ЧХГ беше паднало и след няколко дни ми дойде цикъла

# 398
Здравей,
Да, двойната е реинсеминация. Двоен шанс.
Ходя два дена подред за същата процедура.
Две дози е по-добре от една, но предния път и с две не стана. Сега чакам пред кабинета за първи преглед да видя дали е подействал кломида или пак ще е един фоликул.

Здравей Aleks, какво е "двойна инсеминация" сори, но за първи път чувам, може би + реинсеминация

# 399
Здравейте,
Кломид проработи.
Три фоликула от които два доминанти.
Надявам се този път да стане.

Има ли още чакащи за резултати този месец?

# 400
Привет, Алекс, да аз също чакам с нетърпение да минат идните 10 дни, за да видим дали ще е успешна 2рата ми инсеминация. Имах 2 фоликула след стимулация, на само единия беше пред спукване преди процедурата.
Стискам ти палци да видиш 2 чертички!!!

# 401
Към вече забременелите след инсеминация - Вашата инсеминация преди спукването на фоликулите ли беше или след?

# 402
Към вече забременелите след инсеминация - Вашата инсеминация преди спукването на фоликулите ли беше или след?
Моята беше след спукани фоликули.

# 403
Аз съм имала 2 на неспукан и 2 на спукан фоликул.

# 404
Преди спукването беше моята.

Общи условия

Активация на акаунт