Предстои ми инсеминация - тема 33

• 44 195
  • 792
  •   1
Отговори
# 660
Сряда ще пусна отново ЧХГ, само не знам кой ден да отида на преглед ? Моят док в София ми каза 10дни след положителен резултат да отида при нея, а дали преди това ще се види нещо ? 🥹 наистина страааашно много се вълнуваме, на уринарния тест показва отрицателен резултат, но на кръвния, дори и с 5,86 единици повече потвърждава за бременност. Наистина силно се надявам да ни се случи чудото най-после. Ще пиша сряда отново! Пожелавам на всички в най-скоро време да пращате положителни резултати в групата! Засуквам крака си! ❤

# 661
Тихичко честито! Дано има пухкав финал!
Иначе моя първи преглед след положителния резултат беше след 14 дни. Тогава те гледат за плоден сак и къде се намира. Едва след още две седмици ако не се лъжа ходих още един път за да се провери има ли сърдечна дейност. Потърпи колкото ти е казал доктора - най-важното си дочакала, ще издържиш и до прегледа! Винаги вълнението си е много!
Сряда ще пусна отново ЧХГ, само не знам кой ден да отида на преглед ? Моят док в София ми каза 10дни след положителен резултат да отида при нея, а дали преди това ще се види нещо ? 🥹 наистина страааашно много се вълнуваме, на уринарния тест показва отрицателен резултат, но на кръвния, дори и с 5,86 единици повече потвърждава за бременност. Наистина силно се надявам да ни се случи чудото най-после. Ще пиша сряда отново! Пожелавам на всички в най-скоро време да пращате положителни резултати в групата! Засуквам крака си! ❤

# 662

Това е резултата момичета! Според вас какво да правя? Положителен ли е? 🥹🥹🥹🥹
Тихичко честито! Толкова хубаво ми стана! 🤗Стискам палци за прекрасен пухкав финал🤗

# 663
За мен теста си е положителен, Nerimann.
Толкова се развалнувах от твоя резултат. Пожелавам ти всичко да бъде наред и нека темата се напълни с такива добри новини 🍀🙏❤

# 664
  • София
Тихичко честито, Нериман Heart Пожелавам ти пухкав и щастлив финал.
Аз ходих на първия си преглед 14 дни след положителния тест, след това две седмици по-късно ходих за сърдечна дейност. Simple Smile Успех ти желая и много хубави емоции оттук насетне. И другите, разбира се Heart

# 665
Страшно много ви благодаря, сладурки мои! Ако не бяхте вие не знам какво щях да правя!? ❤ Дано всичко е наред и при вас и най-скоро се случи чудото при всяка една от вас! Сряда ще ви пратя резултата на 48ч. разлика, заедно с прогестерон. /Наистина изобщо не очаквах от 2-та инсеминация да се получат нещата, просто бях сигурна, че ще ми дойде и имам спазми в корема точно като за МЦ/

# 666
Nerimann, утре чакам с нетърпение хубави новини да споделиш.
Момичета, вие колко време чакахте да ви запишат час? Наясно съм, че са доста заети, но все още никой не ми е звънял от клиниката, а ми казаха в рамките на до две седмици. Поне да се обадят и да кажат час имате да февруари, март и т.н., но поне да върнат обаждане.

# 667
sway911029, при мен става веднага. Сега за втората инсеминация даже се разбрахме по вайбър кога да отида, за да ме види преди процедурата.
Според мен се обади пак или смени клиниката.

# 668
Здравейте, момичета, следя темата от доста време.
Януари месец вероятно ще направим и ние първата си инсеминация при д-р Станулов и ще бъда по-активна. Минавам просто да напиша колко полезни и сте и как се вълнувам и аз с вашите истории  ❤

Nerimann ти ме вдъхнови да пиша  и да повярвам!!! Надявам се всичко да бъде наред при вас и ти стискам ужасно много палци за утрешния ден и за всеки следващ до сбъдване на мечтата ❤

Успех на всички нас! Дядо коледа да удари по едно рамо с късмета и чудесата този месец и до година всички да имаме това щастие! ❤❤❤

# 669
sway911029 при мен за първия преглед беше след 2месеца , но от там нататък всичко се случваше скорострелно. Действаме следващия цикъл и направо им звъня на 1-ви ден.
Според мен бъди по настоятелна , не знам за къде става на въпрос , но определено смятам че няма да ти върнат обаждане ...

# 670
  • Варна
Честито, Nerimann! 🥰
Прекрасни новини!
Лека бременност и пухкав финал!

Sway в коя клиника е това?
Аз когато звъннах ми назначиха изследвания между 3-5 ден от цикъла и ми казаха да звънна, като са готови да направим цветна снимка. След това уговорихме час за инсеминация, не съм чакала обаждане 🤔
Защо не им звъннеш, аз не бих чакала толкова.. може грешно да са записали телефон, да ги пръскат от работа… няма да ти се скарат, че звъниш я.. 😁

Сега аз да задам един въпрос, че ме дерзае…
Днес пуснах прогестерон, както ми беше казано…
Та въпросът ми е може ли да се разхожда толкова в референтни, защото аз отговарям на лутеална фаза, а майка ми твърди, че съм бременна, но аз не мисля така и никога не намерих информация само прогестерон да е доказателство…
Миналия месец беше 25, този е 59 ще ги приложа отдолу. Двете овулации са доказани, едната с лентичка, другата от док.
Та вече няколко часа по-късно съм филмирана и тайно обнадеждена…
Та някой някакви идейки ? 😁
Мечтите са безплатни, но до понеделник за първи тест ще лудна 🫢

# 671
  • София
Sway, аз чаках за първичния преглед около месец. След това имах час след всеки преглед за следващия. Няколко пъти имах задържан фоликул и се наложи да изчакаме цикъла, съответно аз се обаждах и си запазвах час. Ти в коя клиника си?

# 672
Клиника Надежда. Попълва се една анкета и пише, че специалисти ще разгледат анкетата и ще се свържат с мен до две седмици за първоначален преглед. Като при попълване на анкетата си има изследвания, който трябва да направиш и да занесеш. И аз си чакам, защото са го написали хората, че ще се свържат с мен и щом са го написали си мисля, че трябва да бъде изпълнено.
По принцип прогестерона се увеличава в началото на бременността, преди появата на плацента и така пази зародиша, сред това продължава да се увеличава. Той се увеличава и по време на лутеалната фаза от МЦ отново подготвяйки матката за бременност. С колко се увеличава обаче май е индивидуално за всяка жена.

# 673
Честито Nerimann ❤
Отдавна чакам да видя позитивни резултати тук и най - после, точно преди Коледа, мечтата на една от нас се сбъдна. ⭐
Даваш ни сили и надежда на всички.
Дано това да е началото на вълната от положителни резултати в нашата група.

# 674
  • Варна
Благодаря, Sway! 😍
По принцип би следвало да се обадят както казваш, дефакто може да има много спънки, като технически проблеми, липса на време, голям наплив и т.н.
Аз реших, че имате устна уговорка със специалист да се свържат с теб.
Винаги можеш да звъннеш и ако ти кажат има анкета (ако това им е практиката), преспокойно им казваш, че имаш и вече топката е в тях…
Както идват и празници, дори аз бих звъннала вместо теб 😄✌🏼
Успех с това!

Общи условия

Активация на акаунт