Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • BG-DE
Е, как ще е нормално, парфюм на Ланком с целофан залепен накриво. Вие ще решите дали да го връщате но за мен това не е ОК. Ароматът е лек плодово цитрусов, подходящ за лятото но доста нетраен.

# 541
.... Ароматът е лек плодово цитрусов, подходящ за лятото но доста нетраен.
Как лек и нетраен!? При мен трае цял ден и въобще не бих казала, че е лек. Като досаден и душлив бих го определила.
Пробвайте го. Няма два еднакви носа. За вас може да е вълшебство.

# 542
И за мен е душлив и ме преследва Simple Smile, което ако ти допада аромата е позитив, нетраен по никакъв начин не ми е.

# 543
Силно сапунено-цитрусов и натрапчив, не е силно излъчващ, но яко ме подразни.

# 544
Дами, благодаря за мненията за аромата, а за опаковката какво мислите? Бихте ли я отворили или е за връщане?

# 545
Ако сайта не е от проверените връщай. Иначе не е критерий, преопакова се на доста места целофана Simple Smile Аз пазарувам на 100% онлайн, всичко извън храна за 5 членно семейство с 3ма подрастващи и ползвам само големи, официални сайтове и грам не го мисля. Не мога да се занимавам с оглеждане на опаковки, кутии и проверки. Щом има съмнение, явно е съмнителен сайта. Ако е удобно кажи кой е, може да се включи някой който го е ползвал. Тип Сефора, Нотино, Make up няма как да те притесняват. Аз съм ок и с parfium bg, за други личен опит нямам, не експериментирам Simple Smile от мързел
чукча не читател, извинявам се и се допълвам, писано е магазин, те зареждат от всякакви сайтове, където, каквото и на колкото намерят..на кантар е

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 12:34 от BrightT

# 546
BrightT,  от прити шоп е - ул. Гладстон, София.
Благодаря за мнението. Heart

# 547
Дами, благодаря за мненията за аромата, а за опаковката какво мислите? Бихте ли я отворили или е за връщане?

Най-вероятно е преопакован и може и да няма празен ход.Кутията си изглежда съвсем наред.

# 548
Прити шоп са официален вносител на много марки в България.

# 549
  • София
Щом е Прити шоп няма повод за притеснение.

# 550
  • Бургас/Пз
Днес за първи път пробвах Hermes Sythere https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-a-Cythere-79225.html в по-топло време и ми хареса много,много повече, отколкото като беше студено. Прекрасен парфюм е за мен.

# 551
Е те са класика, наслаждавай му се с кеф, не мисля, че има съмнение при тях Heart

# 552
Дами, много благодаря за мненията! Heart
Успокоихте ме. Simple Smile

После ще споделям впечатленията от аромата (от носенето, иначе на пробата много ми допадна).

# 553
Дами, знам че не е за тука но просто искам съвет какво ще кажете за червената серия на Бетина Барти -обмислям подарък?
Знам ,че се харесва принципно Бетина Барти  но не знам коя серия да подаря ,а и няма как да питам.

# 554
Аз в другата тема попитах, но никой не отговори, затова ще питам и тук. Наскоро взех от Нотино Joy by Dior 50ml и капачката не е магнитна. Има ли я тази промяна при новите партиди или да се съмнявам в оригиналността. Надявам се Денси да вземе отношение, впечатлена съм от нейните познания в парфюмния свят.

Общи условия

Активация на акаунт