Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
И аз го нося и много го харесвам. Точно парфюм икона е!

# 526
И от мен глас за Chanel eau Tendre EDP.
Това е единственият парфюм, без който не оставам и подновявам, откакто се е появил. Миналата година мъжът ми директно 150 мл.бутилче купил, за да съм имала.😀

# 527
И аз съм за Tendre EDP. Чудесен е, траен, класен. Личи си че не си с масов парфюм.
Vive не успя да ме грабне след всичките проби, които му направих. А не е като да не се опитах да го харесам.

# 528
.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 16:44 от macadamia

# 529
Моля някой да ме убеди или разубеди да купя този парфюм, в който се влюбих и в момента е намален в Дъглас.
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html

Наистина ли е много нетраен? Имате ли впечатления?
На ръка след 5 часа и няколко измивания още беше там.

# 530
Ако някой е казал за този парфюм, че е нетраен, значи няма обоняние.
Щом ти е харесал, купувай. Много ми е любим на мен.

# 531
  • Sofia
Моля някой да ме убеди или разубеди да купя този парфюм, в който се влюбих и в момента е намален в Дъглас.
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html

Наистина ли е много нетраен? Имате ли впечатления?
На ръка след 5 часа и няколко измивания още беше там.

Един от най-любимите ми и различен от всичко друго в колекцията ми. Страхотен е, особено в по-топлото време. И при мен не е нетраен, около 5-6 часа издържа без проблем. Ако мога, го подновявам, защото ужасно обичам първите 2 часа Simple Smile

# 532
Здравейте, парфюмни приятели!

Извинявайте много, че пак повтарям въпроса си от преди няколко месеца, но тези от Вас, които са ползвали Gucci Guilty Pour Femme Intense, бихте ли споделили впечатленията си от него....шлейф, трайност.....Може и на лични, както Ви е по-удобно

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 533
Здравейте, момичета!
Приноси ми се нещо на Narciso Rodriguez.
Тествала съм For Her edp - допадна ми, а какво мислите за For Her edt?
За съжаление, няма къде да го пробвам.

# 534
Здравейте, момичета!
Приноси ми се нещо на Narciso Rodriguez.
Тествала съм For Her edp - допадна ми, а какво мислите за For Her edt?
За съжаление, няма къде да го пробвам.
Според мен доста се покриват,макар че пирамидата им е различна.Едт е по леката версия.Аз сутрин съм се пръскала с едп и през деня подновявам с едт.Ако искаш да пробваш,пиши ми.Ще ти изпратя мостра,ти ще си поемеш само куриера.

# 535
това май е съвсем нормално за хората с интерес към парфюмите Simple Smile

Blood, sweat and poo: Jude Law wore bespoke perfume to play Henry VIII

# 536
  • София
Харесвам парфюмите на Narciso Rodriguez. Тези дни доста често посягам към Fleur Musc for Her EDP варианта.
Скоро си взех и тази версия https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … n-2022-77463.html
Казват, че са едно към едно с едт варианта, но на мен ми се струва по-мощен след 2 дни с него. Знам ли, може и грешката да е в мен и моите усещания в момента. Във всички случаи ми носи прекрасно настроение, а на мен това ми стига Heart

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 08:45 от FatalSnare

# 537
Да ви питам...
Нормално ли е найлоновата опаковка на марков парфюм да е хлабава, неравно залепена?
Парфюмът е закупен от магазин, на който имах доверие досега, но като загледах кутията и найлона, се зачудих, дали да го отварям или да го връщам направо? Не ми изглежда ок. Вие какво мислите?

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 21:24 от Селма

# 538
на мен ми изглежда нормално, то на ментаците найлон четата им са по хубави от на истинските

# 539
Солена Луна, благодаря!
А какво мислите за аромата, ако ви е познат?

Общи условия

Активация на акаунт