Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Моля подскажете, кой от двата е по-масово харесван и шлейфов
Chanel Chance Eau Vive или
Chanel CHANCE EAU TENDRE

Имам, харесвам и ползвам с кеф Chanel CHANCE  и Chanel CHANCE EAU FRAICHE, но ми се ще май да придобия и някой от горните. Дали да е тоалетна вода или парфюмна вода ?

Благодаря Ви за идеите

# 511
  • виртуално
От изброените при мен най-траен е Тендър EDT , но препоръчвам все пак проба

# 512
и аз гласувам за Тендър

# 513
Аз също съм за Тендър ЕДТ. Изпръскала съм 500 мл. до момента и като реша да го сменя, съжалявам и всеки път се връщам към него. На летището в Рим има 150 мл. за 130 евро, което е супер сделка.

# 514
  • BG-DE
+1 за Тендър едт, на подобна цена може да се вземе и от Flaconi.de цената за 150мл е 133€.

# 515
Да се похваля, че се сдобих с юбилейните издания на Л'Ерболарио - Бадема, Сладкия елексир и Нероли. В момента съм ограничила парфюмните покупки, но предположих, че могат да свършат, и взех и трите. Rolling Eyes
За Сладкия елексир представата ми е компот, в който някой е сипал и малко конфитюр. Joy За мен е ок. Simple Smile

# 516
Шанс тендър, за него гласувам  аз.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 14:54 от *Emia*

# 517
  • Варна
Аз също съм за Тендър ЕДТ. Изпръскала съм 500 мл. до момента и като реша да го сменя, съжалявам и всеки път се връщам към него. На летището в Рим има 150 мл. за 130 евро, което е супер сделка.
Подобна е цената  ЕДТ и от parfumdo.com, 100 ml за 110 Е и 150 ml за 131 Е., от където, мисля да поръчам, ако реша.
 ЕДП-то е 127 за стотичка, не е съществена разликата в цената от ЕДТ

# 518
  • Бургас
Аз бих взела Chanel CHANCE EAU TENDRE ЕДП, моят ЕДТ го продадох, не съжалявам и си нося едп.По- траен е при мен, по- сочен и по- розов.Chance Eau Vive също е прекрасен парфюм и с много, много добра трайност при мен.

# 519
Аз между Eau Tendre  и Eau Vive винаги бих избрала Chance Eau Vive, по-интересен ми се струва, а и по-дълготраен. Eau Tendre ми напомня на обикновен шампоан. Но както се казва всеки с вкуса си. Най-добре е да се пробват и сравнят и двата и да се избере тогава Flowers Hibiscus

# 520
  • София
Преди време бях попитала за класически Шанел, но нещо не си намирам поста..... Та да попитам пак..... Кой е класическия Шанел?

# 521
Та да попитам пак..... Кой е класическия Шанел?
Този, който се купува навсякъде по света на всеки незнам колко си минути, а никой не носи Simple Smile

# 522
Преди време бях попитала за класически Шанел, но нещо не си намирам поста..... Та да попитам пак..... Кой е класическия Шанел?
.
Според мен Шанел N°5
Има си своите фенове.

# 523

гугъл е чудо, достъпно за всеки с интернет

# 524
Този, който се купува навсякъде по света на всеки незнам колко си минути, а никой не носи Simple Smile
Аз нося № 5, реформулиран е, алдехидите са изтеглени и е … парфюм – икона Heart
За класически Шанел бих определила и Coco Mademoiselle, любим с вдъхновяващи пачули.
Парфюм за деня Париж – Ривиера, поредното попадение от Шанел Heart

Общи условия

Активация на акаунт