Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 242
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Хайде и от мен един тъп въпрос! Опитвам се да избера парфюм за 16-годишен младеж. Нещо леко, свежо, но не съвсем обикновено.

Rochas L'Homme, Missoni Wave и Lalique Homme Equus плюс може би Lalique White и Mauboussin Une Histoire d'Homme Irresistible

# 496
aunt Ogg добър вкус има от сега детето Grinning да му мисли от сега как да изкарва достатъчно пари за Creed Grinning Soleil d'Italie за мен има нещо женствено, може би защото при мен на кожа си личи розата, не е типичното "фреши". Щом харесва Terre-то, от Мансерите бих препоръчала Fig Extasy. Много хубав пипер и хладен аромат, който много харесвам, но ми идва твърде мъжки. Знам, че кожени миризми на пръв поглед не биха били добра идея за младеж, но тази мансера е доста повече от кожа, тя си седи на заден план и дава една такава хубава мекота. По принцип в много от онлайн магазините предлагат фабрични мостри и на Мансера и на Монтал, може и да го тествате предварително, същото важи и за италианското слънце.

Иначе за подобие на Авентус го спрягат това Club de Nuit Intense Man на Armaf, не съм го пробвала, но изглежда не лош вариант като за неговата възраст и предпочитания, а и цената е поносима.

# 497
  • София
Микааа, той не харесва Терре и Крийд. Не че не ги харесва, но не си представя да ги носи, те са на баща му. Simple Smile Иначе съм сигурна, че ще си намери скъпи парфюми, само да му гледам сеира. На летището засили към щанда на Том Форд и баща му тихичко ме попита, дали не трябва да го преместим от там, преди да е харесал нещо или после да го оставим да страда. Simple Smile
Не съм запозната с новите свежи аромати и затова приемам всякакви предложения.

# 498
Ох, извинявам се значи. При това положение препоръчвам мъжкия Weekend на Burberry , много е приятно, младежко и свежо. Наскоро го подарих на ММ, от носталгия, защото реши да ми каже, че го бил носил в гимназията и много го бил харесвал тогава, сега 20+ годинки по-късно и той е с Авентуси и прочее Grinning

# 499
  • София
aunt Ogg - Може би Paco Rabanne  Phantom for men е добър избор. Може да се тества в моловете.
Също и JEAN PAUL GAULTIER LE BEAU  (EDT).

Страхотен избор е Emporio Armani Stronger With You Freeze Giorgio Armani for men, който е точно това, което търсите, а и вече е изчрепан почти навсякъде, но онлайн се намира в парфюми-шоп.

Модерни са,  секси, свежо-вкусни с хубава плътност и сияж, и се отличават от типичните тънки свежи цитрусово-морски.

# 500
Дами, моля препоръчайте ми секси, флорален аромат?
Чудя се за  born in Roma intense, но е скъп като за покупка за проба.

# 501
В София има ли къде да се тества Alexandre J.
Колебая се да пусна поръчка на сляпо

# 502
Да, в Campomarzio70.

# 503
Аз минавам да споделя противоречивите си чувства към Xerjoff Ouverture. След всички суперлативи, които съм чула, след разучаване на съставките, след тест, при който ми хареса... сега не откривам в него нищо от това, което хората хвалят. Изкуших се и го взех на супер цена от Елинор. Сега съм в чуденка дали директно да ходи към съседната тема за размяна или да му дам шанс зимата. Каквомислите?

# 504
  • Бургас
И аз никак не харесвам Ouverture, но съм споделяла много пъти, че изобщо не се разбирам с Xerjoff.Аз бих го засилила веднага, при толкова красоти как пък няма да се мъча да харесам нещо.

# 505
и аз не се впечатлих от овертюр. Нито един от кадифените не е моят.....Мисля са силно прехвалени и им липсва въздушност, идват ми ретро-ориенталски.
Някой пробвал ли е ароматит на Аргос? Гледам Triumph of Bacchus, Pour Femme и Adonis awakens, единствено ме спира силната хвалба в ютюб, и фактът че ми изглеждат малко деривативни, нещо като ейнджълс шеър и Делина...
Sotd Water Calligraphy, напоследък оцених последните останали ми литри на дъното на отливката, която имах. Преди усещах само водната  лилия, сега е доста по-комплексен аромат

# 506
# 507
  • София
Кой точно е Диор Адикт от 2018г?

# 508
Добро утро!
Няма Dior Addict 2018. Има от 2002, намира трудно, защото е спрян от производство и 2014, който се предлага сега.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Eau-de-Parf … m-2014-28201.html
Хубава събота на всички! Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 06:47 от Magda Dimitrova

# 509

Общи условия

Активация на акаунт