Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за хубавите думи, но не знам как стоят нещата с магнита при новите партиди. Аз имам от деня на пускането му, подарък от Диор България и е с магнитна капачка. Съжалявам, че не мога да помогна.

# 556
Моят е купуван миналата година от Pretty Shop и е с магнитна капачка.

# 557
Моят е купуван миналата година от Pretty Shop и е с магнитна капачка.
[/quote
Благодаря vasi-lena и на Денси за отговора. И аз имам от първите Диор Joy и Intense с магнитни капачки. Освен това този от Нотино е и по-малко траен. Много съжалявам, защото до сега се доверявах безрезервно на Нотино 😵.

# 558
Здравейте, имам нужда от спешна помощ.
Имах ей това миналата година , търся аромата му, и по точно ако някой е имал и двете(миста и парфюма)да сподели дали са същите ароматите или направо пак мист да си взема .
Скрит текст:
Скрит текст:

# 559
  • Germany
Ароматът би трябвало да е същия. Мист е парфюм за коса, с по-ниско съдържание на парфюмни масла от парфюма и не би трябвало да съдържа алкохол, за да не уврежда косъма. Трайността им обикновено е по-малка, но аз съм имала мистове за коса, които съм си усещала през целия ден. Цената също е по-ниска от цената на парфюма. Парфюмът е по-концентрирана и трайна версия. Така че ако търсите аромат и трайност, изберете парфюма. Ако мистът ви устройва като аромат, трайност и цена, купете си го пак него.

PS: Сега виждам, че това е мист за тяло, с блестящи частици, но принципът е същият, така че не трябва да имате притеснения, като аромат би трябвало да са еднакви.

Днес съм с много любим аромат, който открих преди време именно от мист за коса. Парфюмът е в пъти по-красив и интензивен
https://www.fragrantica.com/perfume/Badgley-Mischka/Badgley-Misc … Couture-4809.html

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 23:15 от kovatcheva

# 560
Споделям ви тазгодишното си откритие за лято в бутилка. Нежен, свеж, щастлив, слънчев. Носещ усещането за свобода, летен бриз и морски вълни. За цената си е находка, а трайността му е доста прилична. Та ето го и него:
https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Ck-One-Summer-Daze-72868.html

# 561
  • by the sea
Днес получих I want choo Forever, може да се каже полу насляпо защото отдавна го бях тествала и тогава не ме впечатли.
Много ми допада, мисля, че ще ми е по-лесен за носене в офис от I want choo, там прасковата ми накъртва понякога.

# 562
  • Бургас
И аз получих I want choo Forever и ми харесва повече от първия издаден.Нямам нищо близко до него и ще си го задържа.Радвам се, че са два напълно различни аромата и няма общо с Обувката като I want choo.Цената беше страхотна 58лв., аз си взех 60мл. вече са го вдигнали и в двата сайта.

# 563
Лорелай, честито парфюмче. Този чай и мента в него колко лятно звучат! Simple Smile

Честито и на придобилите  I want choo Forever ! Интересно, какво му е по-различното от преди? Първоначалния много го обичам. Парфюм - празник. Heart

Да споделя за O d'Azur Lancôme. Много малиново "се изразява" върху мен. Не е лошо, но.... Откъде се появи тази малина, нямам представа. Дали розата и дървесните ноти не дават този ефект? Така от очакването за цитрусово-цветен аромат цопнах в размито плодова реалност.
Радост за осИ.  GrinningGrinningGrinning

# 564
Отстрелях на сляпо ето тези красавци, някой пробвал ли ги е? Може ли мнение? Ей така, да се подготвя психически.

https://www.fragrantica.com/perfume/Le-Labo/The-Noir-29-31872.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lorenzo-Pazzaglia/Adam-Eve-s-Dress-69655.html

# 565
Дами,
Скрит текст:
като няма за какво друго да се чудя Sweat Smile
, зачудих се тук за хубаво пачули, но по-дамско да е.
Кое от двете бихте предпочели White Patchouli Tom Ford или Patchouli Blanc Van Cleef & Arpels ?
Densi, имате ли нещо писано за тях?

# 566
Писала съм това ревю за Patchouli Blanc Van Cleef & Arpels:
В новия си парфюм Van Cleef & Arpels интерпретират пачули, което е чисто, меко и с въздушни фасети. Бялото представлява неизчерпаем източник на вдъхновение.

В тази композиция пачулито показва своите флорални аспекти и се отваря с алдехиди и розов пипер. В сърцето откриваме букет от рози, а в базата кашмирено дърво и бял мускус. Пресъздадено е усещането за мек и обгръщаш кашмир.

Парфюмът е чист и витален. Стилен и елегантен, супер подходящ за бизнес среда. Стои кристално и е звънлив. Няма капка сладост, а излъчва хлад и прозрачност. Пачулито не е обсебващо, а точно флорално, както е нарисувано и върху красивия бял флакон, традиционен за линията. Розите са млади, свежи и росни и подчертават допълнително тази светла страна на пачулито. Розовият пипер дава леко подправков характер, а белия муск в базата го прави още по- чист и въздушен, като изпрана дреха върху кожата.

Patchouli Blanc е идеален за носене през пролетта, защото флоралността му ще пасне на цъфтящата природа.

Пачулито на Том Форд е по-мъжко и остро, но също е много красив парфюм. И все пак аз бих предпочела, като по- женствен Patchouli Blanc.

# 567
Отстрелях на сляпо ето тези красавци, някой пробвал ли ги е? Може ли мнение? Ей така, да се подготвя психически.

https://www.fragrantica.com/perfume/Le-Labo/The-Noir-29-31872.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lorenzo-Pazzaglia/Adam-Eve-s-Dress-69655.html

The Noir 29 ми е като студен черен чай с незапалена пура до него, изненадващо свеж, има и нещо леко опушено в него. Смокинята не е сладка, а по-скоро зелена, неузряла. Ако има нещо сладко, то е минимално
Интересен е със сигурност и е доста унисекс. Не съм пробвала нищо подобно преди
Дълготраен е и има добър сияж

# 568
  • София
Търся летен мъжки парфюм със свеж аромат, моля за помощ

# 569
  • София
Селма и двата. Прекрасни са тези две чисто бели пачули. Подходящи са както за бизнес среда, така и за разходка в парка. Не бих посочила един конкретен, защото и двата много ги обичам Heart

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:13 от FatalSnare

Общи условия

Активация на акаунт