Лидл 174 - априлска цветна

• 94 651
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 105
Amiamo, много благодаря за отделеното време и мнение! В нашия Лидл имаше мандарина, лимон и маслина. И аз мисля за трите. В момента само тези трите ли има, или в други магазини има и кумкуат например, защото и на такова съм хвърлила око Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 21:17 от ednausmivka

# 106
  • София
Amiamo, много благодаря за отделеното време и мнение! В нашия Лидл имаше мандарина, лимон и мандарина. И аз мисля за трите. В момента само тези трите ли има, или в други магазини има и кумкуат например, защото и на такова съм хвърлила око Simple Smile

И аз търся чист сорт кумкуат и лайм, но за момента няма в Лидл. Май не са пускали досега. Има сайтове, които предлагат кумкуат. Излизат в Гугъл.

# 107
  • Sofia
Аз имам кумкуат и нещо между портокал и мандарина от миналата зима. Кумкуата беше много вкусен. После нещо засъхна, подрязвах  го и сега пак расте. Портокалчето сега пак има плодове. Днес взех и лимонов. От тези малките сортове са. Само ги поливам редовно и умерено. Не съм ги присаждала. На Алабин имаше портокалчето и моето лимонче.
Да се похваля. От МЛ взех фотоепилатор за 25лв и везна за 10. 😎
На Алабин нямаше нищо, ама нищо интересно от разпродажбата.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 23:20 от Monadirs

# 108
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Похвалвам и биволската луканка на Делукс от 10.99лв.
Вкусът е подобен на суджука, който при нас се изкупи след
коментарите тук и не остана. Затова реших да пробваме и от луканката
и не съжалявам, шамфъстъка на промоция също е хубав.

# 109
  • shumen
Биволската луканка и вкъщи се хареса.
Лимонче и аз имах,но нещо измръзна и изсъхна.

# 110
# 111
Нещо, което ще е макс. 3 бр. с купона, вижда се малко под пъзела. Търсих по код на продукта в история на покупките. Този код на продукт не фигурира в дигиталните ми бележки, значи е нещо, което не съм купувала.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 07:52 от fenyx

# 112
Ще е някой бонбон на редовна цена от 65 Ст Wink

# 113
😂, мммм, примамммливо 😄

# 114
# 115
Някой би ли снимал как изглежда биволската луканка?

# 116
# 117
не е в България, но пак е жалко. яко промиване на мозък с тези вериги.

# 118
Тотално ли са махнали крем за ръце на Сиен SOS? Беше по едно време с нова опаковка и вчера търсих, но изобщо няма. Само един вид имаше, с лайка. Много ми харесваше и помагаше за сухи ръце.

# 119
  • In transit
Amiamo, много благодаря за отделеното време и мнение! В нашия Лидл имаше мандарина, лимон и мандарина. И аз мисля за трите. В момента само тези трите ли има, или в други магазини има и кумкуат например, защото и на такова съм хвърлила око Simple Smile

И аз търся чист сорт кумкуат и лайм, но за момента няма в Лидл. Май не са пускали досега. Има сайтове, които предлагат кумкуат. Излизат в Гугъл.
Кумкуат имаше преди няколко месеца, не помня точно, но бяха пускали пак декоративни цитруси, като малки дървета.
Вкъщи имам маслина, мандарина и лимон от Лидл, бяха евтини по 5лв. Вече са 4-5 годишни. Маслината дава плод трета година. Мандарината миналата година за първи път имаше плод, гледам, че пак е цъфнала. Лимонът обаче нещо боледува и не успявам да го накарам да върже. Отглеждам ги на открит балкон, но са на завет цяла зима.

Общи условия

Активация на акаунт