Лидл 174 - априлска цветна

• 94 644
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Благодаря за новата тема, брадичке Simple Smile
Толкова хубаво, розово ми се отвори първата страница, че ми стана розово настроението.
Да ви похваля един млечен бъркоч. Не го бях опитвала досега, а е толкова вкусна напитка.... като разтопен ванилов сладолед. Давам му 10/10!

снимка отзад ми е по-интересно да видя:bowtie:
Моят състав е - прясно мляко, кафява захар, ванилия, кардамон и индийско орехче - много вкусно! Simple Smile

# 91
Отдавна не бях яла чипс,но този като с риган го видях реших да пробвам : ) Хареса ми : )
Скрит текст:

И за едно силиконово килимче за печене да попитам дали е хубаво? И само за печене на печива ли става или мога да го използвам вместо хартия за печене и за риба примерно Satisfied
Скрит текст:

# 92
Чипс с риган няма ли вече в постоянния асортимент?

# 93
Знам, че има любители на чайовете Simple Smile Подарявам:

# 94

Толкова рядко ям чипс,че не знам какви вкусове има по принцип,но този го видях сега от гръцката седмица : )

# 95
Има на HappyDay, зелена опаковка. Ама той толкова поскъпна, че просто не е истина.

# 96
  • Mostly in my mind
Благодаря за новата тема, брадичке Simple Smile
Толкова хубаво, розово ми се отвори първата страница, че ми стана розово настроението.
Да ви похваля един млечен бъркоч. Не го бях опитвала досега, а е толкова вкусна напитка.... като разтопен ванилов сладолед. Давам му 10/10!

снимка отзад ми е по-интересно да видя:bowtie:
Моят състав е - прясно мляко, кафява захар, ванилия, кардамон и индийско орехче - много вкусно! Simple Smile
Хубава е млечната напитка, обаче цената й е...брррр

# 97
А сметановият крем за мазане нов продукт ли е? Сега си взех за първи път и много ми харесва - прилича на сиренето Филаделфия.

# 98
  • София
Цените се качват, но качеството пада. По Коледа и Великден зареждахме от замразените  гъби микс и манатарки, от Делукс серията. Цената с всяко пускане се вдига, но последният пакет микс е бледо подобие на предишните. Вътре надробени на малки парченца, няма цели, не се усещат манатраките. А манатарки пък не се намират. Явно ще спрем да ги купуваме. Смятахме Делукс серията за гаранция за качество, но вече не е така.

# 99
  • Sofia
А сметановият крем за мазане нов продукт ли е? Сега си взех за първи път и много ми харесва - прилича на сиренето Филаделфия.
Нещо такова съм взимала и преди... на Пилос май беше...

# 100
  • София
Бугацата  ми хареса, но не сложих поръската, защото и без това е сладка.  По-вкусна ми е изстинала, а не топла. Когато е топла ми идва малко мазна и тежка.

# 101
Здравейте!
Искам да попитам малките екзотични дръвчета- лимон и мандарина дали си струват опита за отглеждане? Развиват ли се до по-големи и дават ли плодове? Последен въпрос: ако имате вече, как ги отглеждате? Много благодаря на тези, които ще ми отговорят!

# 102
Имам купон за 20% отстъпка за препоръчаната напитка,ако някой желае да се възползва може да ми пише
Скрит текст:

# 103
  • София
Здравейте!
Искам да попитам малките екзотични дръвчета- лимон и мандарина дали си струват опита за отглеждане? Развиват ли се до по-големи и дават ли плодове? Последен въпрос: ако имате вече, как ги отглеждате? Много благодаря на тези, които ще ми отговорят!

За големина и растеж - зависи от вида на цитрусовото дръвче. Има някои, които стават големи, на други сорта им е да са нискостеблени.
Днес си купих три вида. От миналата година есента от Лидл си купих две цитрусови растения. Малки бяха, пораснаха. На остъклен балкон ги държах дори през зимата, юг-изток изложение, поливам когато почвата пресъхне. Може би лятото ще трябва по-често поливане. Сложила съм ги между други цветя. Досега не съм ги торила, но ще купя тор за цитруси, за да ги подхраня. Почвата -  не съм ги пресаждала, но когато го направя, че сложа и пясък.
Имам и две маслини. Общо взето се гледат сами. Маслините ще ги пресадя в големи саксии, нищо, че не са големи растения и ще сложа повече пясък в почвата. Не обичат често поливане За маслините една съфорумка ми каза как да се грижа.

# 104
Подарявам
Скрит текст:
За Лъвов мост

За всички филиали

Общи условия

Активация на акаунт