Лидл 174 - априлска цветна

• 94 635
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте
В търсене съм на водоструйка Парксайд от Лидл.Дали някъде я има,или да звънна на националния им номер?

# 76
При нас бяха наблегнали на електроуредите - имаше планетарни миксери, чопъри, гофретници... Видях и един брой безжична ютия за 20 лв, но не ми трябваха сега такива неща.

Взех си предпоследните шоколадова кокошка и еднорог. Чудя се дали да ги пазя две седмици, или да ги отварям сега.
Взех и тези дражета, на които пише, че са желирани, а всъщност са чиста захар;

# 77
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема, брадичке Simple Smile
Толкова хубаво, розово ми се отвори първата страница, че ми стана розово настроението.
Да ви похваля един млечен бъркоч. Не го бях опитвала досега, а е толкова вкусна напитка.... като разтопен ванилов сладолед. Давам му 10/10!

# 78
  • In transit
Яйца има ли? На 2 м-х ходих какво стана изчезнаха ..пък Великден има 2 сед. още..
Ако говориш за кората с яйца Л, те са от петък.

# 79
  • Sofia
При нас бяха наблегнали на електроуредите - имаше планетарни миксери.
Не е планетарен, а просто миксер на стойка. Simple Smile

# 80
Взех днес от козунака със стафиди и порток.корички, не е лош.Ей така, че ми се преяде.Иначе за празника поръчвам от една пекарна.

# 81
Mariat, обърна ли внимание колко е боксова круша ..и колко е голяма
Тъкмо моите момчета скъсаха тяхната..
Дали си заслужава..

# 82
  • софия
Някой отлепи ли от този екран, т.е. да му се е инсталирал ъпдейтът?
Скрит текст:
Около 5 пъти затварям приложението, рестартирах телефона и мисля да се откажа от "новостите".

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 15:22 от zvаnchе

# 83
  • Sofia
Аз отказах ъпдейта за момента.  Вляох да търся нещо и не ми се занимаваше с него... абе изобщо не ме вълнуват ъпдейтите им.

# 84
Днес от намаленията си взех маратонки за 10 лв
Детски комплект за хранене 5 лв, лампа против комари 5лв.
Долнички на бански 1 лв.
Също си харесах и тоалетна седалка с вградена такава за деца за 10 лв имаше и нещо за 3 лв но не разбрах скицник ли беше или албум за снимки.

# 85
  • София
Днес през обедната почивка ходих до други два Лидла.  Най-накрая се сдобих със силиконови кухненски помощници от намалените по 1 лв./ бр.
Или различно зареждат филиалите и е на късмет в кашона какви цветя има или просто от даден филиал не изваждат всичката стока. Защото в единия филиал рано сутринта от средиземноморските растения имаше само два вида и твърдяха, че това са получили. Нямаха и намалени кухненски помощници, а Дипладениите бяха малки. На обяд в друг филиал намерих трети вид средиземноморско растение и големи Дипладении и намалени кухненски помощници. За Дипладенията се ядосах много.
Сутринта в Лидл две служители коментираха, че в заплатите им няма промяна, а на служителите от Фантастико заплатите са станали като тези в Лидл.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:16 от Amiamo

# 86
Яйца има ли? На 2 м-х ходих какво стана изчезнаха ..пък Великден има 2 сед. още..
Ако говориш за кората с яйца Л, те са от петък.

Да бе нали съм блонди..после хванах да разцъкам брошурата и стоплих.🤣
Нищо де , разходих, насолих и в нас се осъзнах.

# 87
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

# 88
Mariat, обърна ли внимание колко е боксова круша ..и колко е голяма
Тъкмо моите момчета скъсаха тяхната..
Дали си заслужава..
Боксовата круша беше марка Адидас. С приятелка я огледахме добре, защото на кутията пишеше, че е круша с ръкавици, но ръкавиците липсваха. Височина около 55-60 см. (според моето око), 20 лева.

# 89
  • София
Благодаря за новата тема, брадичке Simple Smile
Толкова хубаво, розово ми се отвори първата страница, че ми стана розово настроението.
Да ви похваля един млечен бъркоч. Не го бях опитвала досега, а е толкова вкусна напитка.... като разтопен ванилов сладолед. Давам му 10/10!

снимка отзад ми е по-интересно да видя:bowtie:

Общи условия

Активация на акаунт