Лидл 174 - априлска цветна

• 92 260
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Sofia
Пуешките бутчета много ни харесват - пека ги затворени на бавен огън и падат от кокала после - крехко и сочно месо.

# 1 171
  • Ст Загора
Да видим за май колко ще ми е лентата . Направих 217 за април

# 1 172
Пуешките бутчета от Лидл много се харесват вкъщи - овкусени с малко повечко каджун или пушен червен пипер плюс розмарин, пресен. Сол. Кожата я оставям за печенето, после я свалям. Изпечени на бавен огън са много вкусни.

За каймата обаче съм съгласна, че е по-суха. В друг хипермаркет повече ми харесва (Б) - една идея по-мазничка стои сякаш. По същия начин я приготвям, същите подправки като за тази от Лидл. Но се различава на вкус.

# 1 173
  • Велико Търново
Рол он-ите за по 3лв стават ли изобщо?
Палатката от дърво се продава със тента (парцали за отгоре), нали? Много й се чудя.
П. С. Вчера опитахме френски палачинки (от тези в шише, които са като полуфбрикат) и не бих казала че са хубави. Сравнихме с американски палачинки (пак от шише) и двета ми бяха напълно еднакви. Може би съвсем лека разлика във вкуса.

# 1 174
За мен Рол он-а не е хубав. Имах със синя капачка дамски. Нищо особено. На Балета мъжкия повече ми хареса

# 1 175
  • софия
След малко ще ходя. Имам списък.

# 1 176
Тази сутрин се наложи да върна млечните десерти от първата страница на брошурата, а специално за тях отидох.

Упорито излизат 1,75 лв. на касата, а не 0,87 лв. както е показано. Касиерката три пъти ги маркира по различни начини и все така.

При вас има ли го този проблем?

# 1 177
И в крайна сметка, взехте ли ги на намалената цена?

# 1 178
И в крайна сметка, взехте ли ги на намалената цена?
Не, върнах ги. Намалената цена така и не се появи на компютъра на касата.

# 1 179
Тази сутрин се наложи да върна млечните десерти от първата страница на брошурата, а специално за тях отидох.

Упорито излизат 1,75 лв. на касата, а не 0,87 лв. както е показано. Касиерката три пъти ги маркира по различни начини и все така.

Като се удари тотал, цената от намалението си излиза

# 1 180

Като се удари тотал, цената от намалението си излиза
Удари касиерката, но нищо. Явно са въвели грешно кода на продукта в системата и не се отчита промоцията.

# 1 181
  • Велико Търново
Някой може ли да сподели отзив за ръчната прахосмукачка silver crest, която е 2в 1 ето тази.
Много се запалих за подобна от Vacuum wars, но все пак друго си е да попитам тук Simple Smile

# 1 182
  • софия
Като черна станция да напиша, че от предишния път одобрихме сока от клементини 100%. Не беше сладък, леко горчива нотка има.

# 1 183
  • София
Плодовите млекца си минаха с 50% намаление.

# 1 184
Някой може ли да сподели отзив за ръчната прахосмукачка silver crest, която е 2в 1 ето тази.
Много се запалих за подобна от Vacuum wars, но все пак друго си е да попитам тук Simple Smile

И аз се запалих по този тип прахосмукачки. Тук има отрицателно мнение, че прегрява и е шумна. https://www.lidl.de/p/silvercrest-hartbodenreiniger-shbr-560-b1-3-in-1/p100359975

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 12:26 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт