Лидл 174 - априлска цветна

• 92 277
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 155
Гледах брошурата, нищо не ми хареса, но се вдъхнових да правя хотдог по американски, богато натоварен с какво ли не. И нямаха хлебчета за хотдог, нито пържен лук. Взех си само наденичките за хотдог, онези в опаковката по три, една с пилешко и една с чили сиренце (оказаха се много добри), и правих пица с вкус на хотдог😁

# 1 156
  • shumen
При нас нямаше хлебчета за бургер,но кренвирши имаше.

# 1 157
Долче, хубава е херингата. Купувала съм преди и е била вкусна. Тази седмица не успях по-рано, утре ще отида, дано има още.
Знам, купувала съм, но предпочитам рибните консерви без доматен сос...🙂

# 1 158
Отидох за аспержи днес като си мислих, че още е валиден купона…нещо съм се объркала, естествено. Ще чакам другата седмица, мисля, че видях в брошурата, че тогава ще са на по-нормална цена.

Но пък успях да се запася с намалени пекани, имаше още и от малките козунаци от фурната - само дано да съм оцелила хубавата партида Sweat Smile

Естествено от прословутата вода за 1ст ни вест, ни кост. Дори етикет не видях на нормална цена да е била заредена.

И най-голямото разочарование от днешната покупка - някакви кърначета от пуешко месо от грил седмицата. По отвратително нещо не бях опитвала скоро! Мега солено и никакъв вкус. По принцип не съм фен на такива “деликатеси”, обаче пуешки не бях виждала досега и реших да пробвам. Е, пробвах. За пръв и последен път Joy

# 1 159
Аз съм разочарована от пуешката кайма. Направих кюфтенца с доматен сос, но ми миришат на престояла във фризер мазнина.Както мирише много стара сланина.

# 1 160
На нас ни хареса пуешката кайма, взехме и за фризера:

По-сухичка е, но нормално за пуешка кайма. Щеше да е много добре с кашкавал, но нямах.🙂

# 1 161
  • София
Лидл дали ще работи утре, 1.5?

# 1 162
  • София
Лидл дали ще работи утре, 1.5?
Да. Почиват само на Великден, Коледа и Нова година.

# 1 163
И някакъв ден на служителя май имат /не помня датата обаче и не съм сигурна дали почиват или просто затварят по-рано/.🙂

# 1 164
Аз два пъти пекох пуешко бутче, първият път реших, че е кофти партида или нещо друго. Затова му дадох втори шанс, но трети път няма да има. Няма да си правя експерименти с пуешко месо.

# 1 165
Пуешките бутчета ги варя. Не съм пробвала да ги пека досега. Варени са чудесни за нашия вкус, месото се отделя от кокала.

# 1 166
  • София
На пуешките бутчета  махам кожата и ги слагам в марина за 2ч. После в йенска тенджера ги пека с малко олио. Скоро не съм купувала от Лидл.

# 1 167
Подарявам:

Скрит текст:

# 1 168
Този снакс много е солен за моя вкус

# 1 169
  • shumen
И аз не харесах снакса,че е много солен.
Утре си работят Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт