Лидл 174 - априлска цветна

• 92 291
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 140
С тия ъпдейти не успях да си вляза в профила и да ползвам купон Confused
Мммм дааааа Щото и без ъпдейтите можете да ползвате купоните. Само да навъртите 100-200 километра да откриете къде. Щеше да е смешно в случай, че не е жалко.

# 1 141
Елиас, изпращам.

# 1 142
  • София
Мммм дааааа Щото и без ъпдейтите можете да ползвате купоните. Само да навъртите 100-200 километра да откриете къде. Щеше да е смешно в случай, че не е жалко.
Даже и в други държави ходим за манджа, да 🙃

# 1 143
  • София
Маслото е хубаво.
Тези кантучини са твърди и освен с кафе с друго не става да се ядат.
освен маслото какво си заслужава в момента?

# 1 144
Някой ползвал ли е ръчната парочистачка? Дали става за ламиниран паркет да се чисти?

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 16:59 от bukvalno-az

# 1 145
Привет, някой има ли излишен купон за салама Pikok 1+1 Hug

Пратих ти.

# 1 146
  • In transit
Някой успя ли да види консерва херинга в 50%намаление, то тв реклами, дигитални, на хартия и още вчера в магазините нищоооо.
Мъжките къси панталони са толкова зле към качество, че повече няма накъде.
Вчера при нас (Варна) имаше доста голямо количество. Мм взе няколко за баща си. Днес отиваме пак, нямаше помен от рибата. Grinning

# 1 147
Ако на някои му трябват купони да пише.
Скрит текст:

# 1 148
  • Под Слънцето
Хей, Варна,  помагайте!
Търся тези бургии за съсед от село. Човека вчера ме помоли и аз хукнах, но.. няма нито във Възраждане, нито в този на Сливница. Ако някой открие, моля да ми пише.. или тук, за да ида да купя.

# 1 149
Даже и в други държави ходим за манджа, да 🙃
Сигурно. Вадете калкулатора. Проверявайте да не ви излъжа нещо. Ха Ха Ха

# 1 150
Вчера при нас (Пловдив) имаше херинга на поне две места в магазина. Няколко пъти чух клиенти да питат служители по колко броя могат да купят...Явно е имало голям интерес. Аз ги погледнах, прочетох състава и набързо си направих сметка, че предпочитам да си купя консерви със сардини, които са без доматения "сос". Като цена не излиза много повече...

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:23 от dolce miele

# 1 151
Долче, хубава е херингата. Купувала съм преди и е била вкусна. Тази седмица не успях по-рано, утре ще отида, дано има още.

# 1 152
И днес нямаше спанак, хем в друг филиал ходих, явно наистина имат някакъв проблем с доставките.
От водата-награда имаше, ама не я взех, че се натоварих с други покупки, та пак ще трябва да ходя.

Някой опита ли "Странджанския дядо" за 6.99,  хубав ли е? Доста тлъст ми се видя та се двоумя дали да взимам за проба.

# 1 153
  • Sofia
Някой опита ли "Странджанския дядо" за 6.99,  хубав ли е? Доста тлъст ми се видя та се двоумя дали да взимам за проба.
Ами ние го харесваме и купуваме.

# 1 154
И днес нямаше спанак, хем в друг филиал ходих, явно наистина имат някакъв проблем с доставките.

При нас имаше днес от 300гр на 1,49лв като заместващ промоционалния от брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт