Лидл 174 - априлска цветна

• 92 177
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 240
  • Буркина Фасо
белите са и украински, и полски за момента които съм виждал.
една идея украинските по ми се виждат да са от свободни кокошки и на добра цена - 39-40 ст.
иначе българските са по около 60ст -  с такива съм се запасил.

# 241
една идея украинските по ми се виждат да са от свободни кокошки и на добра цена - 39-40 ст.

И как ти си видяха украинските бели и от свободни кокошки, когато многократно показваха кафяви от клетъчно отглеждане? Ако не знаеш какво значат означенията на един яйце, това е твой проблем.

# 242
  • Велико Търново
Хахаах, Лолита, смея се на глас! " новия каталог на Лидл". Simple Smile то вярно вече е станало като каталог.

# 243
  • Ст Загора
Течен подсладител няма в Лидл има в кауфланд и Дм около 2.60 е

# 244
Здравейте,
Във фейсбук ми попадна информация, че тази седмица в Лидл имало Дупло и дървени играчки по 10 лв 🙄
Зс град Бургас някой да е купувал и в кой обект?
Звънях на клиентския номер- нямали информация в кой обект какви промоции има 🤣

# 245
  • Асеновград
Течен подсладител няма в Лидл има в кауфланд и Дм около 2.60 е
Сигурни ли сте, че няма? Преди имаше до този на таблетки, същата марка в прозрачни шишета. Не съм поглеждала скоро, но може да се провери. При нас седят при био нещата.

# 246
При нас няма вече отделен био щанд...продуктите са разпръснати из магазина.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 07:42 от dolce miele

# 247
В Кауфланд имаше намалени бели украински яйца, по 40 ст ако не се лъжа, доста мърляви изглеждаха. Аз имам задръжки, и не купувам храна от там, макар че както се оказва, вече какво ли не внасят.
Питам се, как е уреден вноса от там, нали не са страна от ЕС? Напоследък ни залива какво ли не от Украйна, пък на по-ниски цени, не би ли трябвало да имат разни мита и други 🤔
И при нас махнаха био щанда.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 07:43 от Lemy

# 248
  • Велико Търново
Доколкото ми е известно, точно мито такси няма заради войната. Точно затова и държат по-ниска цена.

# 249
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

И как ти си видяха украинските бели и от свободни кокошки, когато многократно показваха кафяви от клетъчно отглеждане? Ако не знаеш какво значат означенията на един яйце, това е твой проблем.
а де ...

В Кауфланд имаше намалени бели украински яйца, по 40 ст ако не се лъжа, доста мърляви изглеждаха.
мръснички и с по-здрава черупка. изпробвано !!!
за това ги мисля, че са от свободни кокошки.

Скрит текст:
пп. и в Тмаркет ги има украинските

# 250
  • София
Наистина ли са спрели бебешките мокри кърпи  средно голям пакет (алое, сензитив...)?
Реших да разгледам на запад какво пускат...
така и така се рових... има интересни предложния в немския, които тук ги няма...
Това прилича на Дедиката
Мелачка
при дадена група - при нареждането може да дадете, за да покаже първо най-намалените:
Скрит текст:
кана за вода 3kW

и миксер* 1000W
направих и абонамент и ми дават 6Е ваучер. Simple Smile

# 251
В Кауфланд имаше намалени бели украински яйца, по 40 ст ако не се лъжа, доста мърляви изглеждаха.
мръснички и с по-здрава черупка. изпробвано !!!
за това ги мисля, че са от свободни кокошки.

Имаше и доста счупени в опаковките, та колко са здрави не знам. 😎
Мисля, че едва ли са от свободни кокошки, просто са отглеждани мърляво.

# 252
Ако някой го интересува, на Искърско шосе кухни при намаленията нямаше. Като цяло нищо интересно нямаше там.

Сутринта големият интерес беше към агнешкото и козунаците. Едва на трето място към яйцата. Яйца има планини в магазина. Бейби спанака беше на 50%, не помня да съм го видяла в брошурата, взех доволно. Всичко набелязано + неща от купоните имаше.

# 253
При нас яйцата бяха едно не голямо пале, та ако не извадят и други, вероятно бързо ще свършат.

# 254
Яйцата са много хубави и добре опаковани. Няма как да се бърка в тях. Годни до 01.05.

Общи условия

Активация на акаунт