Лидл 174 - априлска цветна

• 92 349
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 020
Жалките им купони,направо са обида за клиента.
Другите супермаркети повече ли дават?

# 1 021
  • София
И аз някакси не мога да се почувствам обиден от купоните им. 🙂

# 1 022
Не ми допадат повечето стоки от купоните и рулетки,скреч карти.Ако стоката не е вредна,малко намаление и по една бройка.Често вафли,шоколади,не съм във възторг.В Билла седмичните промоции,повече ми допадат.Всъщност най-много там пазарувам.

# 1 023
  • shumen
Чушките у дома се харесват.

# 1 024
  • Sofia
Доколкото разбирам идеята на Долче е да заместят чушките, т.е.  точно, в тях да се завие сместа.
Точно, с изпечени "филийки" патладжани и тиквички.🙂 Разбира се, не пречи и да се напълнят, но не знам дали тогава няма да е необходимо първо малко да се запекат патладжаните/тиквичките...Може би зависи и от размера им...🤔
Ако се пълнят цели (е, наполовинки разбира се) не трябва да се пекат предварително ако и плънката е сурова (както е в случая с каймата), нали ще се издълбаят (изтънят) и лесно ще се изпекат (и напълнят) едновременно с нея. Simple Smile
Аз патладжани (филийки) пълних съвсем скоро с кофта кебап - убийствено вкусно! Simple Smile

Скрит текст:

И да не се пълнят, а да се ползват като кори за лазаня - печени чушки/патладжани/тиквички е същата вкусотия. Simple Smile

Мусака/лазаня от печени чушки.

Скрит текст:

# 1 025
Пълнени тиквичките си ги представих както поясни и Долче- нарязани на тънки ленти, в които на рулце се завива сместа.
Не пречи и други вариации да се направят, като ладийки, но адаптация на рецептата с тиквички (на патладжана не съм фен) си представих по-скоро като рулца от тиквички, а не пълнена тиквичка. Обаче тази рецепта с чушките вече я правя и без да я чета, автоматизирано и интуитивно, затова и не се замислих толкова за лексикалните уточнения 😄 (но я пазя в записките си, че да мога, за който я поиска да я пратя).
И каймата не е сурова, термично е обработена преди да се запече завита в чушките.

# 1 026
подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 15:07 от M.G

# 1 027
  • In transit
Долче, разговорите в слушалките няколко пъти са ме заблуждавали. Мисля,че говори на мен, защото докато маркира продуктите, касиерката ме поглежда и ми се усмихва. Поглеждам я въпросително, защото не съм чула какво ме пита, а тя продължава да се усмихва и да си говори. Малко нелепо се получава. Blush

# 1 028
  • Буркина Фасо
подарявам
Скрит текст:
слагай подарйците в скрит текст.

# 1 029
Купоните биха били доста полезни ако са по-индивидуални и съобразени с това, което по принцип купува клиента, ама сигурно е сложно да направят такова приложение за различни таргет групи. Аз от всичките тези 10-12 купона сигурно 1-2 употребявам и то не винаги.

# 1 030
Те не го правят с цел на теб да ти е полезно а на тях - преценили са по този начин да рекламират и промотират като най-изгодно и до там. Последното което искат е ти да похарчиш по-малко пари в магазина им, понеже са ти намалили точно най-нужните неща. Те щом са ти толкова нужни и основни, тях по-вероятно да си ги купиш и без промоция.

# 1 031
  • Sofia
Те не го правят с цел на теб да ти е полезно а на тях - преценили са по този начин да рекламират и промотират като най-изгодно и до там. Последното което искат е ти да похарчиш по-малко пари в магазина им, понеже са ти намалили точно най-нужните неща. Те щом са ти толкова нужни и основни, тях по-вероятно да си ги купиш и без промоция.
Аха, ама то не значи нали, че ще се сърдим на промоция. Simple Smile

Ско, предполагам, че при повечето хора е така, аз също рядко ползвам купоните, толкова са безинтересни в почвечето случаи, че забравям да ги погледна и от тук се присещам. И е добре, че може да ги споделяме - така получаваме нещо желано.
На мен "офертите" в Лидл + определено ми липсват (а пък  и хубави продукти дето липсват....). Вярно, че има нещо такова в брошурата, ама не е същото.

# 1 032
Никак даже не бих се разсърдила, но и те са си направили сметката Grinning
Скрит текст:
Липсва ми като живеех на пешеходно разстояние за пазаруване и от Лидл, и от друга верига. Оглеждах брошурите и на двата магазина и като комбинирам промоциите, повечето основни продукти ги пазарувах намалени ако не в единия, в другия. Но единият магазин ми беше на 5 минути ходене, а другият на около 15 и просто минавах на прибиране и се оптимизираха много нещата така.
С тия летящи нагоре цени още повече и по-често се вглеждаме в промоциите.

# 1 033
  • София
Мислех да купя пак от френското тесто за кроасани, но се отказах. Има малко специфичен вкус и доста мая в него.

# 1 034
Здравейте, мога ли да върна нехранителен продукт, ако съм изхвърлила касовата бележка, но съм маркирала приложението?

Общи условия

Активация на акаунт