Промоции на книги - тема 17

• 50 385
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Поглеждам от любопитство сайта на "Хермес" и гледам, че са си вдигнали прага за безплатна доставка на 70 лв. Преди 1-2 години беше 40 лв, миналата година стана 50 лв, а сега пък 70 лв.! Neutral Face

# 511
В Хермес имат и безплатна доставка до тяхна книжарница. Което до някъде е добре, защото има и само онлайн промоции.

# 512
Някой поръчвал ли е от https://www.libristo.bg/?
Впечатления?

# 513
  • София
Ох, бях в обедната на Панаира. Въздухът ми се взе, ама малкото е болно и не знам дали ще имам друга възможност тази седмица. Като се прибера ще снимам.
Иначе исках да кажа, че в ОЗОН "Перфектната майка" e много добро попадение и е на много добра цена.

# 514
  • София
Кога Столична библиотека пуска безплатен абонамент - 1 ноември?
ПП: Някой ще поръчва ли от Озон?

# 515
Този път официално без панаири за мен - нито онлайн, нито оффлайн.
Даже сега направих поръчка от "Озон" с подаръци за детето , за мен ни-що ! Grinning

# 516
Предишни години около 11.05 пускаха, но тази пропуснаха.

# 517
  • Mostly in my mind
Ще поръчвате ли нещо от озон?

# 518
Аз ще поръчам от Озон - Снежанка и още нещо, обаче мисля да е утре или вдругиден.

# 519
  • София
ПП: Някой ще поръчва ли от Озон?
11.05 - професионалният празник на библиотекарите. И лятото по парковете на Зелени библиотеки.

# 520
  • Разпиляна във въображението
И аз в момента съм с една книга от Озон, но скъпа. Прибавям още една и ще хвана безплатната. Не ми е спешна де.

# 521
Чудя се, ако поръчам на 1-ви юни, дали няма да сложат книгоразделител или някакъв друг малък бонус...

# 522
На последната ми поръчка от Озон нямаше книгоразделител.
На предишни -да, но на сайта изрично бяха посочили, че го добавят като подарък.
Според вас намаленията им на сайта в такъв размер като тези, които са на Алеята на книгата ли са? Гледам напр. че на Сиела на сайта им (предполагам и на шатрите) е -20%, толкова и в Озон на няколко книги, които следя.

# 523
  • София
На Панаира повечето са си на 20%, да.

# 524
Според мен са по-малки, но поне ще има безплатна доставка.

Лабиринт имат ли някакво намаление, че мисля вече да поръчвам Джонатан Стрейндж?

И аз нямах книгоразделител в последните две смесени поръчки, но в предишни две (от тази година) имам.  (Така като ги гледам, спокойно можех да си мина и без едната от тези поръчки, но здраве да е...)

Общи условия

Активация на акаунт