Промоции на книги - тема 17

• 50 813
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми беше много трудно какво да не добавя в поръчката (много набелязани в “любими” имам) и пак поръчах нещо повече (книжката на Богдан Русев), отколкото само детски книжки (и книгата с мисия за подкрепа на Иво). Мислех да добавя някои от тях за бъдещи подаръци, но успях да се въздържа.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 18:02 от fenyx

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Аз винаги минавам в безплатна доставка. Никога не мога да се спра и винаги имам поне 6 книги в любими, които чакат по-добра цена. Даже сега си нагласих няколко интересни, или поне се надявам да са интересни и се чудя как да ги поръчам всичките Joy

# 182
  • Бургас
.............................и книгата с мисия за подкрепа на Иво
Да кажа, че и ел.книги на Иво са "Книга с мисия" макар, че не е отбелязано. Попитах, отговориха ми, поръчах.

# 183
# 184
  • Mostly in my mind
Гледам,  че май не сте писали. И в Хермес има намаления - 70, 50, 30%.

# 185
Хеликон имат -23%  на почти всичко онлайн, без издания на Фют и Егмонт.

# 186
Ееее жалко така се надявах на фют

# 187
Фют и Егмонт засега май само с някаква отстъпчица можем да вземем от Озон с код за 10%, или от веригите детски магазини, когато имат кампании за намаление на всички артикули, но търсех конкретна книга и тях не мога да чакам за майските оферти, защото вероятно търсеното няма да го има в магазините им.
С последната поръчка от Ориндж благодарение на споделеното тук успях да взема книжки на Егмонт, които бяха нов продукт и нямаха още звездичка, така че им хвана намаление, но един-два дни след това забелязах, че вече ги бяха изключили от промоцията, която още беше активна за останалите книги.

# 188
Фют пускат само за деня на приказката 15% Simple Smile Становището им, както и на Давид, Рибка и т.н. е, че ако могат непрекъснато да пускат книгите на -20, -30 и т.н. то значи коричната им цена е завишена Simple Smile

Зимата купувах прословутите адвент календари на Егмонт от Детско царство с -20% Simple Smile Имат и Фют, ако нещо ви грабне окото Simple Smile

# 189
  • Разпиляна във въображението
Гледам, суча,  и повече от две книги в Озон не мога да харесам. Пфу Simple Smile

# 190
Поръчах от Ориндж - с тази отстъпка 23% на всички книги, четвъртата ми излиза подарък, точно като промоциите 4 за 3.
Избрах си тези. Имам и други в "любими", но за тях ще чакам панаира.
Скрит текст:

# 191
  • София
Отчетох се и аз, предимно нехудожествени:

# 192
  • в сърцето на един мъж...
Ох, въртях ги озон, ориндж, едната книга, която много исках я няма в ориндж и това надделя Simple Smile Пак оставих една камара пари за книги Relaxed

# 193
Някой знае ли докога е намалението в ozone?

# 194
Някой знае ли докога е намалението в ozone?

До 25.04

Общи условия

Активация на акаунт