Промоции на книги - тема 17

• 50 804
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Направих и аз една поръчка от Озон. Поръчах " Олив Китридж"-продължението,  " Стълба към небето", Джон Бойн и 3 книги на Тери Пратчет. Постепенно трябва да започна ,да подменям книгите на Пратчет, че някои от тях на издателство " Вузев" са пред разпад. Мъжът ми има любими книги от поредицата за "Светът на Диска" , които препрочита 1-2 пъти годишно. Simple Smile

Доста ограничих и аз поръчките от Озон, всъщност откакто направиха минималния праг 50 лв. за БД.

# 166
И моите от Вузев са зле, но не съм сигурна, че си струва подмяна - мисля, че се амортизират по-бързо, защото са много малък формат и повече се мачкат при четене. Е, ако наистина се разпаднат - тогава да.
Но ако бяха изкарали нормален, а не джобен формат, може би и с дебели корици, щях да се изкуша да ги заменям постепенно.

# 167
  • Бургас
Тези са ми в кошницата и все още се колебая да поръчам ли, да добавя/махна нещо...

# 168
Вчера също мислех да взема Подвижния замък на Хоул (за обогатяване на моята обща култура, не за подарък - най-вече заради известния филм на Студио Гибли), но отложих за сега. Поръчах само Муминтрол (със същата цел).

# 169
  • Варна
И моите от Вузев са зле, но не съм сигурна, че си струва подмяна - мисля, че се амортизират по-бързо, защото са много малък формат и повече се мачкат при четене. Е, ако наистина се разпаднат - тогава да.
...

В моя случай е наложителна подмяната. В " Стражите, Стражите" и " Малки богове" вече има доста отлепени страници, които понякога човек се налага да събира и подрежда. Може би ако книжките бяха в по- нормален формат, предполагам биха издържали по- дълготрайна експлоатация. Иначе по принцип и двамата четем внимателно без прегъваме, мачкане, с уважение спрямо съответната книга, и въпреки това се стига до такава ситуация. Благодарна съм, че ги преиздадоха. Simple Smile

# 170
  • Бургас
Поръчах, пък дано после не се ядосвам, че съм пропуснала нещо.

# 171
Някой иска ли код за отстъпка за изд. Българска история? Беше ми интересно колко ще изкарам, но няма да поръчвам. Отстъпката е 30%

# 172
Да Simple Smile Два-три поста по-нагоре Wink
О, извинявай, Миж, не бях довидяла... ☺️
И аз поръчах... Олив, Джон Бойн и Малинверно. Доволна!

# 173
В сайта на Озон има някои книги с огромни намаления, например тези:

https://www.ozone.bg/product/kotkite-kato-zheni-zhenite-kato-kotki-tv-rdi-korici/

https://www.ozone.bg/product/panteon-3/

Както и книга на Шеф Петров, Богдан Русев и някои други, които съм виждала за по 1.50-2 лв. и при други техни оферти.
Може да ги сортирате по “най-голяма отстъпка” и да видите дали нещо няма интересно за вас в селекцията и ако ви трябва нещо дребно за допълване на поръчката (аз избрах книгата на Богдан Русев, сравнително добре оценена в ГР). Както и една книга на Иво Христов, друга негова по-рано съм вземала, а последно издадената вече не е налична.
Скрит текст:

Не знам защо начисли отстъпка на книгата на Иво Христов, като е с мисия, но така излезе в системата
Мярнах и за 5 лв “Островът” - Лиляна Михайлова, книга с разкази, които много харесвам, особено едноименния.

Почти всички и в категорията “книги за 5 лв” са намалени допълнително с 23%.
На Егмонт може да се приложи поне код за 10%.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 15:50 от fenyx

# 174
Айде и аз поръчах от озон Sad Sad

# 175
Здравейте,

Има ли някъде отстъпка на детски книжки на английски език?

# 176
Ако има такива книжки в Озон, с код Dnevnik10 би трябвало да ги намали с 10% , за книги извън намаленията хваща, засега.

# 177
  • София
Аз поръчах от Хермес и от Озон- "Четвъртата картина" с 45% и някакви детски. Ще плащам доставка, пак е добра офертата.

# 178
  • София
На мен не ми трябват книжки за допълване, по-скоро трябва да изваждам. Astonished
Не съм поръчала още, де, ама сигурно няма да устискам.

# 179
И аз направих поръчка,обаче останах неприятно изненадана от факта че трябва да направиш поръчка над 50 лв за да е безплатна доставката. Confused

Общи условия

Активация на акаунт