Промоции на книги - тема 17

• 50 798
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм готова Simple Smile

# 151
  • София
Аххх, как се минах. Ако знаех, че ще има намаление. Вчера пуснах поръчка в Озон. Трябваше да си взема мишка и допълних с няколко книги с код с намаление с 10%. Днеска са с 23% намаление. За съжаление не мога да я канселирам, защото са я изпратили.
Звъняла съм на Озон с подобен казус. Попитах дали да откажа получаването от куриера и да поръчам на по-ниската цена или ще я променят те директно към куриера, за да се спести разходът за куриер. Избраха втория вариант 🙃. Звъннете им утре, да си подадат нова сума за наложен платеж…ако е с наложен платеж.

# 152
Аз малко загубих контрол…

# 153
Скъпи (по)читатели,
Отправяме предизвикателство към вас и вашата страст към българската история!
По случай Световния ден на книгата, който отбелязваме на 23 април, ви даваме възможността да спечелите отстъпка благодарение на знанията си.
В следващите минути ви предстои да решите кратък исторически тест от 8 въпроса и да получите код за отстъпка за 36 избрани книги от специалната ни празнична категория https://bulgarianhistory.shop/category/svetoven-den-na-knigata/22.
Повече верни отговори = по-голяма отстъпка, стигаща до цели 40%.
https://bulgarianhistory.shop/quiz/23
Кампанията е в сила до 26 април.

# 154
До Кога е намалението в "Озон"?

# 155
До Кога е намалението в "Озон"?

Световният ден на книгата отново е тук, за да ни напомни да празнуваме едно най-големите човешки богатства – способността да измисляме, разказваме и споделяме истории. Включи се и ти в празненствата, като си набавиш нови интригуващи четива! На Ozone.bg те очакват от -23% до -80% на 22 000+ книги и е-книги, така че отдай се на страстта си точно сега!

*Промоцията е валидна от 20.04. до 25.04.2023 г.

*Ozone.bg си запазва правото да променя, допълва, разширява или преустановява по всяко време продуктите, участващи в кампанията.

# 156
  • София
Оказа се, че от началото на ноември миналата година не съм поръчвала от Озон Simple Smile
Успявам да се контролирам вече Joy

# 157
  • София
И аз рязко съм си намалила покупките от Озон - заради прага от 49.99 за безплатна доставка. Сега поръчах от тях само защото една от книгите я няма в Ориндж, но въпреки това чакам намалението и в Ориндж.

# 158
Оказа се, че от началото на ноември миналата година не съм поръчвала от Озон Simple Smile
А сега поръча ли? 😁 Да почерпя идеи... ☺️

# 159
Ще поръчам книга за Хари Потър (не влиза в хубавата оферта, но ми трябва за подарък), както и книга на Иво Христов, за да го подкрепя. Може и още нещо да допълня, още разглеждам.

# 160
  • София
Поразгледах още малко Озон и някои оферти искрено ме забавляват. Всяка от двете илюстровани книги на Елен Делфорж се продава с 25% отстъпка, но ако вземете двете в комплект - 23%. Книгите на Тери Пратчет с по -23% всяка, ако вземете някой от комплектите - пак -23%. Озон трябва да си наеме хора, които разбират от търговия...

# 161
  • София
А сега поръча ли? 😁 Да почерпя идеи... ☺️

Да Simple Smile Два-три поста по-нагоре Wink

https://bg-mam.ma/p/1539590/46311346

# 162
Едно Лего гледах - като евентуална допълваща част към книжната поръчка и с отстъпка от уж 12% е със същата като редовна цена в Комсед, а в Хиполенд даже е малко по-ниска редовната. Изглежда трябва и да се сверяват цените,.

# 163
Понеже често купувам лего, цената в Озон определено е най-висока от изброените сайтове. Изобщо, за стоки, различни от книги с отпечатана корична цена, цените им са много нагоре.

Иначе моята последна поръчка от озон е от 21 април 2022 г. Simple Smile Сега може да направя една с книги за тази година и мисля, че е достатъчно. Цените им за лего, играчки и т.н. са най-високите, които виждам по сайтовете, и с никакво намаление досега не са успели да бият споменатите нагоре. През останалото време  купувам книги или от борсата в дружба, или от книжарници, от сайтовете на издателствата - не е като да няма избор.

# 164
  • София
И аз не съм поръчвала от ноември (не че през това време не съм купувала книги...) и сега се изкушавам, още повече че ми трябва една подложка за мишка. Намалението не е кой знае какво.....

Общи условия

Активация на акаунт