Промоции на книги - тема 17

• 50 811
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Пристигна поръчката от Озон - едната книга е с разлепено ръбче на предната корица, втората е с леко цепната задна корица и вдлъбната резка, а по третата имаше остатъци от лепило?! Не може просто да метнеш книги в кашон, без бъбъл фолио, и да ги притиснеш, за да се поберат. Дано поне поръчката от Ориндж е ОК.

# 196
Това не звучи добре, защо не им пишете в какво състояние сте ги получили?

# 197
От Ориндж бях изключително доволна от опаковането на пратката изпратена от Пловдив. Твърда опаковка, добре подредени, здрави книги. Обаче после реших, че искам да поръчам още нещо - не се разбрах с цената за безплатна доставка в Озон - и втората пратка от Ориндж дойде от Варна в много странно състояние. Пак твърда опаковка, по някаква причина цялата завита с широко тиксо отвън,  обаче книгите вътре бяха сложени в рекламна торбичка на Ориндж, всичко това отново завито с дебел слой широко тиксо. И накрая имах наранени ръбчета на книгите с меки корици явно от самото притискане в тази торба и стягането с тиксо. Явно зависи от кой клон ги изпращат и естествено си е до човека, който ги опакова, но как нямат един стандарт за опаковане на книги (като при Амазон примерно) не знам.

# 198
Дано поне поръчката от Ориндж е ОК.
Moите, поръчани вчера, си и взех и по две от тях имам забележки, особено по едната - долият десен ръб е пипан и тръгнал да се разлиства, отгоре е чукната с нещо, или изпускана. Другата има черна черта през всички страници и отново си личи, че е разлиствана. Олив Китридж и Анжелик са о.к.

# 199
  • Разпиляна във въображението
Поръчах от "Озон". За момента нямам лошо опаковани книги, ще видим.

# 200
Днес чакам да ми доставят поръчката от Озон, по-късно ще мога да дам отзив, като цяло досега са били поръчките ми от там ок. От Ориндж са ми пращали и опаковани в тяхна рекламна торбичка, а в друг случай - в картон и с бъбъл фолио, явно зависи откъде се изпраща и кой е опаковал.

# 201
Моята поръчка от Озон днес са я изпратили, в понеделник ще дойде Simple Smile Никога не съм получавала зле опаковани книги от тях. Даже ми се струва, че се престарават Simple Smile

# 202
Всичко е наред с моята поръчка от Озон, сега я взех.
Този път книгоразделителят е класика - Цар Симеон Велики на Димитър Гюдженов Simple Smile
Как си подбират съвременните художници, чиито картини стават пъзели, някой знае ли? Искам да кандидатствам Wink

# 203
  • София
Много странно и необичайно за озон. Пазарувам от тях почти от създаването им, а последната година откакто имат и козметика, препарати, витамини, поне два пъти месечно пазарувам от тях, плюс книги, разбира се, моята слабост.  И досега всичко е било добре опакова, дори прекалено добре, в отделни пликчета с бабъл продуктите, книгите в отделни, пак с бабъл, и техните си надути големи пликчета за уплътняване. Обадете им се с оплакване, не трябва да развалят качеството, което предлагат до момента.
Аз още се чудя какво да махна от кошницата, знам че прекалявам.

# 204
  • в сърцето на един мъж...
Явно наистина има значение кой и как опакова. До сега нито една от поръчките ми от озон и ориндж не са били проблемни. Винаги всичко е било в перфектно състояние.

# 205
  • София
Аз също имах книгоразделител на Озон, който не беше отбелязан в поръчката, но все пак дойде.

# 206
Аз за пръв път имам проблем с Озон:

Няма да се разправям, ще се опитам да я подлепя леко...
Книгоразделителят ми е много красив, с "Мома с ябълки" на Майстора.

# 207
  • София
Това не звучи добре, защо не им пишете в какво състояние сте ги получили?

Не ми се занимава, а и книгите са си за мен, така че ще го преглътна. Ще подлепя, почистих лепилото (естествено, остана драскотина). Просто няма да се взирам много. Но за мен си е урок - трябваше да изчакам Панаира през май и да си потърся книгата, заради която пуснах поръчка през тях, директно от издателя.

# 208
Книгите ми от Озон пристигнаха в перфектно състояние, нямам забележки. Много красив книгоразделител са ми подарили (в другата тема снимах него и книгата на Иво Христов).

# 209
Вили, това на нищо не прилича! Не може да не са видели какво слагат в кашона и няма как да мине за транспоретн дефект. Принципно и аз съм от тези, на които не им се занимава с разправии, но за такава очевидна повреда бих им писала.
Не знам какво става с Озон - напоследък много зачестиха оплакванията към тях и ако не вземат мерки, ще си развалят добрия имидж.

Общи условия

Активация на акаунт