Промоции на книги - тема 17

• 50 357
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Аз пуснах от Озон, че ми трябваха за подарък:
Хроника на боклата, Иво Иванов
Сянката на щуреца, Юлия Спиридонова
Тревър Ноа: Роден в престъпление

Добавих:
Остайница
Империите на Инд
Синдромът на куклата
Десетият дар

# 586
Тук заприлича на Клуб на анонимните книгохолици... Simple Smile От панаира нищо не взех за себе си! Само по една на децата и една за подарък от намалените на Паритет (Коледно чудо, май, за 6 лв.-разкази сборник)

# 587
Да се запиша тогава и аз - като успешно заобиколила панаира и изкушението за поръчка от Озон, например. Ще чета първо натрупаното закупено, после ще поглеждам към нови попълнения за библиотеката ми.

# 588
Ами и аз да дам отчет тогава Grinning След повишаването на праговете за БД и намаляването на отстъпките масово, бая въздържателски го дадох Simple Smile Вече предпочитам да си купя от физическа книжарница каквото и когато поискам.

Офтопик, взех си с голяма надежда последно новата книга на Ера за Финландия. Често сме коментирали другите книги в темата. Ами какво да ви кажа... скука.. все едно чета в Гугъл някакви сухи данни... тотално се отказвам вече от тази поредица.

# 589
  • Варна
Момичетата, не съм от София, чакам Алеята на книгата при нас лятото, но понеже миналата година имаше доста добри намаления от Колибри - книги по 1-5 лв., да ви попитам имаше ли нещо интересно от тях сега в тази селекция? Имах добри попадения и ми е интересно.

# 590
Доколкото знам в тази категория цени на Колибри са книги напр. на Кейт Мортън и Хавиер Мариас, което си е направо подарък.

# 591
Браво на момичетата, които проявиха воля и не си купиха нищо покрай панаира. В крайна сметка и аз устоях и не си поръчах книгите на Бениториал и от Ориндж. Ще има и други промоции.

# 592
  • София
някой допълнителен код за озон важи ли с книгите - мисля до полунощ да направя една поръчка Simple Smile
THX209 И KUP209 не работят

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 22:06 от Starrydream

# 593
# 594
  • Разпиляна във въображението
Ами и аз да дам отчет тогава Grinning След повишаването на праговете за БД и намаляването на отстъпките масово, бая въздържателски го дадох Simple Smile Вече предпочитам да си купя от физическа книжарница каквото и когато поискам.

Офтопик, взех си с голяма надежда последно новата книга на Ера за Финландия. Често сме коментирали другите книги в темата. Ами какво да ви кажа... скука.. все едно чета в Гугъл някакви сухи данни... тотално се отказвам вече от тази поредица.

От всички прочетени на Ера от тази поредица датчаните ми остава фаворит. Исландия ми хареса също, но там си е едно историческо пътешествие, което ми бе много интересно. За Гърция съм я поръчала в Библиотеката. Утре връщам тази за Италия - тотално разочарование, дори не я дочетох.

# 595
  • Sofia
Искам да попитам в Озон нямаше ли някаква отстъпка с Mastercard или Visa?

# 596
Финландията от Ера и аз си бях набелязала, по случайност не взех (детето мрънкаше много вече, но и си имах угризения де - заради купищата нечетени;))) Исках и тази от Ера: "Експресна терапия", но по същите причини се въздържах... Ще чакам наесен 50% от самото издателство явно Simple Smile Гърция не си я взех, имам за четене Дания , Португалия и Исландия.

# 597
  • Разпиляна във въображението
Португалия не ми хареса. Все едно четях за България Simple Smile

# 598
А вчера точно нея препоръчваше жената на Панаира на книгата
Добре, че ги подминах

# 599
  • София
Като цяло негативните отзиви за поредицата са повече от положителните. Аз достатъчно се опарих и с една книга. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт