Пазете се от д-р Росен Тушев операции за Хемероиди и коремна хирургия

• 3 527
  • 2
  •   1
Отговори
!!!ВНИМАНИЕ!!! Пазете се от д-р Росен Тушев Пропищяли са стотици пациенти от безмислени и дори неналожителни операции в моя случай напълно безсмислена.Този човек е шарлатанин и финансов измамник.
 На вид Тушев изглежда,че супер разбира от всичко но, пазете се аз пострадах с неуспешни операции на фистула с 2 безмислени операции, чиито изход е безмислен по начина предприет от Тушев с лазер. Платих камари с пари уж по здравна каса + хиляди лева доплащане.Първо ми каза в болница Вита, после незнайно защо в Клиника Малинов.С цялата си наглост този Тушев след 2 неуспешни операции ме уговаря за трета и отново да съм му плащал на частно 3 хиляди лева.След втората операция се влоших жестоко с кравоизлив звъннах му той каза не бил виновен да съм ходил у спешното тоя некадърник щеше да ме умори.ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА НЕ Е ШЕГА.С мен едно момче след 2 неуспешни операции го увещаваше за 3 та.Момчето се видя в чудо като мен и избега от този мошенник само пари в устата му. Да е жив и здрав доктор Бисер Петров ни помогна в Умбал 4 километър потъсете го човека е професионалист. Поздрави!!!

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 15:22 от bubanka

# 1
Тушев не го знам, но Бисер Петров е оперирал майка ми и е добър.

# 2
При мен същото при този Тушев, взе ми 100лв за преглед с написана 1 изречение само на амбулаторния лист. Толкова ли му е беден речника,че за 100лв да напише това, което и аз знаех до сега.
Уговаряше ме, понеже съм била 3та степен на хемороиди, да се подлагам на неговата така специална ултразвукова терапия, като цената му била само някакви си 2400лв за първа процедура и не се поемала/разбира се/ от здравната каса.
И имала успеваемост само 80%, даже били 85%, а след 1-2 минути разговор направо си бяха само 5 процента, че имали рецидив и се налагало повторна такава, та даже и трета процедура. Питах го дали когато има втора и трета се заплаща тази сума, отговорът му беше: Вие като отивате да си купувате сирене за 1кг и след това отново, плащате ли му по-малко от цената? Пфф.. Хайде стига с тези измислени глупости, знаем че обирате хората, а не се грижите за тях, както повелява човечното във вас!

Общи условия

Активация на акаунт