🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 758
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Другите също са се видели преди формата, но се забелязваше в началото колко им бяха крехки отношенията и някои бяха "изгонени" от групичката т.е. човек трябваше да се заяви социално, за да не е в периферията.

При червените тези твърде близки отношения са пречка. Едно са познати като Буков, Чефо, Снежана, които казаха, че само са се поздравявали, ако се срещнат на актьорско събитие, друго - Благой и Татяна. Буков затова беше и в групата на Благой т.е. плаващ и който го спечели, ще е при него, а не на база на минали отношения.

# 166
Благой продължава да преподава на "умните". Опитаха всичко по силите си Тино и Станилия, но са тотално надиграни. При скандала между пешките Татяна и Жоро, много умно Благо и Булкин си трайкаха и не взеха страна. Важно им е в момента никой да не се обръща срещу тях и си играят перфектно картите.

Много правилно Тино беше номиниран. Той е по-опасният играч от Мария, а и при битка срещу човек от другото племе, той е по-подходящ. При загуба на червените утре е ясно, че Мария-Тино ще е дуела.

Коалицията на Благо е направена на маса в София ама Жорката му беше смъртен враг преди месец, а сега се кълне в него и го има за Бог. Много се наслаждавам как и тука, и във Фейсбук хората го хейтят и не му признават качествата. И все пак за мен в най-добра позиция са Булкин и Павката. Това са най-опасните играчи в играта.

# 167
Като започне да се изнервя, Благой заголва зъб като вълк.

Гошо Тъпото веднага да изплюе какво са си говорили тайно.

Според мен това е подлярско.Да разкажеш какво ти е споделил някой друг.Е сега как ще погледне Станилия в очите?Питам само .Или за него това не е проблем.Тогава кога има  проблем?

# 168
  • София

Survivor - епизод 17 (03.04.2023)

# 169
  • София
Георги и Благой се познават отдавна, Благой всъщност беше част от публиката на "Като две капки вода", защото беше приятел с Георги, не със Златка. Предателството между тях е реалност, но това не променя факта, че също като между Татяна и Благой, между Георги и Благой има дългогодишно познанство (рзбира се, по-кратко от 20 години). Така че изобщо не са необходими кой знае какви умения - стратегически или социални, от страна на Благой, за да привлече Георги на своя страна, дори напротив, много е лесно и за двамата да обвинят Златка Райкова за всичко и да са първи приятели в създалата се ситуация ("Сървайвър").

# 170
  • Другата България
Не съм следила драмата на баджанаците, но не вярвам, че са били чак смъртни врагове.
Всичко това за мен е било един преекспониран театър, който е от няколко действия, на няколко континента.
И финалът е в Доминикана идващ да покаже, как формат като “Сървайвър“ обединява дори двама баджанаци в името на....кое всъщност? Кауза, игра, разбиране или неразбиране на играта “Сървайвър“? Лично аз не виждам никакви качества, поне не такива положителни в Двете гънки, че чак да му ги признавам. Постоянните му речи за чест, морал и достойнство, и как дошъл тук, за да можел като си тръгне да гледа хората в очите, да не ги “предавал“, и всякакви такива са само и единствено поза за мен. Той изобщо не е наясно с истинския формат “Сървайвър“, как се играе, какво се харесва и какво се търси от зрителя. Не случайно Ваня за пореден път се опита да му/им даде жокер със Зоран, и това как игра той в собствения си сезон. За пореден път остана неразбран. Защото мисъл не протича, тези хора просто са седнали и са се разбрали, и са го обърнали на ЩуроБаджанащина, буквално. Бивши любовници, бивши баджанаци, настоящи партньори...един карамбол, в който съвсем не където и както трябва се намеси и “голямата спортна кариера“ на Гошо, за когото аз, а и не само чухме за първи път преди месец със започването на формата. Голяма, голяма, колко да е голяма?
И още, и още. “Качества“. И не се чувствам виновна, че не само, че не ги признавам, ами просто не ги виждам.
Да не говорим колко ме отблъсква агресивното му поведение в 99% от времето.

# 171
  • София
Филип ги е събрал отново, не е ход на Благо това. Те са си били толкова близки преди, че 10 минути съвети от Филип са били достатъчни. Все пак Благо вече не е със Златка, така че са я нахранили нея и готово.

Ход на Благо е това, че подлъга Едис и дори той му играе по свирката.

# 172
Жоро е такава маймуна. Имаше шанс ама той аборигена предпочита да е патерица. Седи си Блажко с придворните и иху аху.

На трейлъра ми се стори,че Станилия е без огърлицата, та май утре падат сините.

# 173
Сигурно падат сините, щом има опит за преврат при тях.

# 174
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

За какво е този остров на отшелника? Да гледаме дразнещите монолози на Божана ли? Много нелепо начало на епизода. Ако ще трябва да слушаме излиянията на Божанка, то БТВ, изрежете всичко от него.
Аз не виждам нищо да прави там, само седи, че и огън си има. Сигурно и храна и се дава.
Хайде да видим сега дали ще има или няма да има дуелчета на този остров. Ще разберем още днес.

За пореден път ми харесаха игрите. От 3, 4 седмици насам игрите са им ТОП. Много ме кефят и с огромно удоволствие бих се пуснал в тях. Някои от игрите ми харесват много повече от тези в ИВ, които са голяма хамалогия и често досадни за гледане със своята монотонност и продължителност. Докато тук има динамика и няма как да си сигурен за крайния резултат.

Браво на червените за играта за награда и на сините в битката за племенния имунитет. Това 5-1 във втората игра си беше истински погром за червените!
И двете награди бяха много яки. И хладилник и пикника на катамарана.

Тъпото е, че със само 2 епизода седмично не виждаме много от социалната игра и от самото битие в лагерите.
70% игри ; 20% съвет ; 10% за всичко останало, като се набляга на конфликтите. Горе-долу е това.

Да видим дали днес най-накрая ще видим пробив и за първи път този сезон ще гледаме дуел между двете племена. Че откакто въведоха елиминационните дуели имаме 2-0 за сините, после 2-0 за червените.

Станилия правилно се насочи към Георги за евентуален пробив в коалицията им. Пробва жената, браво за което, но удари в стена. Благой поне засега е изградил много силна коалиция и веднага всичко му се докладва. Има пълен контрол над случващото се. На съвета Станилия се опита да го провокира, но Благо не поддаде.

Интересно избраха да стрелят по Тино. В случая те вече не мислят да се отърват от слаб играч на всяка цена (Мария), защото явно усещат, че обединенито наближава и с този си ход до голяма степен решават три 'проблема'
При обединенито Тино на 100% ще играе със сините и искат да го махнат. От друга страна е силен съперник за всички, една опасност по-малко и на трето, но не на последно място, ако в следващата битка загуби синьото племе, то Тино е човек, който може да елиминира всеки един от тях.

# 175

На трейлъра ми се стори,че Станилия е без огърлицата, та май утре падат сините.

Точно това идвах да пиша. Което означава, че вероятността дуелът да е Тино-Снежа е много голяма…супер тъпо. Стискам палци Снежана да вземе личен имунитет и да номинират Данаил или Чефо, никой от двамата няма да ми липсва и ще стискам с чиста съвест палци за Тино.

# 176
  • София
А представяте ли си на острова на отшленика да съберят двете асоциални личности, Божанка и Снежанка?
Направо де що има животинки на тоз остров ще избяга. 😁

# 177
След вчерашния епизод категорично Станилия е моят фаворит, след нея Тино. Силно се надявам да победи в дуела.
Сините ме отблъскват от самото начало, няма нито един човек, който да ми е симпатичен с нещо. Най-дразнещ ми е, както го нарече някой - комарът Цецо.

# 178
Когато даваха промото, не се видя Станилия да има имунитет. Може личния имунитет вече да важи за един съвет или да не се вижда добре.
Дадоха пререкания в червения отбор, така че не изключвам възможността да са паднали отново. Така гласувах в анкетата.
Когато даваха сините, сякаш не мернах Снежана. Ами ако тя е спечелила личния имунитет и затова да има напрежение в техния лагер?
Ако сините паднат, предпочитам да номинират Дани, после Тино да победи.

Хубаво е да дават повече от живота в племената и социалната игра.

# 179
  • Варна
Ще стискам палци за Тино, независимо срещу кого ще се изправи.

Общи условия

Активация на акаунт