🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 769
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
Кога се очаква да е сливането?
Предположения?

# 181
  • софия
Ако изпращат всички изгонени на острова при Божана да си кютат кротко до сливане ще е голям смях. Искам физиономията на Благо в близък план при завръщането им. А Божана не я виждам как ще издеяни сама. Тя е социално животно. Ако се задържи повече време там, връщайки се ще е още по голям психопат.  Жорката до нея ще е най - уравновесената личност.😀

# 182
Още, когато започна тази игра се басирахме вкъщи, аз бях убедена, че сините ще спечелят.
Няма начин две такива награди включващи и храна да се спечелят все от един отбор.

Именно. Определено пада стъкмистика. Ту едните губят човек, ту другите. Ту едните печелят храна, ту другите.
"What are the odds?"   би запитала  Божка.

Радвам се че отново имаше една игра - тази със завързаните очи, но играта беше изключително зле заснета.

Освен това почти всички се движеха сякаш виждат, Благо беше само върха на айсберга. Тръгва някой и се движи ама точно по окръжността. Без да вижда?!  Някой дрънка със звънче в едната ръка, другият - никаква реакция. Светльо с гръб към противника, който дрънка, Светльо продължава да стои с гръб. Толкова много неадекватности, че се обърках какво се случва.
И всичко това заснето изключително зле. Ключовите моменти по дръпване на флага - много зле показани, почти изрязани. А можеше малко зум, малко забавен каданс.

При носенето на дървената клетка ми хареса, че отново някой се е вслушал в предишните ми коментари - че за да е честно, трябва да се редува кой отбор по кое трасе минава. 

Продължава да се набива на очи десетократно по-конструктивните разговори сред сините между всяка битка - съветите от тези които са минали към тези които ще минават. При червените е предимно скандали и как да не се прави и кой как сбъркал.

случайни цитати:
- Жоро не отивай в света на 4-те вежди!    (Божка)
- Снежана, има едно хронично мрънкане при нея!  (Дани)

# 183
  • Буркина Фасо
Ако изпращат всички изгонени на острова при Божана да си кютат кротко до сливане ще е голям смях. Искам физиономията на Благо в близък план при завръщането им. А Божана не я виждам как ще издеяни сама. Тя е социално животно. Ако се задържи повече време там, връщайки се ще е още по голям психопат.  Жорката до нея ще е най - уравновесената личност.😀
Божка така се "мъчи" с част от екипа на предаването, че чак не е за вярване. Smiley
даже и заснет материал може да и пускат за да рони сълзи по другите участници.

# 184
  • софия
Не вярвам да има зачислен денонощно екип. Ходят, снимат за по час два и да ги няма. Останалото е от монтираните камери на място. Не вярвам и да е отделен остров. Просто е на място, отделена от останалите, но близко за реагиране.

# 185
Татяна и Светльо са тотал щета, неандертал си къса нервите.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
И един по-ритмичен вариант:

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:56 от Soney

# 186
  • Буркина Фасо
Не вярвам да има зачислен денонощно екип. Ходят, снимат за по час два и да ги няма. Останалото е от монтираните камери на място. Не вярвам и да е отделен остров. Просто е на място, отделена от останалите, но близко за реагиране.
трябва да има жив човек около нея - я да извика доктор ако се наложи, я да прогони някоя баба Меца ако нападне.Smiley

# 187
  • София
Ако продукцията не измисли някакъв ход на размесване или смесване в кратък срок, предаването става адски предвидимо и скучно за гледане с тия непоклатими коалиции. Даже в предишния вариант със зрителския вот имаше повече съспенс, отколкото сега. Много се дразня!

# 188
  • София
Оф Станилия може ли да е тлкова зле социално. Отива да разкрива и прави планове с божий раб Георги. Който е ясно , че е лепнат за духовният си водач Джизъсът и няма мърдане там. Единственият шанс за червените аутсайдеи е да дръпнат Даньова мама по линията че се дразни на кроманьоненца и да бият в купом по него, а не само по Драго от алиекспрес. По-добре е да свалят най-верният генерал, че царят трудно на този момент.

# 189
Единственият шанс за пробив е разговор с Джизъса. Ако той благоволи да отцепи някой от своите в замяна на друг, то ще мине.
После вече става лесно.

# 190
И Даньова мама ще се поддаде и ще се присъедини към Станилия и компания?! Не ми се вярва.
Имах съмнения за Георги, че ще напусне чалга коалицията, но не би.

# 191
Като последна 5 та дупка на кавала , Георги е най подходящ. Но човека има чест , но няма ум . Което е доста вредно.
Понеже не успах да гласувам в предната анкета, моля добавете моят глас за Станили , Божана , Снежана , Тино . В този ред .
Неприятни за мен визуално, ментално и тактилно (преписвам от една друга тема ) , а имах предвид противни , и като поведение, и като излъчване и визуално - Георги , Едис и Светльо.Побиват ме тръпки да не попадна в общество с такива индивиди
 Едис не мисля, че е толкова гъст с Благо, просто на него не му е удобно да има в отборът си някой малко по-умен от чехълче. Самият той не блести с много ум, но на фона на останалите е като мозъчен тръст, добре че е едната му албанска ..хитрост.
Благо , въпреки, че обаожавам комикси, не го харесвам . Просто тук не влага нищо от себе си спрямо хората. Дали ще си делят наградата не знам, но просто са влезли бетон група- и на него си му е лежерно спокойно. Малко тренировки- все едно е на работа . Не се налага да се представя на хората , да ги печели с качества, да ги предразполага , да ги изхитрява..просто да устои до края
Дани завалията, вече му е неудобно да обяснява, как в следващата игра" ке блесне."..та реши да излее всичко към аутсайдера в групата . Мъжкарче ако не друго.
Чефо ми е голямо разочарование
Статистите , няма да  ГО коментирам. Явно си е влязал с договор към Благо . Възможно е да го готвят и за острието на групата - формалния победител. Има всички данни - красив ,  добър в игрите,изявен атлет  възпитан и премерен характер - публиката е доволна , и няма да роптае срещу сценаристите. Жоро и Татяна набират негатив- публикаа е доволна от изгонването им ..накрая сички яли пили и се веселили.

# 192
  • София
12А родиха с общ напън да вербуват двама! с цел тест!
От друга страна уловили нюанс в репликата на Ваня и знаят за острова?
Мхм,добре...

# 193
Благо , въпреки, че обаожавам комикси, не го харесвам . Просто тук не влага нищо от себе си спрямо хората. Дали ще си делят наградата не знам, но просто са влезли бетон група- и на него си му е лежерно спокойно. Малко тренировки- все едно е на работа . Не се налага да се представя на хората , да ги печели с качества, да ги предразполага , да ги изхитрява..просто да устои до края
Много добре казано. Благо не играе Сървайвър. Той регистрира присъствие в Сървайвър и чака до последния епизод, в който ще получи наградата.

# 194
Като започне да се изнервя, Благой заголва зъб като вълк.

Гошо Тъпото веднага да изплюе какво са си говорили тайно.
И защо да не го направи? Значи Станилия може да върти интриги и да настройва Георги срещу хората, с които той е решил да играе, а той трябва да си мълчи и да не казва на никого. Защо? Нека всички разберат каква е, защото доста се прикрива от самото начало, но малко по малко започна да си показва истинското лице. В днешния епизод ще избухне още повече и така като гледам май ще се окажа права за нея. Освен това много ме дразни, когато на съветите се присмива на изказванията на някои хора, както правеше Божана. Ами грозно е дори и да говорят тъпотии (според нея). Това показва липса на елементарно възпитание.
Доста хора плюят Татяна, че била зле в игрите. Аз мисля, че всеки един играч е силен в един вид игри, а в друг - не чак толкова. Татяна също печели точки за племето в някои игри, както във вчерашната, но това някакси остава незабелязано. Simple Smile Станилия например е много зле с точността и дори и да е силна и бърза, ако трябва да уцели някаква мишена, се справя много зле. Вчера го видяхме за пореден път.

Общи условия

Активация на акаунт