🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 645
  • 795
  •   1
Отговори
# 45
Малко ми е трудно да приема, че ленив и изтегнат Благо ще напъне мозъчни клетки  за стратегия. Той е спортист и вижда опасните, можещите, дейните. Това му е плюса, но и без да си такъв се вижда от всички. Не го прави за племето , а за рахатлъка си. Той е уж най-известният там. Другите са твърде млади със сега започната кариера и нямат толкова известност. Просто са с чупка в кръста пред него, а той е внушителен на вид, татуиран, познат най-вече със сватби и жени (ама го знаят) , та...имат му респекта. Че и кат се изтегне, наргилето му само липсва и образът е пълен. Та него го мързи да говори си мисля. Иначе да, добре подготвен е все още, подържа се, не мога да му отрека, ама чак пък...толкова да има мисъл в перспектива...не го вярвам.

# 46
Петорката чува какво казва Ваня😃 Браво, браво.

# 47
  • софия
Благо според мен си играе перфектно играта. Но не мога да го харесам. Не само заради видът му на врата на обществена тоалетна, но и цялото му държание и излъчване.. тцъ, не е от моята кръвна група.

# 48
Момчета, благодаря за новата тема! Вие си го знаете, но сте абсолютен топ!

В анкетата гласувах за Станилия, Тино, Павел и Божана. Станилия и Тино имат акъл и го ползват, надявам се да имат шанс да обърнат нещата в своя полза. Дано наистина има разместване на племената, че иначе става доста предвидимо и скучно. В Павел виждам потенциал, който се надявам да разгърне напред в играта.
Булкин не го харесвам, но със сигурност ще стигне много напред с печеленето на игрите и с това, че е в дълбоката сянка на Благо. Иска ми се по някое време да заиграе за себе си, но някак не го вярвам, няма капацитет за това. В Георги ми е надеждата да се отлюспи от чалга коалицията, но не съм сигурна, че ще обърне гръб на приятелчето Благо толкова скоро след сдобряването им.
Нямам търпение за следващите два епизода!

П.П.: Уф, замалко да забравя - посвещавам този пост на чичо Митко и леля Сонче, на брат ми, на колегите от университета, на фризьорката ми и на човека в метрото, който ми отстъпи място.

SmileSmile

# 49
  • София
Благо според мен си играе перфектно играта. Но не мога да го харесам. Не само заради видът му на врата на обществена тоалетна, но и цялото му държание и излъчване.. тцъ, не е от моята кръвна група.
💀💀💀

# 50
  • софия
Айде, другия път и диван и телевизор и могат да си карат до Коледа. Божана тъкмо ще има време да построи ресторант на нейното място и едни 2 звезди Мишлен и всичко е точно.

# 51

Обществена тоалетна

Smile

# 52
  • София
Станилия припадна от глад в предния епизод, а червеният главен готвач Татяна отсега е разпределила храната между мъжете.

# 53
  • софия
Светльо продължава да играе мръсно.

# 54
  • София
Дани вече никой не го понася. Sob

# 55
Хладилник на пЕсъка, само в Бг  мое се случи.

# 56
  • София
Добре де, само на мен ли ми се стори, че Благо виждаше? Как пък в точния момент се протегна напред, а очилата му изглеждаха все едно са на челото, не на очите.
Дани с на Жоро изказванията, да не каже нещо някой за неговата игра. Ще го натирят набързо да се доказва при една загуба днес.

# 57
  • София
Сега ще слушаме за двете точки, отбелязани от Татяна, още месец и половина.

# 58
Много ги глезят тази година

# 59
  • софия
Сега ще слушаме за двете точки, отбелязани от Татяна, още месец и половина.
Ей сега ще омаже положението в следващата игра и рязко ще и забравят точките.

Общи условия

Активация на акаунт