🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 646
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
Дам, май ще е червен съветът.
И Станилия агресира 😭🤣

# 61
  • Другата България
Включвам се със закъснение, на запис, затова ако звуча неадекватно - да ме прощавате. Blush
Монологът на Божана ме накара макар и за малко да забравя днешния брутално гаден и натоварващ ден. Още се смея. Интересното, или пък не е всъщност това, че съм съгласна с /почти/ всичко, което каза тя.
Опит за стратегия на синята петорка ли имаше? Да “вербуват“ двама едновременно? WTF?
Тези наистина са като 12А.

Жената с четирите вежди.....

# 62
Като  Битълсите.......

# 63
  • София
Еее браво на сините, малко да им натрият носовете на Благо, Жоро и сие

# 64
Георги едва се побира в кожата си и усещам как скоро ще му избият чивиите.

# 65
Албанския ...  ни се чуе ни мръда от пейката.   

# 66
Дано и не мръдне от пейката Едис, защото ще започнат загубите за сините Satisfied

# 67
  • София
Още първата седмица писах, че ще е победа за продукцията и участниците, ако той не нападне някого физически до края на престоя си...

# 68
Дано гласуват срещу жената с четирите вежди 😀

# 69
  • софия
Сега поне си имат хладилник. Да се възползват тези 48 часа и да му охлаждат страстите вътре.
Meri_An, бърже да се оттърсиш от тегавото и друго да не идва.
 Аййййййдееее сиииинииии!!!!

# 70
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Татяна действително се приема за майка на племето и тази позиция й е ужасно важна, сто пъти го повтори. Жорката обаче хич не й е фен, едва я издържа напоследък. Имам чувството, че скоро вместо да се кръсти, ще започне да раздава шамари. Много лесно пали и трудно се контролира.
Браво на сините, разбиват на тази игра!

# 71
Едис е като Вожд-Шаман в храма на върха на платото, кове стратегия в пълно усамотение и абсолютна концентрация…А иначе отново мирно и тихо си даде рунда на червения  Вожд- Шаман Благой. Струва ми се, че е поел повече от един ангажимент към него Едис, в т.ч. и да саботира когато и колкото може.

# 72
Къде го включват тоз хладилник на плажа?

# 73
Едис е като Вожд-Шаман в храма на върха на платото, кове стратегия в пълно усамотение и абсолютна концентрация…А иначе отново мирно и тихо си даде рунда на червения  Вожд- Шаман Благой. Струва ми се, че е поел повече от един ангажимент към него Едис, в т.ч. и да саботира когато и колкото може.

Пълен отврат!

# 74
Ето- Едис на сцената и загубена точка за сините.

Общи условия

Активация на акаунт