🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 648
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Гошо с колко чифта гащи един върху друг е?
Едис е абсолютен саботьор, да, това стана ясно още от миналия епизод, когато се държеше като балерина на терена, и “изненадващо“ загуби. И после стана ясно, че са комбина с Джизо.

# 76
  • софия
Къде го включват тоз хладилник на плажа?
С божията помощ...
Всеки път, когато Жоро играе с някой съотборник ме в страх да гледам.  Този човек изобщо не се сеща да се съобразява с партньора си. Дано никой не пострада до края на формата.
  И ДААААА!

# 77
Къде го включват тоз хладилник на плажа?
С божията помощ...
Всеки път, когато Жоро играе с някой съотборник ме в страх да гледам.  Този човек изобщо не се сеща да се съобразява с партньора си. Дано никой не пострада до края на формата.
  И ДААААА!

Като диво прасе е.

# 78
Ето- Едис на сцената и загубена точка за сините.
И аз това идвах да констатирам.

# 79
  • София
Страхотна победа на сините!
Дори точката на Едис и Геновева си мисля, че беше загубена, защото Станилия и Георги бяха по-бързи. Всъщност, око не беше Станилия в това племе, и толкова нямаше да отбележат. Така че в този случай съм по-склонна да дам кредит на Станилия, отколкото на Едис.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 21:44 от La Vikinga

# 80
Ох, Даньова мама, млЪкни бе. Заради такива екземпляри ме хваща срам от собствения ми пол. И Станилия, горката, до нея пак усеща как ѝ умират мозъчни клетки.

# 81
  • София
Ох, Даньова мама, млЪкни бе. Заради такива екземпляри ме хваща срам от собствения ми пол. И Станилия, горката, до нея пак усеща как ѝ умират мозъчни клетки.
Тя пак да си спомене двете точки, пеенето и храната. Smile

# 82
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хубав епизод досега, едните ще си имат хладилник,
другите на катамаран. Още, когато започна тази игра
се басирахме вкъщи, аз бях убедена, че сините ще спечелят.
Няма начин две такива награди включващи и храна да се
спечелят все от един отбор. Жорката нищо не му разбирам
какво измуца, най-смешно ми стана той как се пали и ръкомаха
срещу Татяна, тя седи и се обяснява като ученичка, а Благо седи
в дзен и не ги отразява изобщо. Едис трябва да се замисли над
стратегията си, с толкова много саботажи накрая да не стане
от два стола на земята.

п.с. имам нужда от субтитри, когато се обясняват Таня и Жоро.

# 83
“Четворна Вежда” 🤣започна с оправданията : имало храна и хладилник, за които Тя е допринесла. Щяла да готви и да пее- предлагам да не прави нито едното, все пак има и почиващи хора на този остров😀
Важно ѝ е да е Майката- комплекси трябва да    компенсира, но за съжаление отново ще оцелее тази красива дама, за сметка на Станилия може би.

# 84
  • софия
Сега,  ако имат акъл могат да пробват да придърпат Жоро при тях. Да използват слабостта на Четиривеждата.  Оф, ама там има и скрит идол в Благо. Пак нямат шанс. Ще си прави каквото иска.

# 85
  • Другата България
Гошо е на път да изплющи Даньова мама, малко остава като гледам.
Само заради Благо се въздържа, иначе е на път да

# 86
  • София
Тримата гении отпаднаха първи. Bowtie

# 87
  • софия
Какъв шоГ, каква боНба.  Татяна, Жоро и Светльо да отпаднат първи от игра в която си трябва мозъчен напън.

# 88
  • София
Ура! BowtieHeart

# 89
  • софия
Ако Марето изгори ще я пратят ли при Божана. Колкото и да не ми е на сърце ще ми жал да завърши, като специалитетът на главния готвач.

Общи условия

Активация на акаунт