🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 729
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Дали на Благо жена му не е отишла да го прибере?

# 676
Дали на Благо жена му не е отишла да го прибере?
А дано.

# 677
  • София
Съгласна съм с Едис, че първата и главна мишена трябва да е Благой. Татяна е най-слабият играч и могат да си я домъкнат до финал.

# 678
Предстои най-тъжната битка досега. Не мога да стискам палци за никой от двамата.

# 679
Пак го обръщат на "сила и чест". Къде пише, че Сървайвър се печели от най-силния или най-достойния. И изобщо Снежана защо си мисли, че е тази, която има право да определя тези неща. Да се удари пак в главата,  може и да и се намести мозъкът  😂😂😂 и да спри да плямпа простотии

# 680
Татяна трябва да я държат, без да има гръб и без да има на кой да пере гащите. Е тогава ще и видим самочувствието

# 681
Съгласна съм с Едис, че първата и главна мишена трябва да е Благой. Татяна е най-слабият играч и могат да си я домъкнат до финал.
И много правилно Благой срещу Иван, защото така е най-голям шансът да разпнат Блажко без да възкръсва.

# 682
  • Другата България
Същото мисля.
А и ако отрежат главата на “змията“, чалга коалицията ще се разпадне моментално.

# 683
Татяна трябва да я държат, без да има гръб и без да има на кой да пере гащите. Е тогава ще и видим самочувствието

Недей, че ще й остане само едното пеене и тежко им на слушателите Laughing

# 684
Същото мисля.А и ако отрежат главата на “змията“, чалга коалицията ще се разпадне моментално.
Направо ще се самоизядат. Татяна като нищо да започне да търси пристан при жените, защото няма да има кой да ги сдобрява с Георги.

# 685
  • София
И много правилно Благой срещу Иван, защото така е най-голям шансът да разпнат Блажко без да възкръсва.
Да, изобщо не трябва да е на лична основа, добре, че малките всички бяха на мнение, че трябва първо да се отсече "главата" на другата коалиция. Само Данаил ме притеснява, Снежана  ще гласува с групата.

# 686
При обединението сините имат възможността да махат червени, който остане от тино и станилия - с тях е. Който се върне от острова - с тях е.
Или поне така очаквам да стане.

Само за дани и едис не съм убедена, че са със сините, ще видим.

# 687
  • София
Само за дани и едис не съм убедена, че са със сините, ще видим.
Едис усеща, че има много по-доминираща позиция сред сините, като същевременно знае, че при червените ще е най-много пети в коалицията. Но Дани е на много ниски позиции и в двете коалиции, така че очаквам да е къртица, но се надявам неговият един глас да не е от значение.

# 688
Снежана пак е убедена, че вече са я приели в коалицията на старите сини Simple Smile Може би, за да спечелят доверието ѝ този път са ѝ казали у кой е идолът, щом предложи да го използват за другото племе.

# 689
Данаил е най-несигурното звено в коалицията ми се струва.
При първа възможност трябва да пробват да отстранят Благой.
Мисля си, че ще има някакво състезание между тези, които са на острова на отшелника и един ще се върне.

Общи условия

Активация на акаунт