Политиката в България - Тема 4

• 704 250
  • 23 521
  •   2
Отговори
# 20 625
Накрая да не останете неприятно изненадани, като се окаже, колко голяма част от избирателите на ПП ДБ са се разочаровали от тях заради коалицията с ГЕРБ и се насочат към други партии, като Възраждане, Левицата и т. н.
 А това, че някои са против ЕС в сегашният му вид, не означава, че мразят Европа. Те просто се застъпват за старите, консервативни европейски и християнски ценности. Също така Русия, въпреки всичките си кусури, също е част от европейската общност.

Как ще се насочи избирател на ПП ДБ към левицата и Възраждане..

Няма да отиде да гласува, ако е толкова разочарован от коалицията с ГЕРБ.

# 20 626
Накрая да не останете неприятно изненадани, като се окаже, колко голяма част от избирателите на ПП ДБ са се разочаровали от тях заради коалицията с ГЕРБ и се насочат към други партии, като Възраждане, Левицата и т. н.

Честно казано такива хора прехвърлянето от едната в другата крайност, грубо казано, по-скоро говори за проблем на хората, които го правят - доста дезориентирани, хаотични и ирационални. Аз лично ще се притесня за менталното им здраве и психика, отколкото да се изненадам.

Работата с хората на Кирчо дето се облажили от плана за възстановяване е доста по-различна от обикновения по български спечелен проект.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 11:58 от BacuTy

# 20 627
Няма шанс избиратели на ДБ да се насочат към други партии. За ПП не знам, но и там се съмнявам, че пренасочването ще е голямо.

# 20 628
Васиту,точно това визирам под не са си свършили работата журналистите.Функционално неграмотни ли са,със спуснати задания ли работят..Пляскаш шоГ,боНба и чакаш лавинообразната реакция на масата.

# 20 629
  • Разпиляна във въображението
Нищо не се знае кой как се е облажил. Големи суми за близки приятели. Предполагам - случайност.

Борисов сочи, че Цеков, регионалният, се е срещал с онзи в забраненине списъци. Ако е вярно, Цеков също трябва да се обяснява.

Само няколко часа и вече циркът е в пълна сила. На влизане в зала Борисов "освети" Алексей Петров, на излизане наклопа Цеков Simple Smile

# 20 630
  • София
Пирогов вместо да се извини…

# 20 631
Той пък Тагарев писАл все пак на министъра на здравеопазването...ох, тази сага стана наистина грозна

# 20 632
Ами евала за проверката на Пирогов, установили са, че са спазени правилата за триаж. Не мисля, че някой се е съмнявал в това. А по въпроса с агресията и заплахите нещо?

# 20 633
Той пък Тагарев писАл все пак на министъра на здравеопазването...ох, тази сага стана наистина грозна
В случая адмирирам Тагарев, който прави онова, което трябва да се направи - да се разсеят всякакви съмнения и догадки по този случай. За жалост се е пооплел с въпросите и е подходил прекалено ченгеджийски, за което получава критики от д-р Костадин Ангелов:
https://breaking.bg/novini/tagarev-poiskal-ot-ministara-na-zdrav … icata-na-pirogov/

# 20 634
  • Варна
Няма шанс избиратели на ДБ да се насочат към други партии. За ПП не знам, но и там се съмнявам, че пренасочването ще е голямо.
Хващам се за този пост, но въпросът ми не е /само/ към теб.

За кого да гласува някой, който не иска ГЕРБ да е в управлението?
Дали е време за нов играч на политическата сцена.Wink

# 20 635
  • Другата България
Местните избори не могат да бъдат никакъв индикатор за това има или няма отлив или прилив на избиратели за която и да е политическа партия. Там нещата са на база друг вид договорки.
Възраждане нямат и хора за местните избори.
Друго обаче си мисля, дали ако се представят зле на местните избори, това не би навредило имиджово и би стартирало някакво роене и ерозия на подкрепа.
Не съм сигурна, по-скоро не.
Относно мечтите на някои, че електорат на ППДБ ще се прелее във „Възраждане“, то освен насмешка, друго в мен няма как да предизвикат подобни въжделения. Имам предвид твърди ядра и привърженици, дори и след прегръдката с ГЕРБ, независимо дали е временна или постоянна. Аз залагам, че е временна. Ако има някакво преливане на гласове, то те ще са от обичайните политически номади, които не гласуват “ЗА“, а “ПРОТИВ“ по дефолт например, или на хора, които разчитат на лични или семейни облаги, или на хора, които гласуват преференциално за някой близък, познат или роднина без значение от коя политическа сила е въпросния. Затова казах, че местните избори за мен няма как да са индикатор за каквото и да е, особено на места, на и в които кметът се кандидатира за № ти на брой мандат. В Общинските администрации има всякакви кръгове от приближени, окопани с години, назначени са семейства и рода  до десето коляно, “играе“ се с обществени поръчки, проекти....същото е и с общинските съветници.

# 20 636

Ами време е, ама няма. Ако не се появи такъв и той да не е от типа Радев или Копейката, хората ще си гласуват за ДБ (и ПП евентуално)

# 20 637
  • София
Тагарев и МО искат проверка е "Кой ни е предал", а не "Вярно ли е". Само са пропуснали въпроса "Има ли лайкове на публикацията от лекари и служители на Пирогов и МЗ, и какви мерки взехте срещу това?"

# 20 638
  • Другата България
Скрит текст:

Ами време е, ама няма. Ако не се появи такъв и той да не е от типа Радев или Копейката, хората ще си гласуват за ДБ (и ПП евентуално)
Ето го. Нов “стар“. Днешната доза популизъм, заплахи, обичайното лалалайстване от името на “народа“ и разбира се, заигравката с това колко ще стане страшно когато и бензина, и тока, и хляба....и всичко. За газТА нищо не прочетох, вероятно ще е в следващото изявление.
Сезонът на политическото лицемерие и клоунските изявления е открит.
Лично аз препоръчвам “Фермата“ или “Игри на волята“.
Тошко Йорданов: Ако смените националния празник, българският народ ще ви образува неизлечими спомени
Цитат
Днес е позорен ден от най-новата българска история. Народното събрание започва работа в централата на БКП. Никой в тази страна не нарича тази сграда "Народно събрание". Всички я наричат "Партийния дом", защото тя е точно това. Но аз ви разбирам – вие се върнахте у дома си."
Това заяви в декларация на "Има такъв народ" Тошко Йорданов при откриването на новата парламентарна сесия. Като се обърна към "бившите комунисти от ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, ПП-ДБ – деца на бившите комунистически велможи на БКП, БСП – идеологическите наследници на комунистите", той допълни: "Всички заедно спокойно можете да върнете петолъчката на покрива на тази сграда, защото тя е пълна с комунисти."
"Когато народът измете вашето управление, ние отново ще върнем парламента там, където му е мястото – в историческата сграда на Народното събрание", подчерта Йорданов. По думите му "едно вредно Народно събрание ще започне отново да работи", предаде БНР.
"Дадохте всички пари на българите в ръцете на един недомислен финансов министър, който докара страната до ръба на финансова криза", обърна се още към управляващите Тошко Йорданов.
"Ако смените националния празник, следващият 3 март ще бъде забележителен за вас. Българският народ ще ви образува неизлечими спомени", отправи предупреждение той, като нарече анонсираните конституционни промени "вредни".
https://trud.bg/%D1%82%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B9%D0%BE%D1%8 … 0%B8%D0%BC%D0%B8/

Досадно става вече с тоя Пирогов. Трети ден.

# 20 639
Не знам защо,но като чуя или прочета за ТЙ,ИТН,натрапливи мисли ме спохождат-Пацо Шнорхела,Пацо Шнорхела.После е диван ефенди,диван ефенди..няма отървия.

Общи условия

Активация на акаунт