Политиката в България - Тема 4

• 698 489
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 45
12-те депутата на БВ ги прибира Възраждане който качват от 27 на 37 депутата.
Не! Гласовете се разпределят на национално ниво и няма как да имаш 37 мандата ако не си минал 15%. Нито Костадинов, нито Карадайъ имат такава тенденция

# 46
Цитат на Станислав Балабанов "Българите в чужбина са най-големите данъкоплатци в България" Браво, Славчо, браво Балабанов!

# 47
А глупостите на Костадинов? “Ние правим това, което казваме.” 😀

После обясняваше как нямало евро-атлантически консенсус в българското общество, защото била гласувала само 1/3 от него. Интересно той кого представлява в такъв случай, защото неговите идеи очевидно импонират на още по-малък дял от гласуващите хора. Пълен шут.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 21:33 от Hope4C

# 48
Нямало да има официално изявление от ГЕРБ тази нощ.
Май и от другите.

# 49
  • Другата България
Гледам Буковлък.
Най-големия “куп“, най-голямата купчина бюлетини, хартиени, над 100 - невалидни.
Другият по големина “куп“ - за ДПС. Joy
Щото се грижат за хората.
В Лом е същото, в “Момин брод“. И там ДПС “се грижи за хората“, особено покрай избори.
Но за момента Буковлък е прекрасен пример за “предимствата“ на хартията.
Толкова е лесно да направиш една бюлетина невалидна, независимо кой, независимо как, независимо защо - умишлено или неволно, поради бързина или в повечето случаи - неграмотност. Каквито са 99% от продаващите гласа си.

# 50
Какви изявления, като не знаят кой първи, кой последен. Сега ще броят, ако могат, ще пишат, поправят, ще чакат вот от чужбина....
Един не може да чете и пише, ама председател бил. Друг не знае името на баба си, която води да гласува, трети не знаят на какво избори се явяват Чудо

# 51
  • Разпиляна във въображението
Абсурдна работа.

# 52
  • Буркина Фасо
Къде видяхте, че ИТН прескача бариерата? Отвън са. И те и Стефан Янев, пламнаха и изгоряха.

щракай всички ТВ. при едните  са 4%, при други са 3.5.

# 53
Хартиеният, купеният, корпоративният и фалшифицираният вот взети заедно изобщо нямат съществено значение за изборния резултат. Не повече от плюс-минус 3-4 процента. Това не променя общата картина на апатия, крайна поляризация и блокиране на парламентарната демокрация.

# 54
Хартиеният, купеният, корпоративният и фалшифицираният вот взети заедно изобщо нямат съществено значение за изборния резултат. Не повече от плюс-минус 3-4 процента. Това не променя общата картина на апатия, крайна поляризация и блокиране на парламентарната демокрация.
+1000 За голямо съжаление. И не виждам какво ще се промени на следващи избори, а не виждам как ще минем без такива....

# 55
  • София
Аз пък мисля, че вървим към президентска република.

# 56
Ние дефакто сме такава в момента.

# 57
  • Другата България
Никой няма да дава изявления според мен, защото докато не дойдат гласовете от чужбина няма да е ясна крайната конфигурация. Продължавам да смятам, че ПП-ДБ ще станат първи, или с макс мандат-два под ГЕРБ, и....после се връщаме там, където се разделихме миналата година.

А глупостите на Костадинов? “Ние правим това, което казваме.” 😀

После обясняваше как нямало евро-атлантически консенсус в българското общество, защото била гласувала само 1/3 от него. Интересно той кого представлява в такъв случай, защото неговите идеи очевидно импонират на още по-малък дял от гласуващите хора. Пълен шут.
Остави това, но не могат да му вземат думата.

# 58
  • София
Предлагам да закрием държавата. Последният да загаси осветлението и да затвори вратата. За следващите, които ще се настанят тук, дано те имат по-добър късмет.
Цялата държава цикли на едно място, за да не влезе една мутра в затвора.
Иван Бакалов дост на място и добре наименува политическата криза в България. Заслужихме си го.

Пепел ти на клавиатурата, чукай на дърво да не чуе дявола. Вървим ли към президентска република, то вървим и от Париж/Берлин/Лондон към Сочи/Новосибирск/Казан/Красноярск ....

# 59
  • Разпиляна във въображението
Не мисля. Изходът е правителство с хоризонт. Пропиля се енергията на протестите и вече сме в друга реалност. Единствено правосъдието може да промени нещата.

Общи условия

Активация на акаунт