Политиката в България - Тема 4

• 703 977
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 60
Ясно, че това е целта. От друга страна не виждам как ще се събере конституционно мнозинство. Достатъчно е да се поддържа настоящата атмосфера на непрестанно дърляне.

# 61
  • София
Резултатът от изборите е, че народът иска двете големи коалиции да намерят път помежду си и да управляват, колкото абсурдно или екзотично се струва това на някой.

# 62
Къде видяхте, че ИТН прескача бариерата? Отвън са. И те и Стефан Янев, пламнаха и изгоряха.

щракай всички ТВ. при едните  са 4%, при други са 3.5.

Няма нужда.
Аз гледам само тези, които винаги са близо до крайното преброяване. За толкова избори съм се ориентирала.
Няма как да получат гласове и от чужбина. Там са ДПС и ПП и другите. Така че, отпадат.

# 63
По БНТ цитират анкети, че над 60% от избирателите на ГЕРБ и 49% от избирателите на ПП били ЗА "историческия компромис".

Недоумявам кой може да издържа да слуша лицето КК, камо ли да гласува за него.

# 64
Резултатът от изборите е, че народът иска двете големи коалиции да намерят път помежду си и да управляват, колкото абсурдно или екзотично се струва това на някой.
което няма да е много трайно и е плюс на копейките, но и веднага следващи избори, също са в техен плюс. Патова ситуация.

Майчето със сълзи на очи 😀

# 65
Дончева дрънка глупости усмихната, а Мая диша дълбоко Kissing Heart

# 66
Моля те. Не така.
Някой от нас не одобрявахме рефрена "Избори до дупка".

# 67
  • София
Скрит текст:
Предлагам да закрием държавата. Последният да загаси осветлението и да затвори вратата. За следващите, които ще се настанят тук, дано те имат по-добър късмет.
Цялата държава цикли на едно място, за да не влезе една мутра в затвора.
Иван Бакалов дост на място и добре наименува политическата криза в България. Заслужихме си го.

Аз пък мисля, че вървим към президентска република.

Пепел ти на клавиатурата, чукай на дърво да не чуе дявола. Вървим ли към президентска република, то вървим и от Париж/Берлин/Лондон към Сочи/Новосибирск/Казан/Красноярск ....
Е, в последните години не живеем ли точно в такава? (А, milittana ме е изпреварила.)

# 68
Дончева дрънка глупости усмихната, а Мая диша дълбоко Kissing Heart

А Копейкин се държи като пиян или надрусан.

# 69
  • Другата България
На мен ми се струваше абсурдно още след миналите избори.
После обаче, дори и аз, която съм твърдо анти ГЕРБ /по-скоро анти ББ/ осъзнах, че това е единствения възможен, дори и временен вариант, сравнен с безпътицата, която очаква страната, която все пак е парламентарна република, ако това преливане от пусто в празно продължи, да не говорим за изхарчените милиарди за целта.
Но ако и сега не се получат нещата, наистина е добре да се променя Конституцията и да вървим към официална президентска република.

# 70
Не е задължително. Има го и гръцкият вариант.

# 71
  • София
Копейките са винаги на плюс, ролята на вечния критикар е най-удобна. Той затова е толкова категоричен, че ще участват само правителство с техен мандат.

# 72
Аз пък мисля, че вървим към президентска република.
Ние дефакто сме такава в момента.
Кой го избра? Wink Един каза пред тв камери за кого е гласувал,че РР е неговият президент.Пък не знаел,че не трябва да се казва,но знаеше,че има глоба 500лв.Щял да я плати.На някои хора това им е заплатата,а тоя небрежно заявява,че ще извади тези пари.Не харесва(х) РР,гласувах срещу него,но сега се чудя защо тези,които го избраха го плюят и искат импийчмънт?Несериозна работа,непостоянна.

# 73
Аз си мисля че пак няма да има правителство и ще има избори 2в1  а есен. Там ще е интригата. 👀😳. И аз съм на мнение че това с ПП и ДБ беше излишно и даже си вкараха автогол като се събраха.

# 74
  • София
Изобщо не съм съгласна. Избирателите на ПП и ГЕРБ ще ги линчуват, ако се коалират с кръвния враг, защото двете партии са точно такива. Да не говорим, че след помията, която изсипаха един върху друг, някак ще е супер лицемерно ББ и КП да седнат на една маса и да се гледат в очите, а за ръкуване, да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт