Политиката в България - Тема 4

• 704 031
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 90
  • Буркина Фасо
Как си представяте ББ да стисне ръката на човека, който го изкара по пижама от тях по най-унизителния начин пред семейството му, излезе в полунощ да се похвали, че злодеят е вече зад решетките и накрая като н@сран каза, че нямало доказателства? А КП какви подигравки отнесе от ГЕРБ? Предполагам, че и на двамата им е останало някакво достойнство като хора, да оставим политиката.
бат Бойко нали го каза преди 2 дни - може да се прегърнат с Кирето , но без Рашков. не си спомням дали не спомена и Атанасов.
в името на докопването до власт защо да не го направят ?

# 91
Абсурд Кирето да остави Генерала и Рашков от евентуална коалиция...

# 92
  • София
Като говорите за исторически компромис и т.н. възможни договорки между ПП, ДБ и ГЕРБ, забравяте един много важен факт - Кирчо си позволи да арестува НЕЗАКОННО Борисов. Това е нечувано в Европа - никой не си е позволявал да арестува лидера на опозицията в държавата и то НЕЗАКОННО. Борисов никога, ама никога няма да им прости това че спа една вечер като долен престъпник в ареста. Просто забравете това да стане.
Киро, ако беше помислил малко с акъла си тогава, а не се беше водил тогава от емоции и глупостите на комунягата Рашков, можеше сега и да има поне диалог, ама акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай.

Как си представяте ББ да стисне ръката на човека, който го изкара по пижама от тях по най-унизителния начин пред семейството му, излезе в полунощ да се похвали, че злодеят е вече зад решетките и накрая като н@сран каза, че нямало доказателства? А КП какви подигравки отнесе от ГЕРБ? Предполагам, че и на двамата им е останало някакво достойнство като хора, да оставим политиката.
бат Бойко нали го каза преди 2 дни - може да се прегърнат с Кирето , но без Рашков. не си спомням дали не спомена и Атанасов.
И как ще стане това, като според Киро Рашков е най-незаменимият кадър в тази държава? Той от водене по акъла на Рашков е сега в патова позиция, че го и свалиха най-позорно в исторически план от власт. Поне с това остава forever в историята. И ХИ ще жертва Атанасов, ама друг път.

# 93
Тая обсесия на КП от Рашков за мен е пълна загадка.
И не разбирам какъв е проблемът ББ да стане един почетен председател и всички да мирясат.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 22:18 от Анонимен

# 94
Цитат
Предполагам, че и на двамата им е останало някакво достойнство като хора, да оставим политиката.
Политик и достойнство?Има само пари,интереси.Я колко ма@муни от шоу бизнеса атакуват парламента,общински службици.Иначе бяха много ''точни и принципни'' над тези неща.Айде бе!

# 95
  • София
Тая обсесия на КП от Рашков за мен е пълна загадка.
И не разбирам какъв е приблемът ББ да стане един почетен председател и всички да мирясат.
ББ лесно ще стане почетен председател, ама това далеч не решава проблемът. Какво правим с Рашков и генерала, които да дясната ръка на КП и ХИ?

Цитат
Предполагам, че и на двамата им е останало някакво достойнство като хора, да оставим политиката.
Политик и достойнство?Има само пари,интереси.Я колко ма@муни от шоу бизнеса атакуват парламента,общински службици.Иначе бяха много ''точни и принципни'' над тези неща.Айде бе!
Абе специално за този позорен арест, ББ няма да забрави. Той затова иска главата на Рашков и генерала, и няма да миряса. Затова позорно свалиха Киро от власт. ББ е злопаметен. То и аз бих била, ако ме изкарат по гащи пред семейството ми с белезници, а се окаже, че леко са се объркАли.

# 96
  • София
Иначе сегашните ни политици ще да са най-лицемерните в цялата ни българска история редом до Кимон Георгиев.

БСП се загрижиха за християнските ценности, за да ги пазят срещу джендъризма, но в историята на Столетницата са известни събития като взривяването на църквата "Света Неделя" и преследването на християните като престъпници след 9-ти септември.

Борисов, който се оплаква, че го арестували пред децата му, доста бързо забрави колко деца бяха бити зад колоните на центъра по време на протестите срещу него.

Костадинов, който така умело се бори за българския интерес, всъщност в трите основни точки на партията, говореше само за Русия и вдигането на санкциите срещу Москва.

Мъка, мъка..

# 97
Не разбирам защо толкова държат Бойко да се махне като лидер от ГЕРБ, като е ясно, че няма как тази партия без него. В същото време е проблем, че ДПС се ръководи "задкулисно" от хора, които не са депутати или пък са, но не стъпват в парламента. Не разбирам.

# 98
  • София
ПП наредили коктейлни маси и балони да празнуват. Sweat Smile Тези хора нямат връзка с действителността изобщо.

# 99
Докато не магнат Борисов никой няма да миряса. Това е.

# 100
  • София
И тогава няма да се миряса, защото хората не искат ББ, но твърдо не искат и КП. Поредни избори няма никаква, ама никаква преднина за нова партия, която уж е бяла, чиста, невинна и символ на надеждата. Ако го искаха, щеше отдавна да е отвял борисовци, доганци и ниновци, а той ни сам, ни в коалиция успява.

# 101
Няма политика, има  политическа мафия, която краде и безчинства по всички възможни начини и, за да остане във властта, е готова да обслужи всяко външно поръчение, идващо от Големия задокеански брат, Сорос или Брюксел, като последният пък от своя страна обслужва задкулисната интернационална мафия.  И с демонстрираните за пореден път овчедушие и пасивност българинът няма шанс за нормален живот. Да не кажем, че феновете на зомбивизора даже и не разбират какво става. Nerd

# 102
Аз вече съм склонна на всякаква извратена конфигурация, само и само да излезем от това безиходно положение, да се отървем от all-in-one Радев, който тотално забрави какъв е и къде му е мястото, парламентът да започне да работи нормално и да не правим избори през няколко месеца. Още една-две врътки и възрожденският ми кошмар е на път да се превърне в реалност. И именно от това бе воден моя избор днес, а не от крайни симпатии към някой от кандидатите. Ясно очертана е границата, която следвах - проевропейска ориентация пред проруска.

Искрено се надявам, че ИТН няма да минат бариерата - това ще бъде утехата ми от поредните избори.

Учудена съм от възхвалата на хартиената бюлетина. И на мен ми направи впечатление купчината с невалидни бюлетини в Буковлък. Наистина ли хората не си дават сметка, че хартията е идеален инструмент за манипулации - било то умишлени или продиктувани от капацитета на електората? Можеха да отделят малко повече време и внимание на гласуването с машина, да разяснат нещата на по-възрастните. Вместо това лидерите на "хартиената коалиция" не спряха да обясняват, че много хора се страхуват от машината и не гласуват именно заради нея, набивайки още повече в главите на хора колкото страшна е тази пусна машина. Баба ми работи спокойно с тъчскрин телефон, но отказва да гласува с машина, защото постоянно слуша колко е трудно. Мда.

# 103
Коалиция между двете първи партии категорично не очаквам, особено за ПП и ДБ това ще е ритуални самоубийство.
Единственото, което виждам като възможно е евентуално да стигнат до договорка да подкрепят правителството при гласуването му, но това ще го направи доста нестабилно.

И тогава няма да се миряса, защото хората не искат ББ, но твърдо не искат и КП.
Около 1/4 искат ББ, 1/4 искат ПП, а 65% ги мързи да решат какво искат.

# 104
  • София
Цитат
Единственото, което виждам като възможно е евентуално да стигнат до договорка да подкрепят правителството при гласуването му, но това ще го направи доста нестабилно.
И, ако КП се съгласи на това, ще стане първият премиер свален с вот на недоверие два пъти в историята на съвременна България. Във всеки един момент ще може да очаква червен картон. Мерси за такова "доверие".

Скрит текст:
Коалиция между двете първи партии категорично не очаквам, особено за ПП и ДБ това ще е ритуални самоубийство.

И тогава няма да се миряса, защото хората не искат ББ, но твърдо не искат и КП.
Около 1/4 искат ББ, 1/4 искат ПП, а 65% ги мързи да решат какво искат.
65% си е мнозинство, което не иска нито единия, нито другия.

Общи условия

Активация на акаунт