Политиката в България - Тема 4

• 683 881
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 605
Нашите не са се сетили! Те много добре знаят кой кой е.
Затова и постоянно се пише, че службите са пробити и служат на чужди интереси.
Натиснали са ги. Но е жалко македонците да се справят по-добре от нас. Явно заслужават да са в ЕС.

# 22 606
"Дъно" беше наречено решението на суверенна държава,найс.
Нямам против да го попитат нашия митр.Николай Пловдивски откъде му е Ролекса и скъпата кола,от свещи ,активи на църквата или "дарения".

# 22 607
И за корупцията в земеделието и защо не хапваме българско месо.
https://angusbg.com/article/btv-predi-obed-da-otglejdash-200-che … Vvd58OIEW0CE_DdFY

Линк към интервюто по бтв в края на текста

# 22 608
  • Буркина Фасо
Франция и Германия предлагат на България да олекне в ЕС

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/franciya-i-g … FDYIMFNbFAdVgO4cE

# 22 609
Вчера слушах НС малко.Препоръчвам темата за машинното гласуване-БСП са култови..архивни кадри.
Г-н Гьоков отсече,че докато не се разсеят съмненията за машинния вот,трябвало само с хартия.Ограничаване на правата , чудно.Особено с оглед и на изказването на Мартин Димитров ,че 60% са избрали да гласуват машинно на поледните избори.
И понеже сме на тема ИТН-не съм слушала изказване на БожаНов,чела съм го, културен тон,обосновани мнения и конкретика по темите,доколкото отсрещната страна го позволява.На изказванията на ТЙ за сглобка,ала-бала,татко Петко,повторени не по 100,по 1000,защото репертоара е кратък и заучен,служи когато не разбираш дадена тема и нямаш аргументи,все пак му се напомни,че те и с машинен вот са станали водеща политическа партия.ТЙ отговори,че "ние таково чудо не сме правили".Мда,добре.
 "Крайно време е да се говори с истински факти" ,споделям мнението на Мартин Димитров и очаквам на хвърлената ръкавица от него към всички останали политически партии ,да предоставят както  нередности в отчетения вот,фокусите с флашки ,така и как се е "барал кода",точно в комисията,която си гласуваха./по идея на БСП/

Съжалявам операторите зад камера,защото 8ч.не бих изтърпяла такова словоблудство.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 10:27 от Морана

# 22 610
Когато Гешев гонеше шпионите от Президентството, беше лош, лош каскет.

# 22 611
# 22 612
https://angusbg.com/article/btv-predi-obed-da-otglejdash-200-che … Vvd58OIEW0CE_DdFY

Това предложение се завъртя още при френското председателство, когато не пуснахме Македония, а франсето е отмъстително. Обаче какво става с Австрия, реципрочната и тя не би трябвало да може да ни спира за Шенген, ако това се приеме.
Това засяга и основополащи договори на ЕС.

# 22 613
  • София
60% от гласувалите са гласували машинно, не 60% от всички гласоподаватели. Много хора не отиват до урните от срам, че няма да се справят с машината. Освен това при преференциите на мен ми показа друго име, не предварително обявеното.

# 22 614

Каква част от населението би могло да си позволи месо точно от такива говеда?! Thinking

# 22 615
Тези, които отгледат животни за кюфтета по чирпански, се сблъскват със същите проблеми като тези за стекове Блек Ангъс.

# 22 616
Тези, които отгледат животни за кюфтета по чирпански, се сблъскват със същите проблеми като тези за стекове Блек Ангъс.
Хората които се занимават с ежедневни и с луксозни продукти няма как да имат същите проблеми. Внаги ще има хора които търсят лукс, докато тези с ежедневието се чудят от кое да се откажат по-напред, кюфтетата имат много по-голям шанс да отпаднат от менюто отколкото пържолите.

# 22 617
За конкретните проблеми, свързани с корупция, идеше реч.

# 22 618
Най-богатият французин милиардер е продавач на луксозни стоки. На второ място забравих кой е,но на трето е французойка пак милиардерка и собственик на Лореал,тоест продава парфюмчета.

# 22 619
60% от гласувалите са гласували машинно, не 60% от всички гласоподаватели. Много хора не отиват до урните от срам, че няма да се справят с машината. Освен това при преференциите на мен ми показа друго име, не предварително обявеното.
Да,точно това имах предвид,60% от гласувалите са избрали машини по твърдение на Димитров.
Смятам,че добре са решили да направят комисия,защото аз с хартиена няма да гласувам,особено след едни признания за местните избори в Пловдив.Ако има "алаб-бала" и ако е целенасочено манипулиран вота с машини,да го докажат,достатъчно са надъхани.

*Честит празник!🇧🇬

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 13:10 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт