Политиката в България - Тема 4

• 683 004
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 740
0 пр
МамаНана, Костя не може да ми бъде мерило/еталон за нищо.
Руското външно министерство ни съобщава, че ще затвори църква на наша територия, а Костя харесва това.
Всъщност може да е мерило - за отвращение.

90 процента от събраните пред църквата са от Възраждане! Едни и същи са винаги. Чудя се как т.н патриоти, за които уж " България над всичко", та те не се възмущават, че руски шпиони с дейността си вредят на страната. Или руските шпиони са си наши шпиони.
Не мисля, че нашите служби са ги проспали. Знаели са ги, но службите отдавна са пробити. Ако не бяха вдигнали вой македонците, "светите отци" още щяха да са тук.

# 22 741
  • Разпиляна във въображението
А може просто да са "познати" хора, лесни за проследяване на тях и дейността им. "Осветяването" им от македонците ги прави неприемливи да останат тук.

# 22 742
Руското външно министерство ни съобщава, че ще затвори църква на наша територия, а Костя харесва това.
Не само на наша територия, а църква, която е наша собственост. Окупатори.

# 22 743
Не само на наша територия, а църква, която е наша собственост. Окупатори.
приемам поправката. Съгласна съм.

# 22 744
Някак ми е трудно да приемат, че македонците могат да ни бъдат пример за нещо, предвид отношението им към нас.

# 22 745
  • София
За друго е крайно време - да обявят Митрофанова за персона нон грата и да приключим официалните дипломатически отношения с Раша за няколко години. Всеки ден ще се занимаваме с назидателните слова на империалистическата лелка и проблемите на 70те ѝ “градинаря”, 26 “портиера” и нам си колко си “технически сътрудника”. Чемодан, вокзал, Масква.
За съжаление никога няма да се случи, въпреки че има достатъчно основания. Дано поне икономически се откъснем. Видя се, че не спря газта и бензина няма да изчезне.
Русия непрекъснато провокира с изказвания на политици, дипломати и други идиоти.

# 22 746
Таис, може ли линк на дебата между Хаджигенов и Батинкова? Епична битка ще е било..🤐

Заповядай Simple Smile

https://youtu.be/IK6zVIpyAyU?si=0b-o1eAv05xtN68C

# 22 747
Скрит текст:
Нямах предвид лично на теб, но каквото и да се обсъжда, накрая все се стига до Костя, неговите действия, дрънкания и т.н.
В конкретния случай, като извадим шпионите, не разбирам защо БПЦ и в частност Софийската митрополия мълчат,  предвид, че въпросът е свързан с дейност, за която отговарят те. Приказките на Копейкин, Петков, Пеевски .... не решават възникналия проблем, но у нас всеки се занимава с проблеми, които не са му работа.

# 22 748
Резонен въпрос, защо БПЦ мълчи.
Утре, ако си построиш малко параклисче в двора, то е собственост на БПЦ. И там е едно мазало.  Прост поп да бях, до сега да съм отворила храма. Срам са БПЦ, като "защитниците" пред храма днес.

# 22 749
От християнска гледна точка протестът е скандален. Разведен и хомосексуалист бранят храм....
Аз лично нямам думи;)!

# 22 750
Храмът и вярата не бяха ли вътре в нас?

На протеста пак 50 човека, едни и същи лица.

# 22 751
Гледам КПетков е казал директно истината за ДАНС...

"За съжаление отново първо чужди служби трябваше да открият, че имаме поредния шпионин в България. "Ако днес вече знаем, че той е бил шпионин на руските служби, той е бил шпионин на руските служби от 5 години. Всъщност това е нещото, за което говорим през цялото време. Че докато не заработят българските служби по истински начин, по проактивен начин - реално националната сигурност е под риск. Не може една Северна Македония да има по-добра информация за руските шпиони в България, отколкото нашите служби", подчерта той припомняйки, че РСМ обяви архимандрита за руски шпионин.
"Лошото е, че България пак почва да излиза като средище на руски шпиони, което означава само едно. Българските служби не са достатъчно проактивни по тази тема"..
https://www.vesti.bg/bulgaria/petkov-otnovo-pyrvo-chuzhdi-sluzhb … -shpionin-6179137

# 22 752
Направо да му казват Киро Истината, и той се реабилитира.

# 22 753
Прав е Киро Истината, харесва ни Киро или не.

# 22 754
Фалшивият поп с пластмасов кръст е бил пред църквата,не е напялвал,до анатема се е ограничил,толкова си може все пак.
Тагарев при Марчева беше,все още не са ни нападнали.След следващия попски транш може би.А шефът на ДАНС сам се простреля в крака с изказването си.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:49 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт