Политиката в България - Тема 4

• 683 016
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 815
Не мога да разбера с какво Терзиев е по-добър от Хекимян.

# 22 816
*Видях,дочетох,хмм.

# 22 817
  • Разпиляна във въображението
Не мога да разбера с какво Терзиев е по-добър от Хекимян.

Освен с участието си в Телерик, с друго не.

# 22 818
Сигурно защото Терзиев не ни е лъгал 20 години от национална медия че е независим и обективен.....това е разликата според мен. Видял се с ББ в събота и в неделя напуснал.....така стават тези работи. Случайно се срещнали в асансьора, как пък не.

# 22 819
Че тя БТВ беше много антиБобо по време на протестите.
Разтрперваха се първи да показват тълпи от протестиращи.

Бареков директно употреби телевизията, в която беше.
Хеки не зная какви ги е вършил, то ще се чуе-но пък да е лъгал, мхм Blush

Помня, че Бобо не искаше да ходи там, щото били лоши.

# 22 820
Вярвам,че са се срещнали с Хекимян оня ден в асансьора и го е поканил за кметския пост.Нищо необичайно:
2010г."Пред bTV вчера той разказа, че срещнал бъдещия здравен министър Анна-Мария Борисова на кръстопът, поговорил с нея половин час и разбрал, че мислят еднакво за това как трябва да се прави здравна реформа." Trollface

# 22 821
А Терзиев не беше ли дарител на ПП?

Както и да е, за мен тези избори са шоу, ще стане интересно, особено да гледам дебат между Хекимян и Терзиев.

Не мога да отрека креативност на Бобо , направо се спуках от смях.
Надмина себе си този път.

# 22 822
От ФБ "А кога ГЕРБ ще обявят новия шеф на новините в БТВ?"

# 22 823
Сигурно защото Терзиев не ни е лъгал 20 години от национална медия че е независим и обективен.....това е разликата според мен. Видял се с ББ в събота и в неделя напуснал.....така стават тези работи. Случайно се срещнали в асансьора, как пък не.
С такова усещане оставам и аз след кандидатурата. И още по-интересно, че по Терзиев размятат кални топки заради миналото на баща му/дядо му. Сега си задавам аз въпроса дали Хекимян няма същото кално настояще.
Да беше от друга партия издигнат някак едва ли щеше да ме озадачи толкова.
Обаче тази кандидатура ведно с изцепката на В. Николаев по НОВА, затова, че били притискани медиите от властта за отразяването на Барселонагейт...
МХМ, МХМ!....

# 22 824
БТВ-то бая са се стреснали, чак за няколко часа и независима агенция наеха да им следи отразяването на предизборната кампания.....не знам кого ще убедят вече в нещо. И най-смешното е, че стана в 12 без 5, тоест ако Х. си беше признал и се беше отстранил от медията още преди няколко месеца, скандалът нямаше да е чак такъв, но хора, до събота е решавал кое и как да бъде отразено в новините.....

# 22 825
Полина Паунова обяснява проблема с тази кандидатура.
Нищо общо няма с Терзиев.

https://m.facebook.com/story.php/?id=539181184&story_fbid=10160551663701185

# 22 826
# 22 827
  • Разпиляна във въображението
Когато и да се беше оттеглил Хекимян все ще е било късно. Това обвързване не е шега, нито малко. Направо си е за срам и не разбирам тази наглост, която усетих у него сутринта. Но с какъвто се събереш, такъв ставаш.

Бтв са се изненадали, това мога да го повярвам. Хекимян или наскоро е получил предложение, или много добре умее да пази тайна.

# 22 828
Никой не е твърдял, че са се срещнали случайно. Хекимян не крие, че Бойко му е позвънил.Последното не ме учудва, Бойко познава всички медии, май забравихме как навремето като бе главен секретар държаха човек по корем на асфалта, с белезници на гърба три часа, за да дойдат журналистите.
Не виждам драма, че Бойко е звъннал телефон на един от водещите журналисти, щом му го знае. Бойко не е табу, всеки който го познава има право да си говори с него. По-скоро ми е любопитно, че Хекимян е приел номинацията, но това си е негово решение.

Специално Полина Паунова също не е независим журналист, по темата Македония показа определени зависимости от Прокопиев. А  Хекимян сам си призна, че е излязъл от журналистиката и е вече на друго поприще, та наистина не виждам къде е драмата?

# 22 829
От ФБ "А кога ГЕРБ ще обявят новия шеф на новините в БТВ?"
Фандъкова е свободна.

Общи условия

Активация на акаунт