Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 160
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 930
Валерия може да е досадна с този тон на говорене, но фактът, че изревнува от Пам, показва, че може би я счита за равностойна конкурентка. Това е индиректен комплимент за Пам.

# 931
Току що нарече жена, която разбива семейство “любяща и всеотдайна?

# 932
Генчо, въздиша, пули се, направо го обърнаха на турски сериал...голяма драма.

# 933
  • Свети Влас
Носът не ми харесва на Борияна, иначе е сладка. Елисавета е следващата ! А по следващата може би Борияна.  Поли искрено ме забавлява- хахахахахаха

# 934
И той й каза, че не може да се дава на всеки, при положение, че според статиите точно тя е била прелъстена и изоставена от него... Макар че е много вероятно да са измислици...

# 935
,,Искам сериозни отношения. Искам да създам семейство с един истински мъж, какъвто си ти “-
каза Боряна. Евгени гушна и благодари. Но само на последната част от изречението, която включва него. Simple Smile

# 936
Елисавера пак липсва

# 937
За Валерия разбрахме, че се държи неуместно към Джия.
Втората като каква ги подканя, офка и привиква? Защо не си кара нейната работа?
И Пам, зад кадър, като футболен коментатор. Говориш - обиждаш я - пречиш, седиш и мълчиш - пак пречиш. Няма угодия. На нея пък как и накривиха шапката?

# 938
Коя Дисни принцеса е повърнала върху Поли?
Каква е тази рокля 🤣

# 939
  • София
Ох, Поли....Joy Рядко се включва, но качествено!!

# 940
Много е смешно това Поли, а е хубавка! И роклята и е приказна, като горска фея е.

# 941
  • # супернатурална #
Валерия няма да просперира с женската си гордост тук. Евгени ясно показа, че предпочита жените да действат, "да го преследват".

Тук може и да не, но в реала точно такива жени подлудяват мъжете. Вярвам, че и Евгени много е привлечен от нея, но пусти сценарий..Евала и правя, че запазва достойнство и не се бута, въпреки, че очевидно е хлътнала.

# 942
Олеле, голяма скука тази вечер.
Единствено роклята на Поли ми харесва.

# 943
Поли ред си пази, сакън да не остане без роза и тя,не че го харесва.Безразличен и е .

# 944
Да взема Бубка. От мен един съвет. После - де що цигулар или цигуларка има може да хваща.

Общи условия

Активация на акаунт