Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 161
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
Чудно ми е защо не се подиграят на Евгени, че е вегетарианец, ами само му се лендзят, Ирина особено? Риторичен въпрос.
Просто е, ще ги обезрози. 😀 А и май доста от останалите момичета са вегетарианки.

# 706
Мисля, че има разлика между подигравка и шега, било то и неуместна.
Никой не се е подигравал на никого относно избора му как да се храни.

# 707
Ирина на няколко пъти натъртва, че много обича месо. Чудя се що зорлем се бута да е с веге, аз лично не бих. Да готвя 2 манджи, пък да ми вика, че мирише гадно в кухнята , това си е наказание.

# 708
Когато Кристина беше коментирала нещо за храната на срещата (с глутен ли беше свързано, или нещо подобно?), във Фб имаше страшно много подигравки.

# 709
С това предисловие, май ще има скандал между Валерия, Джия, Айлин.

# 710
  • софия
Приятно гледане, момичета. Започват с приятелството между тричките.  Явно днес на тях ще им подливат вода от продукцията.

# 711
  • София
Хайде, да приключваме луканкагейт и да точим езици и пръсти за епизода

# 712
Джия веднага се прислaмчи към групата , след като изгониха Габи.

# 713
Май намерих предателя в триото.

# 714
За веганите/вегетарианците. Аз не съм от тях, нямам скрупули да ям месо, но такъв ми е вкусът, че не обичам (почти никакво) месо(обожавам риба) . А мляко съм спряла на 14 мес, когато майка ми е преустановила кърменето ми. Не ги разбирам, но това са те. И да, преживяват го, тъй както дебелите преживяват килограми. Преди дни прехвърлих една Сватбена тема и там видях, че симпатична и умна съфорумка се е обидила жестоко на следното:Обмисляла е веганско меню за сватбата си, а приятел и казал, че ще отвори наблизо "бира-скара" и ще спечели много. Тя е горчиво засегната.
Да, странно е, но това са те. Чувствителни са по темата, както вероятно майка на дете с увреждания, виждайки днешния репортаж за дете със СОП, влачено на каишка. Както дебел човек, на тема кг. Както аз, която имам "по желателно име", популярно в детството ми, но с контрастна на името ми кожа по цвят(което ми беше драма в детството). Така че, хайде, като уважаваме "ахилесовите пети" на едни, да уважаваме и на другите. И да се съобразим с поводите за ирония, смях или уж незлобливи смешки.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:12 от Светкавица

# 715
Ох, откриваме със злобата на Пам…

# 716
  • София
Джия ми се вижда доста подмолна. Изобщо не й се връзвам на говора като бавноразвиваща с мило личице. Докато мяука колко е притеснителна, вре пристегнатите си гърди в лицето на човека насреща.

# 717
Не е глупава Валерия, просто не и се е занимавало до сега. Няма да си остави магарето в калта, ако се стигне до размяна на реплики.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:43 от Анонимен

# 718
Джия е типа човек, който грам не става за приятел. Обръща се изцяло по посока на вятъра.

# 719
  • somewhere over the rainbow
Не съм от фенките на Айлин, но напоследък ми е приятна. Пред нея злобата на Валерия направо крещи.

Общи условия

Активация на акаунт