Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 160
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 720
Хора и "приятели" като Джия най-мразя.

# 721
В 21:05 вече пуснаха реклами. Аман!

# 722
Хора и "приятели" като Джия най-мразя.
С такава приятелка, враг не ти трябва!

# 723
Не съм от фенките на Айлин, но напоследък ми е приятна. Пред нея злобата на Валерия направо крещи.
На Айлин ѝ е все тая за Евгени за това е толкова над нещата. Валерия не е злобна, а ревнува и се дразни от поведението на Лена има океан разлика.

# 724
От целия монолог разбрах едно:
Вниманието ми, е много по-специално от вниманието ти Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 725
Айлин и Джия последно време яко бият контра на Валерия. Странно ми е как не се усеща, но наистина я карат да изглежда злобна отстрани.

# 726
  • софия
Нагледен пример за това, как човек го дразнят в отсрещния черти, които сам притежава. Валериа осъска Елена за начинът по който се държи след срещата. Тя щото не вирна нос изобщо. Айлин е опасна. Все повече и симпатизирам.

# 727
Мамка му.. 50 серии по-късно загрявам, че погледа на Меган ми напомня.. налудничавия поглед на Кристоф Ламбер - Шотландски боец..  Joy

Иначе, Джия е бонбон.. забавлява се без много напрежение и има добро чувство за хумор. Ако не ви допада, дайте я насам.. Innocent

# 728
Валерия остана сам-сама във въображаемото си превъзходство, даже приятелките ѝ се дразнят вече на простотиите. И пак - тя била първа, имала била специални бележки...пффф...

# 729
Ех, това Айлинче, бе! Мърка си и хич не отразява житие и страдания Валеркини.
Джия си е ниско ниво откъдето и да погледнеш.
Пам ми е супер неприятна.

# 730
Джийчето е абсолютен ветропоказател, накъдето я завъртиш натам
ще се ориентира. Такива хора никога не създават дълбоки и истински
приятелства, при тях интереса клати феса, най-неприятната категория хора.
Призовавам Пам да се запрЕ поне малко, за нея не е добре толкова злъч да събира.

# 731
Джийчето е абсолютен ветропоказател, накъдето я завъртиш натам
ще се ориентира. Такива хора никога не създават дълбоки и истински
приятелства, при тях интереса клати феса, най-неприятната категория хора.
Призовавам Пам да се запрЕ поне малко, за нея не е добре толкова злъч да събира.

Така се държат хората с характер и собствено мнение.. аз не виждам някой да я е "завъртял"..
Не може да се очакват някакви големи приятелства там за 2 седмици

# 732
  • София
Нагледен пример за това, как човек го дразнят в отсрещния черти, които сам притежава. Валериа осъска Елена за начинът по който се държи след срещата. Тя щото не вирна нос изобщо.
Точно.
Все едно не подмяташе "всяка жаба да си знае гьола".

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:27 от Илит

# 733
  • София
Като седнат Валерия и Айлин да си говорят и ушите ми страт много. Едната едва говори през зъби, другата е все зяпнала.

# 734
  • София
За мен Пам е най-злобната жена там, с всеки епизод все повече се излага и рие дъното.

Общи условия

Активация на акаунт