Отговори
# 555
⚔️   Барбарос Хайредин ⚔️

- Луна...
- Видяла те е и е разбрала, че готвите заговор ...

- Достатъчно, Барбароса. Това е краят.
- Виждам, че ти си насочил кинжала към тази, която трябва да защитаваш.
- Всичко това много се проточи. Хвърли меча! Ако Луна не беше толкова милостива към теб, ти отдавна щеше да си мъртъв.

- Ако аз не бях толкова милостив към Луна, ти отдавна щеше да си умрял, Лозато. А сега хвърли кинжала и приеми своята съдба.

- Барбароса, аз ще те помоля само за едно. Аз се отклоних от пътя, но след смъртта на баща ми разбрах, че семейството ми е живо. Направих всичко това заради тях. Аз обичах и теб, и своето семейство. Бях малко момиче когато ме изгониха от острова заради това, че бях отнесла там монети. Моят баща е живял в лъжа, щеше да работи с банкери извън острова, а семействата  щяха да живеят тихо на острова.
- Достатъчно, Луна. Не разказвай нашите тайни.

- Когато видях твоето семейство, тогава повярвах, че съм длъжна да открия и своето семейство.
- Но ти раздели и моето семейство.

- Никога, аз никога не бих направила нищо, което да ти причини вреда. Моля те, прости ми, Барбароса.

- Успокой се, не се вълнувай, всичко ще се реши, всичко.
- Прости ми, Барбароса... Моля те, намери моето семейство...

- Луна...

# 556

Да туширам напрежението и да си подредя красивите ни любимци:

Емка, откога изказването на мнение и отговарянето е напрежение. По скоро сега ми се струва, че е напрежение, защото съм изказала мнение, което на някой не му харесва и тръгва да ти се оплаква...."моля другарко" Като не й харесва да подминава, не да ме провокира да пиша. И тя плюе по Серенай, ама аз я подминавам, не влизам в дебат, а и не съм отишла в нейната тема да си изказвам мнението, а в тази в която смятах, че можем всичко да си казваме.

# 557
Джаки, много си права, че в нашата тема можем да си казваме всичко. Извини ме за неуместната употреба на думата "напрежение".
     А сега като "примерна другарка" да продължа с "урока си".
     Аз днес съм на вълна Хайредин и продължавам да страдам с него.

- Ах, ако беше ми казала всичко още в самото начало, нямаше да има толкова много жертви, нямаше да има такива жестокости. Ако ми беше казала всичко в началото, Луна, сега нямаше да бъдеш под земята.

- Какво ли не беше този остров, но ние видяхме в какво превръща хората, капитане.

- Затова аз ще унищожа този остров. Ще наруша този ред и ще освободя хората от този грешен порядък. Но сега имам по-важни дела за разрешаване. Никой безнаказано няма да извършва жестокости, Паргали Ибрахим.

# 558
Емка:hibiscus:  това финала ли е от тези гифки ? Цитатите са много подредени и хубави. От руския превод ли са ?

# 559
Емка Flowers Hibiscus  това финала ли е от тези гифки? Цитатите са много подредени и хубави. От руския превод ли са?
     Феми, това е финалният епизод на "Барбарос Хайредин". Впечатляващ завършек на добре направен исторически сериал.
     Доста гифки направих, а диалозите са мой превод от руските субтитри.

- Ти намери този остров и това измени западните парични потоци, но Чарлс е събрал войска и ще ни чака край водите на Превеза. Да бъде свещена нашата битка, Барбарос Хайредин паша. Вашата победа ще се помни в продължение на много векове.

# 560
Здравейте, момичета!

Красиво утро, прекрасен ден
и пожелание за щастие от мен!

# 561
# 562
Здравейте, момичета!

"Животът е твърде странен - трябва да има тъга, за да разбереш какво е щастие, шум, за да се радваш на тишината и отсъствие, за да оцениш присъствието."

С пожелание днешният ни ден да бъде повече от хубав!
Бъдете здрави, весели, усмихнати, щастливи, а късметът да е винаги с вас!

# 563
Хайде на промоцията!

Repost canyaman IG story

# 564
Хайде на промоцията!

Repost canyaman IG story
     Промоцията в комплект с промотиращия ли върви!? Парфюмът ме изкушава, ама Джано повече ми се нрави...

# 565
Ето ти го и мърдащ...ейй, колко съм дашна днес. Любувайте се, докато не съм го прибрала

Иии припадането да започне сега

# 566
Иии припадането да започне сега
     Да сложа още един атлет, любител на спорта и изваяното тяло, та да припадам по два пъти.

# 567

Heart Eyes Офф,вместо да се съблича той се облича..до кога!? Joy Joy

# 568
Heart Eyes Офф,вместо да се съблича той се облича..до кога!? Joy Joy
    Софиии, ето го - красавец мамин златен.
     Еее, можеше и в цял ръст да се фотне, ама и така е добре. Да се надяваме на още негови снимки от плажа.

# 569
Цитат
Heart Eyes Уаууу, ЕМИ* зашемети ме Толга,
не едно и двете си рамена показа  от раз.. много е готин,
радост за окото, ша му се радвам за уикенда и да не е посмял
пак да се скрие, страхотен е!!
Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт