Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 14 662
  • 398
  •   1
Отговори
# 330
Кожата ми е изключително суха целогодишно и с радост бих пробвала. Бих се радвала да пробвам Cicaplast b5

# 331
  • оттам, откъдето започва България
С напредването на годините кожата ми става все по-суха, а по принцип е и чувствителна. Старая се да я хидратирам, като за това ползвам дневен и нощен крем, почиствам я с тоалетно мляко сутрин и вечер.
Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B.

# 332
Кожата ми е суха и ползвам подходяща козметика.
Продукти от тази марка не съм ползвала.

# 333
Кожата ми е суха и постоянно ми се лющи. Пробвала съм всякакви продукти, но досега нищо не ми е помогнало. Не съм пробвала нищо от серията.

# 334
Кожата ми е смесена-с мазна Т зона и суха останала част. Старая се да ползвам подходяша козметика.
Не съм ползвала продукта.

# 335
Кожата ми е нормална към суха. Използвам кремове за дневна и нощна грижа, подходящи за моя тип кожа. Досега не съм използвала продукт от серията Cicaplast B5.

# 336
Кожата ми е нормална, но с доста несъвършенства като черни точки и милиуми.
Използвам в момента измивен гел за лице La Roche, розова вода и крем за лице против несъвършенства на друга марка.
Досега не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 337
Кожата ми е смесена, с пигментни петна. Полагам стандартни грижи за нея и тъй като не съм ползвала серията Cicaplast ще се радвам да опитам.

# 338
  • София
Кожата ми е смесена към суха, използвам крем Цикапласт всяка вечер след ретиналов крем, ще ми е интересно да сравня серума с крема.

# 339
Този серум ще е перфектен за моята кожа - тънка,фина, суха и дехидратирана.  Не съм ползвала продукти от серията Cicaplast B5, надявам се да открия решение за  моя тип кожа.

# 340
Кожата ми е чувствителна, дехидратирана и тънка, лесно се появяват раздразнения. Не съм ползвала продукти от серията.

# 341
Кожата ми е суха през зимния период, иначе нормална. Ползвам козметика, която отговаря на нуждите на кожата ми. Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5, но с удоволствие бих пробвала.

# 342
Кожата ми е смесен тип, чувствителна. Продукти на La Roche Posay използвам редовно, но точно от тази серия не съм. Крем за лице, лосион за тяло, измивен гел и слънцезащитни продукти на марката имам и ползвам редовно.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 23:52 от Blue_blue_sky@

# 343
Имам суха кожа.
Ползвам хидратираща козметика. До сега не съм ползвала продукти от серията Cicaplast B5.

# 344
  • там край морето...
Не съм ползвала продукт от тази серия.
Кожата ми с годините от нормална към мазна, след 40г стана суха, дехидратирана и чувствителна, склонна към зачервяване. Ползвам серум с хиалуронова киселина, хидратиращ крем , и овлажняващи маски за лице, старая се да не излизам и без слънцезащита .

Общи условия

Активация на акаунт