Докоснете се до последната иновация на La Roche-Posay - Cicaplast B5 серум

• 14 698
  • 398
  •   1
Отговори
# 315
Суха, чувствителна кожа. Взимам добавки, колаген и се опитвам да пия повече вода.

# 316
Моята кожа е смесен тип, но клони по-скоро към мазна.
Ползвам почистващ тоник и крем.
Досега не съм използвала продукти на Cicaplast B5.

# 317
Кожата ми е суха към нормална, лесно раздразнима и винаги внимавам с избора на козметика, като предпочитам “медицинска”.
Ползвам крем за ръце и балсам за устни от серията cicaplast. Зимата, а и все още са с мен.

# 318
Моя тип кожа е суха и чувствителна. През зимата , а и през лятото най- вече особено по лицето се появяват зачервявания и подобие на лющене, това е от сухота. Или се появяват подобие на пъпчици, които сърбят.
Пробвала съм различна козметика, но е временно решение. Спра ли да ползвам дадения крем и ефекта се губи.
Тази серия на La Roche не съм ползвала, но съм взимала друга тяхна козметика.

# 319
Кожата ми е смесена, на места клоняща повече към сухо и доста чувствителна. Използвам слънцезащита, хидратиращи продукти, продукт за намаляване на порите и предпазване от запушване, околоочен крем, ексфолиант и нощен крем. Не съм пробвала точно тази серия, но слънцезащитния продукт и този за порите са на тази марка и съм изключително доволна.

# 320
  • France
От всичко на LRP , което ползвах, ми се появяваха пъпки. Последно взех baume B 5+ и получих алергична реакция. Вижте състава на продуктите им и няма да искате да ги купите. Както и всичко на Лореал, чиято собственост са.

# 321
  • Враца
Кожата ми е много суха. Поддържам я с арганово и маслинено олио. До сега , продукти на марката не съм използвала.

# 322
Кожата ми е суха. Използвам хидратиращи продукти и  я почиствам всяка вечер. Не съм използвала продукти oт серията Cicaplast B5.

# 323
Кожата ми е суха и чувствителна.
Грижа се за нея с ежедневно почистване и хидратиране. Досега не съм ползвала продукти от серията Cicaplast B5.

# 324
  • Бургас
С нормална, към суха кожа съм. Ползвала съм продукти само за децата, за себе си не съм. Ще съм щастлива и любопитна да опитам на своята кожа такъв продукт. Simple Smile

# 325
Кожата ми е суха и чувствителна, на места се зачервява и бели. Хидратирам и почиствам редовно. Досега не съм ползвала продукти oт серията Cicaplast B5,  но с  удоволствие бих пробвала.

# 326
Моята кожа е нормална към суха. Освен това е тънка и чувствителна Simple Smile. Старая се да използвам продукти, които да я хидратират. До сега не съм използвала продукти от серията Cicaplast B5.

# 327
Смесена е,  чувствителна. Хидратирам и почиства редовно но не съм пълзвала този продукт

# 328
Кожата ми е зряла, суха и чувстеителна. Имам изградена рутина, която спазвам ежедневно и включва почистване, хидратиране и предпазване със слънцезащитен крем. Вечер ползвам специална грижа и веднъж седмично ползвам подхранваща маска. Не съм ползвала продукти Cicaplast B5 до сега и ще се радвам да имам този шанс.

# 329
  • Sofia
Кожата ми е суха и чувствителна. Полагам ежедневни грижи с нея с подходяща и щадяща козметика, както и с бабини рецепти. До момента не съм ползвала продукти серията Cicaplast B5, но бих се радвала.

Общи условия

Активация на акаунт